Sunteti impliniti....?
Poate e primavara,poate sunt doar eu,poate e din cauza ca am foarte mult de munca la servici,ca planurile de vacanta mi s-au dat peste cap,pentru ca nu-si mai poate lua concediu consortul cand vorbisem,poate ca aseara a nascut o buna prietena a mea si azi cand am vazut pozele cu minunea,m-au luat gandurile....poate pentru ca....nu stiu!Voi va considerati impliniti,multumiti,fericiti de viata voastra?
Daca m-ar auzi strabunica-mea ar zice ca-l manii pe Dumnezeu,ca si-ar dorii altii sa aibe ce am eu si eu nu sunt multumita!Dar ce am?Ca am o casa,ca am un servici ok,ca am prieteni multi,ca am o familie care ma iubeste si un sot care e in proportie de 90% asa cum mi l-am dorit,nu este suficient pentru mine!
Am facut o casa,am sadit multi pomi,n-am facut un copil...daca o sa-l fac vreodata...cand vad cum trece vremea si eu nu am ceea ce as considera ca este implinirea vietii mele ma apuca disperarea,dau in depresie,e primavara...
Pana la urmatoarea nastere a urmatoarei prietene poate o sa-mi treaca si atunci,o s-o iau de la capat...
Sunt defecta...macar de as fi o defecta implinita,multumita...
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Raspunsuri
pisix spune:
valentinag - cred ca toti cei care avem aceeasi problema trecem "ciclic" prin aceleasi stari.
Pe mine ma monteaza incercarile pe care le fac si am inceput sa ma gandesc ...macar si asa, ca idee, la adoptie
aura_m spune:
Da, eu sunt o femeie implinita si nu am copii, imi doresc dar vad ca intarzie, dar in schimb am un sot minunat care ma iubeste enorm, avem casuta noastra chiar daca este mica nu platim chirie, avem locuri de munca satisfacatoare, familia ne este alaturi in actiunile pe care le facem, in curand vom incepe o alta viata in alta parte si poate pe parcurs voi merge si eu o data la acel control sa vad de ce nu pot ramane insarcinata. Ne-am gandit si la adoptie. Pot sa spun ca am trecut cu bine peste obstacolele vietii si fata de alte persoane chiar sunt o femeie realizata, nu m-am complacut la un singur lucru ci am vrut mai mult si am reusit.
AURA
pisigri spune:
ei uite, citind chestia asta cu implinitul, mi-am dat seama ca ar fi cazul sa protejez copacii si sa nu mai stric hirtia igienica pe suflat nasul ca-s singura la paris...
de ce as putea sa spun ca nu ma simt implinita? pentru ca ne-am apucat neconvingator sa facem sex neprotejat undeva prin iunie anul trecut, si inca nu sint insarcinata. dar nici de asta nu pot sa ma pling, ca nici nu ne-am straduit, am si avut o perioada dificila...sex mai rar...o singura data stiu ca am nimerit una dintre cele 3 zile fertile (conform unui ovulation calendar de pe net), deci...nu am inca voie sa ma ingrijorez.
in rest....ce ne dorim? sotul e ok? e ok. jobul? ok. familia sanatioasa? da.
desi imi pling de mila de o saptamina si tot amenint ca ma las si de bursa si de doctorat, cred ca l-am minia pe DD sa zic ca nu ma simt implinita
kariguld spune:
valentinago sa vina si ziua cand vei avea un copil!
nici eu nu am avut in primii ani, am si pierdut doua sarcini, ramase cu tratament... dar cu rabdare au venit si copii. intai baiatul, iar cu fata am ramas nesperat, neasteptat si pe nepregatite
de repede, baiatul avea 4 luni jumate! dar m-am simtit implinita, fericita, lumea toata era a mea!
am un sot extraordinar, cel mai bun pentru mine, avem o casa a noastra, mare, cu sera si veranda cu flori, parinti buni, prieteni putini si adevarati, o afacere buna, care a prosperat de 12 ani mereu; sanatate....si multumire sufleteasca, care cred eu ca e cea mai importanta! avem tot ce-si poate dori un om....!
la fel va doresc si voua!
Kari
MirelaV spune:
Vale, nu ma asteptam sa vad subiectul asta postat de tine. Esti unul dintre putinii oameni de pe aici care imi stiu povestea si n-are rost sa dezvolt.
Esti un om puternic, il ai pe Dorin alaturi si asta e tot ce ar trebui sa conteze! Nu vad rostul sa faci risipa de lacrimi sau de de ganduri negre.
Intotdeauna am zis k ducem viata care ne-o croim. Candva cineva mi-a zis ca fiecare are un scop si un tel in viata asta si depinde numai de noi ce drum alegem sa parcurgem catre punctul respectiv...mai drept sau mai intortocheat....constient sau nu!
Capul sus si vei vedea lucrurile altfel. Lasa gandurile negre pe alta data (si "alta data" sa spui la fel...sa amani...sa spui "alta data..")
Un pupic si o imbratisare iti ofer si sper sa fie de-ajuns pt un zambet de la tine!
MirelaV
pupicei pe burticei
Guestus spune:
Vine vara...asa ca mai bine neimplinita si sa arati bine pe plaja...decit implinita si sa nu te incapa pantalonii.
asi spune:
Vale
Multa lume ar zice ca nu am de ce sa ma plang.Poate e asa poate nu.
Daca sunt implinita sau nu habar nu am dar cred ca atunci cand esti implinit nu iti mai doresti nimic.
Eu inca imi doresc multe lucruri si totusi sunt implinita pentru ca asa vreau eu sa cred ca sunt.
Dilema e clar de la primavara
In 2004 pe drumul meu spre serviciu, in fiecare zi ,trecem pe langa un corcodus inflorit.Si intr-o dimineata mi-am zis : vara asta voi plimba sigur un carucior cu copilul meu in el.In saptamana aia am depus actele si asa a venit Razvan.Apoi am renuntat la serviciu ca sa stau cu el ,acum incerc sa-mi reiau activitatea.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
lorellay spune:
ce frumos suna ce-ati scris voi.....
Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Criss75 spune:
Se poate spune si asa, ca ma simt implinita. Adica nu prea am de ce sa ma plang, am casa mea, am tot ce-mi trebuie, am un copil minunat, un loc de munca relativ bun. Acum sigur, asa suntem noi oamenii, in general nemultumiti, ne dorim mai mult. Sigur ca mi-a sori o casa mai mare, o masina noua, bani mai multi, dar...Dar in general ma simt implinita.
Criss si Alex (11.05.2003)
blue eyes spune:
quote:
... posted...
(...)facem sex ...sex mai rar...
off topic: ce urat suna "a face sex"! Suna atat de mecanic...Pare ca se rezuma doar la organenele genitale, la sex. Oare oamenii nu mai fac dragoste? E demodat?
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!