Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 21
danyalo spune:
Se spune ca daca vrei sa simti un parfum si sa-l deosebesti de altul sa te dai in fiecare zi cu altceva!
Si in plus fiecare parfum reactioneaza diferit pe piele...asa ca e doar chestie de gust!
Mie imi plac urmatoarele:
1) Cerruti 1881( e sublim pt. mine -persista f. mult pe piele)
2) Cacharel (Noa)
3) Nina ( marul) acum ma dau cu el...e adevarat ca persista mai putin
4)Dior( addict)- dupa mine e perfect -m-am dat la o prietena si m-am indragostit
5)D&G - light Blue ( e suuper dar cam se pierde mirosul) .Noa daca vrei am unul sigilat .
6)Givenchy - Organza -mi-a placut.
7)Cacharel noa perle( asa si asa) nu prea persista mirosul!
si cam atat!
cristroe spune:
Mai incearca ALLURE SI ALLURE SENSUELLE dar si MADEMOISELLE (asa si asa)- CHANEL.Si mie imi plac: CERUTTI 1881, D&G Light Blue, Cacharel, Givenchy , dar primele doua ma innebunesc. Mai imi plac si alea tari, imputite le zic eu, D&G Red, Kenzo Jungle....
Carrye spune:
Cristroe, ca bine zici! Si eu tot asa le zic, cel putin Red ma ucide. Ca si Kenzo Jungle dar ala e mai placut macar. Dar sa o vezi pe mama ca are un Nina Ricci de imi muta nasul si Opium. Doamne nici sa le miros nu pot.
Eu nu le mai eunumar pe ale mele ca iar imi aduc aminte ca nu prea am de vara. Dar sunt fan Chanel Allure si Mademoiselle. D&G Light Blue nu persista sub nici o forma. Si nici Noa. Nu le mai cumpar a doua oara.
blue eyes spune:
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar poate incercati si alte marci, in afara de cele comerciale, arhicunoscute. Se pot descoperi alte fragrante, alte note pe care poate nu le are tot cartierul. Pot sa va recomand Lalique, Carven, Caron, Creed, Patou, Annick Gutal, Balmain, Grès, Worth, Jean-Louis Scherrer, Lanvin, Rochas, Van Cleef&Arpels, Cavalli, Costume National, Agent Provocateur, Gigli etc etc. Nu sunt marci exclusive, se pot gasi in parfumerii. Pentru un parfum exclusiv, cum ar fi un www.fragrantica.com/perfume/HRH-Princess-Elizabeth/E-1635.html" target="_blank">E trebuie sa fac si eu un drum pana la Zürich. Pentru un www.gprofumi.it/parfum.asp" target="_blank">Gigli nu trebuie sa ma duc departe, dar trebuie sa platesc vreo 145 €.
Pe www.fragrantica.com se gasesc descrierile a nshpe parfumuri.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar poate incercati si alte marci, in afara de cele comerciale, arhicunoscute. Se pot descoperi alte fragrante, alte note pe care poate nu le are tot cartierul. Pot sa va recomand Lalique, Carven, Caron, Creed, Patou, Annick Gutal, Balmain, Grès, Worth, Jean-Louis Scherrer, Lanvin, Rochas, Van Cleef&Arpels, Cavalli, Costume National, Agent Provocateur, Gigli etc etc. Nu sunt marci exclusive, se pot gasi in parfumerii. Pentru un parfum exclusiv, cum ar fi un www.fragrantica.com/perfume/HRH-Princess-Elizabeth/E-1635.html" target="_blank">E trebuie sa fac si eu un drum pana la Zürich. Pentru un www.gprofumi.it/parfum.asp" target="_blank">Gigli nu trebuie sa ma duc departe, dar trebuie sa platesc vreo 145 €.
Pe www.fragrantica.com se gasesc descrierile a nshpe parfumuri.
Si mie mi se pare ca marcile "de legenda" au ceva aparte: eu de exemplu sunt indragostita la modul absolut de Arpeges de la Lanvin. Mi se pare ca se potriveste cu felul meu de ma imbraca, de a fi...Pur si simplu simt ca nimic altceva nu ma convinge, pentru moment. Am mai mirost si parfumuri de la Jean Patou (Joy, Sublime si 1000) si numele de legenda de la Guerlain (Mitsouko, Huere bleue, Vol de nuit, Jicky) dar nu m-am putut desparti de Arpeges...este atat de invaluitor, feminin, elegant...Un parfum de clasa! Mi se pare totusi un parfum care nu poate fi purtat pe vreme foarte calduroasa (noroc ccc ca la Bxl nu se pune problema )
Din cate am inteles a fost reorchestrat in 1993: as fi vrut sa miros varianta originala
Si aproape la fel de mult imi place Je reviens de la Worth: mi pare incredibil de feminin, o feminitate din alte vremuri, si insolit in peisajul parfumurilor de azi!
Carrye spune:
Blue Eyes, din pacate, din lista ta, nu recunosc decat Gres. Despre care am intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu a stiut sa imi spuna nimic despre el. Eu am Gres de Follie. Mor dupa mirosul lui, mai ales pe timpul verii. O sa mi le notez si o sa imi caut luna viitoare cand voi pleca la Roma pentru ca aici nu cred sa gasesc ceva.
Ai perfecta dreptate, chiar imi doresc sa am niste parfumuri care sa nu fie atat de "comerciale". Multumesc de idee.
danyalo spune:
Da fetelor...dar unde sa mirosim noi acilea in Romanica ce ziceti voi acolo??Suna bine de tot ...deja simt miresmele florale...yaamm! Doar sa iesim printr-o tarisoara straina!nu e greu... dar anul asta doar in tarica mea ma preumblu.
Ne raportam si noi la ce ofera piata noastra!
p.s. -am si eu Allure insa nu m-a dat pe spate...i-l tin la servici si ma mai pufuiesc cu el din cand in cand!
blue eyes spune:
Vad ca am "mancat" un "o" in numele Annick Goutal.
Pe langa ce am amintit mai sus, as adauga www.isabel-derroisne.com/ID/control/product/~product_id=36604" target="_blank">Isabel Derroisné
White Pisana, si mie imi plac parfumurile de altadata, Worth e atat de proaspat - miroase a primavara. Lanvin imi place, dar mi se pare cam greu pentru mine; o fi din cauza ca l-am mirosit primavara?
Am aceasta www.amazon.de/100-legend%C3%A4re-Parfums-Sylvie-Girard-Lagorce/dp/3854924534" target="_blank">carte si imi doresc sa incerc toate cele 100 de parfumuri intrate in istorie.
Danyalo, imi pare rau ca in Romania se gasesc doar parfumurile comerciale.
Carrye, poate iti deschizi o parfumerie chic de tot in Capitala, una cu parfumuri exclusive. Ai avea un succes...
aimee_b spune:
Blue eyes, cum sunt parfumurile de la Annick Goutal? Am citit despre "Gardenia Passion" si imi place ce note contine, dar habar nu am de unde sa-l miros. Pe aici la magazinele mari de parfumerii se gasesc numai cele, cum zice-ti voi, "comerciale" si de care m-am cam saturat.