Sunteti impliniti....?
Raspunsuri - Pagina 3
emilia_tica spune:
eu sunt mama deja si in curand mama pentru a doua oara si ma consider o femeie implinita si fericita si daca as putea din punctul de vedere al sanatatii as face cat mai multi copii pentru ca sunt intradevar o adevarata comoara la casa omului.
Delia21 spune:
Valentina,offf,o sa fie bine scumpa.Si eu astept cu sufletul la gura sa faci fiv-ul si sa-ti dau umarul cand...te vei plange ca nu mai stii ce e aia noapte de dormit cap-coada!Ma simt implinita.....in primul rand pentru ca am o mogaldeata a mea care....imi epuizeaza toate rezervele de energie si nu doar atat.Si ....cand il iau in brate....tot universul imi apartine indiferent cu ce m-a incercat viata in acea zi.Iti doresc din inima sa simti la fel cat de curand!!!!Si pana atunci te rog eu muuuuuuuuuuuult sa te bucuri de sotul cel bun si de noptile in 2 si de somnul cel odihnitor,....caci nu stiu altele cum sunt dar la mine astea au devenit amintiri din 2006....si inca nu am inima sa-mi iau iubitul intr-o vacanta ......romantica si sa lasam copilul in grija altora.
magduta-sv spune:
Cred ca implinirea ne-o confera realizarile noastre, viata de familie, copiii.
La fiecare prag pe care il atingem cu realizari( mai mici sau mai mari), trebuie sa ne simtim impliniti si sa ne punem in gind urmatoarele teluri realiste pe care sa le atingem in viitor. Ne perfectionam ca indivizi prin tot ceea ce facem si prin satisfactiile care le obtinem prin eforturile noastre.
Daca nu am avansa, am fi plafonati, daca nu sintem multumiti de clipa de fata, putem aspira spre ceva mai bun.
Numai greutatile si pierderile ne amintesc ca momentele in care ne simteam neimpliniti erau de fapt totale...De exemplu, cind pierdem pe cineva apropiat, ne doare, suferim mult si ne amintim de lucrurile frumoase traite impreuna si regretam ca nu putem intoarce timpul inapoi si tot ce vedeam ca neimplinire acum e doar durere...
Viata e frumoasa asa cum e si cum ne-o traim, mai mult sau mai putin impliniti.
Valentina, cred ca e doar o stare de moment, e astenia de primavara...
scumpii mei
szivarvany spune:
Chiar ieri am picat direct pe fundul butoiului din cauza unor pb de sanatate ... dar mi am dat seama ca se poate si mai rau , asa ca azi e mult mai bine.
Valentina, esti mai bine, da ?!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
evanescence spune:
plang chiar in momentul acesta
valentinag exact asa simt si eu
mai mult de atat nu pot sa adaug....
pana ieri am avut speranta dar azi
in asteptarea unui ingeras
danutz spune:
Si eu cred precum Olgutza ca exista legea compensatiei.
Nimeni nu le poate avea pe toate. Ani de zile am tot fost posomorata si deprimata din cauza ca nu aveam copil. Aveam sot, aveam casa, aveam masina, aveam bani de vacante, aveam job bun...da' n-aveam copil.
Si la un moment dat firma unde lucram a dat faliment, si am ramas si fara job si era cat pe ce si fara casa fiindca era ipotecata...si am fost si mai deprimata.
Am gasit alt job, am terminat cu ratele la casa, dar am ramas fara sot...si iar am fost deprimata.
Cand am ramas insarcinata, brusc a fost ca si cum cineva mi-a dat cu leuca in cap fiindca am realizat ca fericirea si implinirea nu vin din lucrurile mari, ci din cele mici si ca a fi sanatos, a avea pe cineva langa, cu care sa imparti si bunele si relele (si eventual un acoperis deasupra capului pentru care sa nu platesti chirie mai ales daca stai in Buc)...atunci te poti considera si fericit si implinit.
Iar daca Dumnezeu iti da un copil, atunci chiar ca te poti considera un om implinit pe toate planurile.
Deci da, ma consider implinita!
Asta nu inseamna ca nu-mi doresc un apartament mai spatios, o masina mai noua, un job mai putin stressant, mai mult timp liber pe care sa-l petrec cu baietelul meu sau cu prietenii buni, nopti in care sa dorm mai mult...sau ca nu-mi doresc sa locuiesc intr-un oras mai putin poluat, sa beau apa curata, sa respir aer mai curat, sa nu se mai taie atatia copaci, sa nu mai fie atat de multi copii abandonati. Si pentru toate astea merita sa ma lupt asa cum pot si atat cat pot.
Iar fericirea si implinirea vin mai degraba dintr-o plimbare in parc cu baietelul meu de mana, sau mirosind un copac inflorit, sau ascultand ploaia sau facand un copil sa zambeasca (daca si rade e si mai bine), sau sa o aud pe mama ca se simte mai bine...
Sa auzim numai de bine, iar daca va e rau, ganditi-va ca si maine e o zi si ca o sa fie mai bine!
motanik spune:
Pe mine nu m-a surprins sa vad ce ai scris, Vale, pt ca am trecut prin ce treci tu acum. Sigur, la mine au fost doar 2 ani, dar cu fiecare burtica ce nastea, imi doream mai tare si mai tare sa am un bebe.
Tu stii ca la mine bebe "s-a prins" intr-un moment in care din pdv al medicinei era cam imposibil sa raman. Si totusi...e aici. Asa ca nu pot decat sa ma rog pt tine sa ne dai vestea cu doua liniute cat mai curand si sa te incurajez ca nu trebuie sa fii pesimista nici o clipa, bebe o sa vina, n-are cum sa fie altfel cand iti doresti atat de tare si nu cred sa fie femeie pe lumea asta care sa si-l doreasca mai mult decat tine!
Te pup si iti cedez cu mare drag locul la burtici din iulie!
--------------------
Andra
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Vine vara...asa ca mai bine neimplinita si sa arati bine pe plaja...decit implinita si sa nu te incapa pantalonii.
Tocmai cand ma lansam si eu sa raspund in gura mare ca sunt implinita, chiar am facut rezervare la mare, cand colo vine Guestus si-mi turteste fesul.
Maria
Kariris spune:
Hai mai Vale, tocmai tu sa deschizi un asa subiect? Tu care esti mereu cu zambetul pe buze, tu care erai "acumulatorul" intalnirilor, ne incarcai bateriile la toate... bine, pe mine ma si faceai sa mananc o portie in plus Esti inca tanara, o sa vina si bebe ai sa vezi! Eu sunt convinsa. Eu cred ca te inteleg perfect: pana sa raman gravi aveam tot ce imi doream, reusisem sa realizez tot ce mi-am propus si totusi eram nefericita. Acum sunt super implinita si la propriu si la figurat (dar oricum nu am voie sa stau la plaja, asa ca m-am scos!) te pup si ne vedem in max 10 zile.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
dandana spune:
eu nu ma simt implina, de ce? nu stiu
stiu doar ca nu sunt fericita decat atunci cand imi iau fetita in brate si pentru aceste clipe ii multumesc din suflet lui Dumnezeu cat de des pot
ma trezesc si eu dupa un secol