Blefaroplastie - experiente , unde?

Blefaroplastie - experiente , unde? | Autor: Briantis

Link direct la acest mesaj

As vrea sa aflu pareri ale celor care si-au facut operatia asta , clinici unde se face , rezultate ,preturi .
Ce ma intereseaza pe mine e blefaroplastia de pleoape superioare .Desi am doar 35 e ani ,in urma unor probleme de sanatate care se asociaza cu o imbatranire ceva mai rapida decat a restului lumii ,a unor probleme personale care s-au asociat cu luni de somn insuficient framantari ...etc ,ma uit in oglinda si nu-mi place deloc ce vad .Clar am un exces de piele la nivelul pleoapelor superioare si nu arata deloc bine ,se fac pliuri in care mi se aduna machiajul ,intr-un cuvant nu-mi place ...deloc .
Vreau sa schimb asta insa nu cred ca cu recuperat de somn sau creme de ochi mai bune si mai scumpe se mai indreapta ceva .
Mai stiti si alte metode de tratament pt asta ?
A faut cineva operatia ?Sunteti multumite de rezultat ?Cum arata cicatricile dupa 6 luni de la operatie ,de ex , se cunoaste rau sau se rezolva cu un fond de ten?
M-am uitat pe cateva site-uri ,insa as vrea pareri ale celor care au facut operatia sau au cunostinte apropiate care au facut-o.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Briantis – din pacate nu stiu pe nimeni sa fi facut asta …Am vazut decat la emisiunea aia cu dr de pe euforia si parea o operatiune simpla insa sincer, efectul nu mi s-a parut asa spectaculos; acum poate nici persoana in cauza nu avea o problema evidenta
Insa voiam sa te intreb altceva: daca iti faci botox ?... Botoxul e facut strategic in asa fel incat sa-ti ridice usor spranceana iar cand se ridica spranceana logic ca nici pleoapa nu mai sta asa cazuta .. Depinde in ce stadiu e la tine, insa uite botoxul ar avea si alte efecte asupra reintineririi, costa putin, nu are efecte adeverse, nu doare, etc

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La asta uite ca nu m-am gandit .O sa ma interesez ,insa nu stiu cum ar putea sa ajute , pt ca botoxul din cate stiu eu are efect de a relaxa muschii ,ori la mine nu e problema ca vreau sa-mi ascund niste riduri ci ca am un exces de piele la nivelul pleoapelor superioare .
Multumesc pt raspuns .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Briantis - pai injectiile facute strategic trag putin de coada sprancenii in sus si asa ca evident se ridica si pleoapa
Uite eu mi-am facut botox acum vreo 3 zile (bine, imi fac de cativa ani) si inainte sa-mi fac doza asta exact acelasi lucru il remarcasem la mine, ca mi se lasase pleoapa
Acum insa m-am uitat atent (ca mi-ai dat tu tema ) si efectul e intr-adevar spectaculos si din acest punct de vedere.

Deci eu zic sa mergi la un medic sa-i ceri parerea

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Botox va trebui sa faci toata viata,blefaropastia dureaza ani de zile efectul unei operatii sau,in unele cazuri,poate fi chiar definitiv.In plus,depinde de cat tesut ai in exces.Botoxul poate ridica ceva,dar daca pliurile sunt mari,ma indoiesc injectiile cu botox vor rezolva situatia.Nu vorbesc din experienta traita ci din ce am citit.Si am citit mult,avand in vedere ca sunt o viitoare candidata la o astfel de interventie.Inca nu este cazul dar voi ajunge acolo sigur,am aceeasi problema cu peoapele superioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

...se pare ca "l"este lenes azi:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

briantis, io nu am info referitoare la blefaroplastie... asa ca scuze de offtopic... numai voiam sa'ti spun ca ma bucur tare sa te vad !!!!! sper ca sunteti bine !!! va pupaaaammmm !!!!!!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

briantis, io nu am info referitoare la blefaroplastie... asa ca scuze de offtopic... numai voiam sa'ti spun ca ma bucur tare sa te vad !!!!! sper ca sunteti bine !!! va pupaaaammmm !!!!!!!

mami de brotac roacker

Ahhhh ... pai un astfel de off-topic vroiam si eu sa postez; si daca tot a dat cineva startul...

Briantis
Ma bucur muuuuuult ca ai revenit pe forum si sper ca necazurile au fost depasite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc pt raspunsuri.

Alexa ,Gudinde ...am schimbat domiciliul printre altele si mai dureaza pana vin astia sa instaleze netul ..asa ca intru mai rar si de pe unde pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

dar TU esti bine ? asta vreau eu sa stiu !!!!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta2008 spune:

Buna:) mama mea a facut operatie de blefaroplastie si este foarte multumita de rezultat. Stiu ca a dat1000de euro pt pleoapa de jos si cea de sus,iar ca separat costa 600 si 600.daca te ajuta cu ceva iti pot da numele clinicii si site-ul.

Mergi la inceput