!!! JOACE !!!

!!! JOACE !!! | Autor: Comi

Link direct la acest mesaj

Stiti ce ma gandeam ?? daca tot se oftica fumeile astea pe forum ca ne butonam la calculator mai mult decat trebe' ? Macar ziceti si voi ce joace mai jucati ca nu mai am idei.. le-am cam jucat pe toate si am inceput sa le si rejoc...
Mai nou mi-am luat un GameBoy Advance (E COOL.. poti sa-l iei cu tine unde vrei.. si sa te joci in orice loc.. chiar si la si chiar vroiam sa va intreb daca aveti joace pentru minuni de astea.. )

http://home-080018.iasi.astral.ro/~cosmin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

HUUUOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Comi spune:

MDA.. va rog sa o ignorati pe iubita mea sotzioara..

http://home-080018.iasi.astral.ro/~cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Comi, sal - nici aici nu scapi de nevasta,aaaaa?
Nu pot sa te ajut, ca io am un jaf de calculator, deci p'astea mai noi nici o sansa sa le joc. Ai jucat GTA ultimul? WarCraft3' cu add-onuri? Acu, depinde si ce preferi - vezi ca au pus un tetris pe prima pagina la DC, la ciomunitate - e tare frustrant e sa vezi ca recordurili sunt ale fetelor - haideti, ne mobilizam un pic?

www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Sotu' meu joaca Counter Strike...da' cind joaca uita de nevasta de copii de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Shi kum va spuneam si la subectu' cu " se joaca...." al meu nu se joaca, cel putin nu acasa, KA NU VREAU COMPUTERU' IN FAMILIA MEA.
AM ZIS.

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Mamaaaaaaaaaaaaaa!
Suparate sunt fumeile astea pe calculator!
Ca inainte erau suparate pe mashina, acum pe calculator. :O))))

Io's fan starcraft!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mey, da' joacele astea au si optiuni de multiplayers, de ce nu jucati si cu nevestele si eventual cu copiii, macar asa petreceti niscai quality time in familie si nu va mai luati atatea suturi in fund. Io de-al meu n-am ce zice ca el abia stie unde-i butonul on/off la comp si de altfel nu are loc de mine.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Bravo, Oana!!!!!!!!

Mashinile imi plak shi mie, ma uit dupa ele mai ceva ca dupa barbati, personal mi-ar place un Humvee.

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Comi spune:

Si tu Oana_B, ce joci ?
Eu unu in ultima luna mi-am facut de cap cu DIABLOOOOO II (de am scos-o din minti pe ada) .. da lasa ca m-am facut baiat cuminte si harnic dupa pe care mi-am luat-o...

COMPUTER GAMES RULZ !!! LONG LIVE DIABLO hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io nu le am cu jocurile ca ma plictisesc ci cu si cu internetu', mai nou ma intereseaza partea de hardware, bucataria compului. Sota-miu m-a pus sa aleg intre celular si high speed internet si ghici ce am ales.
Oana_B

Mergi la inceput