Nou stil de viatza (196)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neata frumoasele,
Da ati avut spor frate, nu gluma.
La multi ani sarbatoritelor sa traiasca frumaose si sanatoase.
Marilena sanatate multa.
Eu is tare somnoroasa din cauza vremii.
Va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Gata,am revenit.
Carmen,Tzunimultumesc,am avut o duminica placuta,sper ca si voi.Am fost cu niste prieteni la gradina Zoologica.Am pierdut copilul prietenilor da' l-am gasit repede,am vazut multe animale,am alergat dupa copilasi de ne-au iesit ochii,apoi am papat coaste la gratar,Delia a adormit pe fotoliu in restaurant...am venit acasa si am inceput ritualul de seara cu baitza,mancat,jucat...culcat...si gata duminica.

Azi am liber, sunt acasa.Am fost la doctor sa imi fac analizele de sange si spre surprinderea mea in juma' de ora am fost gata.De obicei astept vreo cateva ore pana intru.Asta ma enerveaza la culme aici,cu toate ca iti faci programare astepti pana ti se lungesc urechile.M-am intepat anul trecut la o pacienta cu un ac de la injectia de insulina si acum tot la cateva luni trebuie sa repet analizele ca nu cumva sa fi luat hepatita,HIV sau alte boli care se transmit prin sange.

Asa,sa revin la Scardale,eu in seara asta fac salata cu peste ton.Am luat ton in apa si fac o salata din rosii,castraveti,ridichi,salata,ceapa rosie,ardei rosu,pestele ton,piper,sare,zeama de lamaie si putin balsamico.
Miercurea cand e in meniu peste ton,fac aceeasi salata doar ca iau tonul in ulei.Sau cand mai e peste in meniu, asa cum spune Marilena il fac pe gratar in folie de aluminiu la fel cu mirodenii...sare,piper,usturoi,felii de lamaie.Am mai facut si la cuptor file de peste in vas iena,la fel sare,piper,usturoi,patrunjel tocat si peste am turnat o conserva de rosii in bulion dar la fel am luat dozele la rand si am cautat sa nu aiba zahar in continut.

Pupacesc fetele,va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit.Merg cu "pufuletele" la pisu si apoi sunt prin zona,ma apuc de chestionare.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ioana multumesc pentru sfaturi.Cat despre sotul tau, mult succes si n-ar fi rau, daca fetele sunt de acord, sa-l trecem in lista si la urma sa vedem si rezultatele lui.Bineinteles ca tu trebuie sa ne tii la curent cu evolutia lui.

Eu nu mananc grepfruitul ci il storc si beau sucul.
La amiaza la carne rece, ar merge si o bucata de peste sau e bine sa-l papam doar atunci cand scrie strict peste
Nu va suparati ca pun atatea intrebari
La amiaza voi face piept si pulpa de pui la gratar sau la capac (multumesc Carmen pentru reteta) si diseara crap in folie la cuptor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen E fara peste la pranz.

Ioana multumesc de retete asa ma mai inspir si eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Raportul meu e stagnare fata de saptamana trecuta, la 74,5 kg
Gusta, ce fain ca ai trecut pragul...vreau si eu 69.500....eu una tare bine ma simt cand schimba categoria, sau trec de cate un prag nasol..ultimul a fost la 75,Doamne cat m-am chinuit sa scap de el
Va pup, revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

ok Gusta ma conformez
Ioana multam pentru sugestii.
Carmen iar umpluram 20pag.Pacat ca nu am depasit recordul de 28voturi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Marilena,Carmen E

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salu! m-am intors! la Marc in grupa sunt PADUCHI, sper sa nu-mi aduca ca morrrrr!cica au cazul sub control si e tratat si nu e nou, e de vineri da eu n-am vazut biletul pana azi!!!!
I-am zis sa aiba grija cu cine sta cap-in-cap!!!

Carmen E. daca ai stii ce ma distrezi....pai cum sa-ti faci 2 paini prajite? una nu-ti ajunge??? eu am toast din ala ce musti de 4 ori din el, acum depinde cat ai gura de mare!!!!!

Eu am pus 5oo gr de saptamana trecuta, deci azi aveam 72.5 , dar de azi sper sa scad, am facut curat in frigi, nu mai avem aporpae nimica. si am mancat ieri si vreo 100 gr cioco ca a fost ultima zi!!!
Marilena, inzdravanire rapida!

ma duc sa vad daca nbe-au urat fetele de la scarsdale bun venit si sa incep intrebarile!
pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Vad ca v-ati mobilizat cu Scardale, bravo. Vad ca ati facut lista si ca ma cam sariti dar nu scapati de mine, de data asta sunt hotarata sa merg pana la capat. Sper sa nu ne dea fetele afara de pe subiect ca tot vb de scarsdale Eu azi mananc asa:
- o cafea cu zaharina, juma de gref
- friptura de pui si porc la gratar cu rosie
- macrou la gratar cu salata verde, rosii, ridichi si ceapa verde

Pana acum este ok si nu fac nici un efort sa ma abtin de la mancare, chiar este bine. Deseara fac si bicicleta neaparat, promit solemn. Azi nu m-am canarit ca m-am trezit tarziu, dar maine dau raportul.
Revin...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Onitza bun venit si bafta
Cuscra sanatate tie si Marei, sper sa treaca cat mai repede si asta Vad ca esti tare hotarata pe treaba, asa-i?
Eftimie cum ai mancat pana la urma friptura? Eu am avut si porc si pui, sa mearga mai bine
Ioana, Tzuni, Violeta, Carmen, Anda o saptamana frumoasa si voua
Zuzi ne este dor de tine, cum stai cu mutatul? Sper sa revii curand alaturi de noi

La noi este o mare nebunie cu summitul asta, noi avem firma pe langa un mare hotel si zici ca este la nebuni...politie, mascati, elicoptere Si ce ma enerveaza cel mai tare, gradinitele au liber de miercuri si iar nu stiu cu cine il las pe Dany

Crys si Dany

Mergi la inceput