Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica dulce spune:
Buna fetele, am venit din oras de la shopping...sa vedeti ce bleaga sunt,exact vorba ceea...te duci bou si te-ntorci vaca
Imi mai trebuie o rola de tapet pt camera in care am pus deja,plus vreo 7 pt sufragerie.Mergem ,ne uitam, ne gandim(eu cu rola in mana, de care aveam nevoie) si pana la urma nu ne hotaram la nimic.Deja in masina unde-i rola??? Uiatata la magazin, sa mor nu alta de nervi,dar era deja inchis.Mai am insa de lipit, de mutat dormitorul, de..de..asa ca nu ma plictisesc maine fara rola aia, dar zau ca m-am ofticat, ca voiam sa vad cum arata gata
Hclara...ce oala minune ai tu??Vreau si eu sa-mi iau, am tot stat pe ganduri, mi-e frica sa nu explodeze Eu am plita cu inductie si oricum ma rupe pretul la oale si tigai...nici n-am indraznit sa ma uit dupa "specialitati" .Chiar cum ii zice pe germana...sigur stiu dar am un lapsus acuma, nu-mi vine in minte.
La noi a fost soare si frumos azi...dar un vant rece si friiiiig,brrr, sper sa se incalzeasca odata ca nu mai am rabdare, vreau sa dau jos tzoalele si sa ma incalt cu pantofi!
Dragelor, cine are o reteta buna-buna de drob? Abia astept sa fac, mi-e rau de pofta deja...sigur bag portie dubla
Gusta mama, esti bine???? Adica tu intri in blugi 36 ( si inca vrei sa slabesti!!) si Te plangi Asta-i no go iubita!!! ne bagi pe toate in boale Eu sunt extrem de mandra de marimea 40
zuzi, mai zi si tu ceva!! Sau te pastrezi pt raport cand salvezi serios onoarea echipei?? Hai serios acum, esti bine?
Va pup pe toate, ma duc sa ma culc,casc incontinuu de pe la pranz
hcclara spune:
Mami dulce, n-o mai striga si tu pe Marilena, ca are program artistic...saraca, sper sa nu inceapa sa sughita fix acum in mijlocul reactiilor !!!
pai wundertopf ii zice, dar tu daca ai plita cu inductie, iti trebuie oale speciale, nu???
na pai, mult spor in continuare la mutat!
Zuzi, voi ati terminat mutatul??? cred ca n-ai inca net, ca de aia nu dai nici un semn!!!
Tzuni, noapte buna!
Delidana spune:
Claudia, ca sa vezi coincidenta, chiar ieri vroiam sa mergem la Metro si surpriza, doar persoanele juridice au acces ca e pe baza de nu-stiu-ce legitimatie smechera. O sa ma uit prin magazine, poate o vad si-mi face cu mina.
Tzuni, poate de data asta merge mai bine. Decodoru' adica.
Gusta, Carmen, v-ati culcat?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Clara, sigur exista si pt inductie, numa' ca-s mai scumpe , cu siguranta, pentru ca sunt masive, nu au aluminiu in ele...ideea e sa se prinda magnetul. Chiar o sa ma uit pe la tefal ce oferte au...dar numai o tigaita la ei de asta pt inductie incepe de la 50 de euro.Am gasit o oferta mega faina cand mi-am luat plita, cu 100 un set intreg, 3 oale,ibric, tigaie,capace la toate...dar fara minune.
O sa urmaresc si alte oferte, nu-mi trebuie musai tefal si acum a aparut multe care fac pt inductie.
EDIT: mi-am adus aminte cum se cheama, Schnellkochtopf
eu de wundertopf n-am mai auzit pana la tine...sau o fi altceva?
Gusta...ce ziceai ca faci in seara asta??
Tzuni spune:
Vad ca v-ati dus la culcare asa...misheleste, pe la spate...
Asa ca va trimit in dar o www.youtube.com/watch?v=9oVpKydPR54&feature=related" target="_blank">MELODIE FANTASTICA, numai buna pt cele care se inghesuie la ora asta in RATB.
Noapte buna, frumoaselor!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
ma indrept spre pat, , noapte buna!
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
tumpi spune:
Am aparut si eu de la partida de remi.
Delia, uite www.real.de/fileadmin/modules/angebote/images/angebote/nonfood/extra/kw14_schnellkochtopf.jpg" target="_blank">oala minune.
Mamidulce, oala se mai numeste schnellkohtopf.Te intrebam ieri cum se numeste aparatul de curatat covoare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
DianaR spune:
Salutare! scuzati absenta dar am fost plecati a Timisoara si apoi la niste prieteni. Am umblat azi de-am ametit...
Hcclara, ti-a raspuns deja Marilena cola a fost de baza in timpul curelor. Eu sunt la mentinere de aproape un an, dar am tot avut perioade de cure cand mai puneam 3-4 kg si iar trageam tare cu cola zero. Intre cure o lasam mai moale, acum am renuntat de tot!
Am citi in diagonala. Sper sa-mi reintru maine in ritm
Va pup!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
mephala30 spune:
neatza, poftiti la o cana de ceai verde. Hai ca fac si-o .
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii