Ma las de fumat

Ma las de fumat | Autor: babyzapi

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt insarcinata in 6 saptamani si mi-am propus sa ma las de fumat de lunea viitoare 31.03.2008. Nu am facut-o pana acu sperand ca vor aparea greturile si-mi va fi mai usor sa ma las asa...dar cum ele nu apar tre sa iau taurul de coarne!
Va pupic dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sarcina usoara si sper sa te lasi de fumat astazi nu luni.
Vezi ca exista un subiect deja pe tema asta te asteptam acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iusti_t spune:

Si eu incerc sa ma las de fumat dar si sa am un bebe poate numai asa am sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Babyzapi, felicitari pt sarcina si pt initiativa de a te lasa de fumat !!

E tare greu dar TREBUIE sa te lasi de fumat pt viata si sanatatea puiului tau.

Nu asculta sfaturile de genul' si eu am fumat si bb a fost bine'.

Am avut o colega de serviciu care a fumat pe perioada sarcinii, aparent bb era bine (cam micut la nastere), dar problemele la inimioara si de respiratie au aparut mai tirziu. Cum sa te poti impaca ca mama sa stii ca nu ai fost in stare sa renunti la fumat de dragul sanatatii lui?

Sarcina usoara si ai grija de tine si de puiut!

Femeile fumatoare prezinta riscuri crescute īn īntārzierea conceperii, infertilitate, complicatii ale sarcinii, nastere prematura, avort spontan si nasterea unui copil mort.
Copiii nascuti de mame care fumeaza īn timpul sarcinii au o greutate mai mica la nastere decāt copiii femeilor nefumatoare.
Riscul sindromului de moarte subita la sugari (SIDS) este crescut īn cazul copiilor nascuti de femei care fumeaza īn timpul sarcinii.
Femeile care renunta la fumat īnainte sau īn timpul sarcinii reduc riscul acestor efecte negative asupra reproducerii.
Femeile īnsarcinate care fumeaza isi expun copiii la riscul dezvoltarii slabe a plamānilor, riscul de astm si afectiuni respiratorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

babyzapi - e o decizie super si dupa ce treci de primele 2-3 zile vei incepe sa simti beneficiile
E importanta insa atitudinea ta fata de aceasta decizie: daca va fi de genul, uf, a trebuit sa ma las dar mama ce rau imi pare ...iti va fi mai greu
Dar daca iti vei spune <Sunt o femeie puternica si am luat cea mai buna decizie pentru mine si copilul meu> ...chiar te vei simti asa

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sa ai bafta! eu m-am lasat de fumat acum 5 ani, cand am descoperit ca nu-mi mai placea sa fumez...."vinovata" era alexutza mea din burtica!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">ma laud si eu - "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">ma laud si aici - "felicitare"!

14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati aici, va rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77066&whichpage=19

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput