vreau sa danzez....

vreau sa danzez.... | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

....si nu gasesc nici un loc in Bucuresti unde sa se intample ce-mi doresc eu. Nu vreau dansuri de societate, nici latino ci..nici nu stiu cum se cheama. Cred ca dans modern. Ceva care sa-mi puna sangele in miscare (si sa inlocuiasca aerobicul si fitness-ul unde ma plictisesc). Si sa nu-mi trebuiasca pereche.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

La Larkoti gasesti o astfel de clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

poate te ajut eu - free dar costa insa merita...caci cant frumos si nu orice I will survive si ajuta nu numai corpului dar si spiritului

sau We are the champions...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MOAMA.....eu inteleg ce vrei tu,ca si eu m-am gandit demult la o astfel de "placere".nici macar aici unde locuiesc nu este,decat disco,iar disco...ma scuzati dar la mine nu mai tine si nici nu am cu cine merge.dar la un astfel de "club" m-as duce si eu...unde nimeni nu se uita la tine daca ai punctat exact pasul,daca tii ritmul....ce fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MOANA.....scuza-ma ca ti-am scris numele gresit in primul mesaj,din graba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

http://www.street-dance.ro/

Mergi la inceput