!!! JOACE !!!
Raspunsuri - Pagina 4
EDDY spune:
Scuzatzi ca am tras cu okiu' la discutzia dvs. legata de jocuri dar daca tot am facut-o...am shi eu o intrebare pentru Comi :De unde tzi-ai cumparat Game Boy Advance Shi ca sa fiu putzin mai curioasa,daca vrei sa-mi spui shi cit te-a costat shi cam ce jocuri se gasesc in Romania pentru el shi la ce pretz sint shi astea???Inca o data sorry de atitea intrebari dar kiar ma intereseaza,deoarece eu le-am cumparat "copiilor mei" din Romania aceste Game Boy Advance de aici shi le-am trimis doar Mario 2 shi 3 caci alte jocuri sint mai grele shi sint numai in japoneza,dar sint sigura ca s-au plictisit numai de Mario asha ca vreau sa shtiu daca am shanse sa le gasesc ceva bun cind vin in tzara?
Multzumesc anticipat pentru orice raspuns.
Eddy & Antonia Naomi
Comi spune:
quote:
Originally posted by EDDY
Scuzatzi ca am tras cu okiu' la discutzia dvs. legata de jocuri dar daca tot am facut-o...am shi eu o intrebare pentru Comi :De unde tzi-ai cumparat Game Boy Advance Shi ca sa fiu putzin mai curioasa,daca vrei sa-mi spui shi cit te-a costat shi cam ce jocuri se gasesc in Romania pentru el shi la ce pretz sint shi astea???Inca o data sorry de atitea intrebari dar kiar ma intereseaza,deoarece eu le-am cumparat "copiilor mei" din Romania aceste Game Boy Advance de aici shi le-am trimis doar Mario 2 shi 3 caci alte jocuri sint mai grele shi sint numai in japoneza,dar sint sigura ca s-au plictisit numai de Mario asha ca vreau sa shtiu daca am shanse sa le gasesc ceva bun cind vin in tzara?
Multzumesc anticipat pentru orice raspuns.
este interesant ca ma intreaba de GameBoy o mamica si nu un barbat . Am luat GBA-ul de la un baiat care-l vindea pe un Forum si am dat pe el 1.100.000 lei (cel putin asha am calculat noi ca de fapt i-am dat vreo 400 de mii si un celular pe care nu-l mai foloseam). Cu GBA-ul mi-a dat si un joc Mario Kart Super Circuit (ceva cu masinute.. si interesant aici: numai jocu asta costa pe la magazine cam 1.700.000. Foarte interesant.)
Alte jocuri din pacate nu mai am si nici nu-mi permit sa-mi cumpar DAR exista un "dar".. pe undeva pe un site din Hong Kong http://ps2modchip.com/GBABK.php (asta este adresa) niste echipamente care au dimensiunile si forma unei casete pentru GBA care pot fi inregistrate temporar cu un joc oarecare pe care-l gasesti pe internet (gasesti o gramada daca vei cauta cu Kazaa textul "GBA roms".. imens de multe.. (eu am vreo 30.. downloadate).
Deci este foarte ushor: descarci jocul de pe internet, il pui in caseta respectiva si gata.. il desprinzi de calculator si te joci cu el in vacantza.
Preturi:
GBA in Romania costa intre 3-5 mil (90$-150$)
Un joc (intre 1,1 mil-1,8mil - depinde de joc)
Echipamentul ala costa cam 63$ (deci destul de ieftin tinand cont ca poti pune pe el o infinitate de jocuri.. te-ai plictisit de unul, pui altul... etc).
http://80.96.96.18/~cosmin
EDDY spune:
Mercic de amanunte,Comi !M-am lamurit:jocul este mai scump decit aici unde costa 75$-80$ iar casetele sint cam pe aproape;jocurile "proaspete" variaza intre 45$-55$ in luna aparitziei iar dupa,le potzi gasi shi la 25$-30$,in functzie shi de actziunea game-ului.In general,cele mai scumpe sint astea din gama Super Mario shi cele gen adventure iar ceva mai ieftine sint puzzle-urile.Cit despre varianta ce mi-ai oferit-o,cea cu site-ul din Hong Kong...treb'e sa recunosc ,ca sint foaaarte pe dinafara de computere shi tot ceea ce pot face se reduce la mail-uri,micshorat fotografiile(shi asta invatzat aici,pe site),internet shi mai ales stricat pc-ul,spre disperarea sotzului
De ce este asha interesant ca o mamica te intreaba de GBA Sint shi eu un mare jucator dar acuma am o alta MARE preocupare: !In general ma jucam mult la FamiCom shi Play Station iar acum ashtept sa creasca printzesa,ca sa facem one strong team !
Eddy & Antonia Naomi
DanaRosu spune:
io Age-urile toate, Rise of Nations, fo doo fariante Warcraft si... cam atit...
Tziganelu mio (pentru cunoscatori, Liviuc) baga mare la Counter Strike, si multe alte kestii cu carcaletzi, arme, si tot felul de bazaconii... daca ne-ar asculta cineva telefonu ar zice ca sintem capi de clan mafiot. Cam asa decurge o convorbire telefonica, ora 23-24 intre liviuc si un retzelist de-al lui:
- Bai, cum trec de gardianul ala?
- Sari pe terasa, te furisezi in spatele lui si-l impusti
- Da, da se tot intoarce si ma impusca el pe mine
- pai tre sa mergi furis sa nu te simta. Vezi ca dupa aia vine colonelul ala beat. P-asta-l omori cu... (ma rog, o denumire de aia de a lor de arme...) si dupa aia bagi explozibil la subsol si ai acces...
Da vorba ceea, de rabdare-s plina, mai astept sa se coaca!
Dana
And, yes, I am a blonde!
adi69 spune:
Dana,si sotul meu joaca CS.Spune-mi nickul si serverul pe care joaca sotul tau.Poate se intalnesc.A! Si clanul.
Dia si bebe Rucsi
Crystinne spune:
Meyyy... sa nu dati acum ca la noi e invers.Eu ma joc toata ziulica si el saracul nu mai apuca de mine nici sa-si verifice email-urile.
Dar eu cum nu am un calculator perfomant ma joc tot cu Caesar, Pharaon, Age of Empires, Age of Wonders.
Cateodata stau si aproape toata noaptea
Asta e!! Mai sunt si femei cu microbul asta
adda spune:
[img src="http://www.google.com/images/logo.gif"]
www.google.com/images/logo.gif ] br / " target="_blank">[img src= http://www.google.com/images/logo.gif ] br /
[img src="http://www.google.com/images/logo.gif"]
Katink spune:
Eu joc Sven e amuzant, sotul joaca EVE e relativ nou (2-3 luni maxim de la lansare) si si-a mai achizitionat si Star Wars Galaxies.
EVE am jucat si eu cat timp eram in sisteme de siguranta mare, dar de o luna nu ma mai joc pentru ca e mai riscant si m-am si plictisit...
Astept sa ma invete si SWG si daca imi place poate ii tin locul cat e la servici
E cineva care joaca aceste jocuri?!
camelia-daniela spune:
Eu am jucat o perioadä foarte intensiv, dar cind am väzut cä-s cea mai tare din parcare, m-am plictisit!!!
Mie imi plac jocurile tactice si de organizare...am jucat Imperialismus, care mi-a pläcut la nebunie, Age of Empire, Holliday Island, precum si jocuri de reflexe...cele cu räzboi nu imi plac!!!
Mai imi plac si jocurile de gindire si perspicacitate.
Comi, dar de ce nu o iei pe Adda, sä te joci un pic cu ea???..cred cä asa ar fi mai multumitä!!!
Cami.