Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-343.html" target="_blank">Chloe

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc Blue eyes!

Asta este cel care l-am probat si as putea spune ca ma intereseaza!
http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html

Sunt de ceva timp in cautarea unui parfum de vara dar bineintzeles cu mine e foarte dificile!Am impresia ca toate miros la fel dupa un anumit interval de timp!

Chloe´mi-a atras totusi atentzia,am sa merg sa-l mai incerc odata!
Cine l-a incercat astpt comentarii!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Clyo, ai Lou Lou Blue de la Cacharel? Se mai gaseste? Pentru ca a fost parfumul meu preferat in adolescenta si nu l-am mai gasit...:(
Fetelor ce parere aveti despre Escada Into The Blue? E persistent? L-am mirosit de curand si mi-a placut tare mult. Si mi-a mai placut Burberry The beat.
A venit vara si am tot stat, dar tot ce am sunt foarte tari pentru cat de cald incepe sa fie. Sunt in cautare de parfumuri fresh persistente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Carrye, daaa, mi-am luat Lou Lou; mi l-a adus sotul meu dintr-un duty free.
iubesc parfumul asta, imi aduce aminte de tinerete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Aaaa, ce bine ca se mai gaseste! Din ce tara ti l-a luat? Tot asa bine miroase? Si eu am amintiri tare placute cu parfumul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

miroase superrrrrrrrr
din Istanbul l-a luat
ce parere aveti de Kenzo Ca Sent Beau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_79 spune:

Buna fetelor!
Urmaresc de ceva vreme acest subiect, dar n-am "indraznit" sa scriu pana acum. Mi-am achizitionat de curand un nou parfum - Alien, de la Thieey Mugler si sunt foarte incantata de el. Este foarte, foarte persistent. Voi ce parere aveti despre el? L-ati incercat?
Imi doresc si Allure (Chanel), care imi place de asemenea foarte mult... (spre sa-l primesc curand, caci va fi ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by mada_79

Buna fetelor!
Urmaresc de ceva vreme acest subiect, dar n-am "indraznit" sa scriu pana acum. Mi-am achizitionat de curand un nou parfum - Alien, de la Thieey Mugler si sunt foarte incantata de el. Este foarte, foarte persistent. Voi ce parere aveti despre el? L-ati incercat?
Imi doresc si Allure (Chanel), care imi place de asemenea foarte mult... (spre sa-l primesc curand, caci va fi ziua mea

Si mie imi place Alien, dar mai mult imi place Angel
Si Allure si Allure Sensuelle imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

A reinviat subiectul nostru.
Am o recomandare pentru vara, un parfum fructa-floral-proaspat: www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tropiques-2216.html" target="_blank">Tropiques
Ieri am incercat www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Her-847.html" target="_blank">Cavalli-Her. Un parfum dulce-aspru, asa cum imi place mie. Nu l-am luat si sper sa rezist in fata tentatiei; am deja 40 de parfumuri! Si totusi, a incercat cineva www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Oro-1484.html" target="_blank">Roberto Cavalli-Oro?. Ca prea bine e descris si comentat; parca imi face cu ochiul...

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si pe mine m-a ispitit Tropiques, mai ales ca am o slabiciune pentru casa Lancome, l-am gasit la un pret f.bun pe e-bay, dar am rezistat tentatiei ca am prea multe
Acum cel mai mult folosesc Shalimar light.

Mergi la inceput