Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 22
onitza spune:
BUna
De dimineata nu am apucat sa mananc, am baut cafeaua decat la scoala ...am reusit la gustare sa bag pe sub nas o portocala....iar acum la pranz, un amestec de legume: morcov, porumb, brocoli, fasole verde pastai, la tigaie in putin ulei de masline...cu o felie de paine de secara...e ok pana aici , nu? sper sa o tin tot asa...
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
justasmallkiss spune:
de cand am vb de paduchi m-a apucat scarpinatul.Am mai patit-o eu la niste pacienti,de am zis ca-mi rup pielea de pe mine si alta nu...da' e poveste lunga si nu va plictisesc.
Io n-am mancat inca,m-am umflat cu ceaiuri si nu mi-e foame.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
hcclara spune:
...sper sa nu ne dea Carmen afara, numai o intrebare mai am la Marilena...da e peste afumat si are numai sare, fara piele, fara grasimi...de ce nu e voie? ca scrie orice fel de peste sau fructe de mare...atunci de ce nu sunt puse si retetele acolo cum trebuie gatit?
deseara nu mananc o felie de toast ca sa compenseze faptul ca am mancat pieptul din pachet!
Acu merg sa bag o cafelutza!
L-am dat pe Marc cu solutie preventiv, mamaaaa ce pute toata casa! cine imi spune si mie paduchii sunt negri si lipiti pe firul de par? sau sunt negri si sar? asta asa ca sa stiu daca e nevoie? si fac pac cand ii strangi intre degete? ca ouale stiu eu cum sunt, am avut si eu prin scoala primara de vreo 2 ori...
Marilena, auzi pestele e din asta: forellen filets, in pachet sunt 2 bucatele fara piele, si scrie ca contine: file peste, sare, fum
e bun asa sau nu?
CRISCOSTY spune:
Onitza super pana acum, tine-o tot asa
Ioana pai ar trebui sa si mananci, ca te razbeste o foame mai tarziu si pe urma decalezi mesele si nu este bine.
Eu am lene de ma doare, in loc sa muncesc stau pe DC daca nu este seful azi...stiti, cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa
Carmen te odihnesti alaturi de Teo?
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
Claudia, esti dulce tare.Depinde de rasä.Glumesc,eu cand am spalat-o pe Delia pe cap cu samponul respectiv,am gasit dupa aia in vana 2 minusculi,negri,asa ca niste musculitze.Cred ca sar si da fac si poc!!!
Zic si "io",nu cred sa fie vreo problema daca e pestele afumat si doar cu sare.Pana deseara iti raspund si alte fete care poate stiu sigur daca e sau nu voie...
Crys,acum ma chinui sa bag sub nas niste carne fiarta cu rosii.
Chiar Carmen,ne faci cinste cu un nou subiect?
IOANA
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Marilena, auzi pestele e din asta: forellen filets, in pachet sunt 2 bucatele fara piele, si scrie ca contine: file peste, sare, fum
e bun asa sau nu?
NU! nu e bun deoarece contine prea multa sare (= retentie de apa) si este de fapt un concentrat de grasimi, pestele afumat.
E bun de pofta nu de foame.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
justasmallkiss spune:
Gata,a venit raspunsul corect,bine ca stiu si eu sa nu cumpar.
Zuzi,ce mai faci?Esti bine?Piticutza?Merge la gradi sau e inca acasa cu bunica?Spor la mutat si multa putere sa le faci pe toate.
IOANA
hcclara spune:
Ioana, mersi de lamuriri, ma manaca si pe mine de nu mai pot!!!
Zuzi, am inteles, multu! gata mutatul? ca nu ne spui nimica!
Eftimie C. spune:
Ha,ha,ha [-:)))] Dispare omul oleaca si la intoarcere gaseste...paduchi [-:)))]
Fetelor am citit tot si ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe cu dieta.Asa ne mobilizam si nu renuntam
Zuzilici bine ai re-venit!Cum stai cu mutatul?Da' cu dieta?
Carmen ne fierbe.Vrea sa vada cat rezistam pana ne luam de ea ca n-a deschis subiect nou
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
DianaR spune:
Carmen, pe unde umbli? Iar pica netul tau! Cheama sa ti-l rezolve odata!
Claudia eu am mancat piept de pui afumat si peste afumat cand am tinut Scarsdale, probabil de asta nici n-am slabit chiar fenomenal (3 maxim 4 kg in 2 saptamani). Nu-i putin dar nu-i cat se spune, 6-7 kg.
M-o apucat scarpinatul cand am citit de paduchi...
Fetele cu Scarsdale, cum merge? Va tineti departe de tentatii! Hai, te vad, pleaca de langa frigider, asa ciocolata!
Eu azi aveam 52.5 kg. Mi-a venit ciclul si probabil de asta. Si chiar ca mananc la greu, fug kilogramele fara sa mai imi doresc... Probabil cand ma las de sportul cu alaptatul oi mai pune la loc.
Pupici!
Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)