Scurgere ciudata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

IUBIKA nu te duce cu gandul asa departe si la rau. Si eu am trecut prin asa ceva, dar a fost o raceala.Dr ce zice?

Ade cea mai ferictasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Buna, fetelor!

Scuze ca n`am mai scris, am fost f ocupata cu munca ...

Luni seara am fost la un medic, despre care stiam ca nu face programari, si sta pana termina si cu ultimul pacient. Am fost indrumata direct la ECO unde Dna Dr mi`a zis ca e totul ok, nimic anormal, nici urma de chisturi sau altceva. Intre timp scurgerea devenise deja menstruatie in toata regula (persista) si mi`a spus ca poate avea urmatoarele cauze:
*stres (mai nou toate vin de la stres dar in saptamana anterioara chiar fusesem cu nervii la pamant si inca nu mi`a trecut )
*raceala
*reactie a substantelor din AC cu vreun alt medicament

Prin urmare mi`a recomandat sa termin folia de AC si apoi sa fac o pauza de cateva luni, timp in care sa ma prezint la un control. Mi`a recomandat vitamina K si clorocalcin pentru diminuarea sangerarii, insa mare efect nu am vazut pana acum...

Oricum idee e ca... e de bine, cel putin deocamdata.

Multumesc mult fetelor care mi`au fost alaturi cu incurajari si relatari din experienta personala!

Sa va mai spun ceva care mi se pare (acum) chiar haios. Ieri am fost
la medicul de familie si printre altele i`am mentionat si problema aceasta. Stiti ce mi`a zis? "Ceasul biologic incepe sa`ti trimita semnale..." Pe moment am ramas interzisa, dar acum mi se pare tare amuzant

Pupici & o seara buna!

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Maine se face cam o saptamana de cand a inceput, si sangerarea nu s`a oprit.

Maine ar tb sa iau ultima pastila din folia de AC. Daca o sa decurga totul "normal", de marti o sa inceapa menstruatia... Deja prea mult...

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput