Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Cine a facut comanda la babypoint? Ati luat mancarica? Ati fost multumite?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Cine a facut comanda la babypoint? Ati luat mancarica? Ati fost multumite?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
eu am probleme cu netul, se 'taie' tot timpul, cred ca soricelul de Andrei a intepat vreun fir....
Sim a facut comanda la babypoint.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
danielle02 spune:
andreea, se numeste ASHTON & PARSONS INFANT`S POWERS,nu stiu daca se gaseste si in tara,
am uitat sa mentionez ca e si ptr durerile de burtica nu numai ptr dinti,stiti ca ii mai doare si burtica,mai fac si febra cand ies dintisorii,eu i-a dat fetii si a fost super bine dupa aia,
cecilia,frumos tare cristi printre atatea jucarii 
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by kriss79
salutare
La Mai Multe Lunite sarbatoritilor de astazi!!
gabriela77,felicitari pt. articol!
devylla, sanatate micutei!
Am si eu o probl..BB refuza laptele praf.am incercat humana, nan..nu il accepta deloc..nici macar cu lingurita sau cu seringa..î
pediatra mi+a zis sa incerc si cu vitalact..a luat cineva de asta?
eu mai am lapte, dar nu se mai satura cu el..ca nu a mai pus de 2 sapt si ceva nik pe ea..a mai scazut chiar 30-40 gr..ne invartim pe la 6,040 gr..
peste 2 sapt incepem cu cerealele...dar daca nu ii place laptele praf le va manca?
s-a mai confruntat vreo mamica cu probl asta..sa nu accepte laptele praf..am incercat sa o tin si mai flamanda..dar plange f tare..si mai mult de juma de ora nu am putut sa o las..cand ii bagam lingurita de lapte praf..facea si mai nasol..
nu vreau sa opresc detot alaptatul..ci doar sa ii dau completare..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
INCEARCA MILUMIL 2. SI TUDOR MI-A REFUZAT NAN SI pe asta il accepta cat de cat. E mai bun la gust.
danielle02 spune:
i-am luat si eu bebelushei dintralea de lipit pe pereti
numai ca sunt cu pooh si prietenii lui,plus niste abtibilduri gigantice cu barbye ![]()
sa aibe si ea,nu numai bebelushii vostri ![]()
numai ca o sa trebuiasca sa mai astept :( cu ele fiindca vreau sa ne mutam din casa asta si chiar trebuie sa ne mutam in una mai mare,vreau sa ii fac camera separata bebelushei si sa o decorez cum vreau eu,plus vreau sa ii cumpar si mobila frumoasa si colorata,care mi-a luat ochii de cum am vazut-o ![]()
ce ati mai luat noi bebelushilor vostrii? ![]()
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Annisia spune:
Luy, multumesc frumos pentru cadou!!!!
Avem si noi un Pacalici mic si dulce:
http://good-times.webshots.com/photo/2751525500101620375AdkZMF
Micul Yannis creste mare
Pinacolada spune:
Annisia- felicitari...deja e barbatel! sta in picioare, bravos!hai ca mai ai un pic si o sa alergi dupa el prin casa!

fericita de