Socant!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Monibony sper sa nu ajungi sa lucrezi in politie , daca nu cumva lucrezi deja .Ce putea sa faca politia ?!?!? Tu vorbesti serios??? Doamne sper ca nu sunt multe persoane care gandesc ca tine . Pai in primul rand politia nu dispune numai de motociclete ci si de marini !!! Si totusi in cazul in care nu aveau masina opreau pe cineva sau o luau pe saraca fata si o duceau la spital cu masina acelei femei care a calcat-o , daca o pot numi femeie .... Doamne cu ce seninatate vorbea . Dar vezi tu ...viata acelei fete era mai putin importanta pentru ei care erau fffffffoarte ocupati cu coloana de masi a lui Tariceanu.

Si de un caine accidentat pe marginea drumului ti se face mila dar de o fata ... se uitau ...asta faceau toti de acolo si nimic mai mult ...aaa si o mai si filmau , de ce au asteptat 20 de minute sa vina salvarea care oricum nu putea sa ajunga mai repede din cauza aglomeratiei ?!? De ce nici un sofer nu a luat-o sa o duca la spital ?!?
Concluzia : Fiindca nu intereseaza pe nimeni ... fiindca treceau , se uitau si ziceau in gand parca sa scape cu constiinta curata ca nu este de datoria lor sa o ajute, ca ei nu au cum... cu toate ca ar fi avut .
Asta este Romania , asta este educatia ... indiferenta . O sa ne dam seama atunci cand o sa fim si noi in locul acelei fete ... si sigur multi zic : aaaa mie ?!? nuuuu mie nu mi se poate intampla asa ceva !!! Dar dupa cum evoluam , cate cazuri socante vedem la stiri .... se poate intampla oricand orice... si asta sub privirile altor persoane care ne vor trata cu aceeasi indiferenta.

ChVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Martie, eu nu zic ...stiu ca de cele mai multe ori poti intra in soc, dar erau barbati aia acolo...ce naiba...si nu se poate ...din cite masini au trecut pe acolo sa nu fi fost un doctor, un asistent ceva...nu pot crede...sau macar cineva care sa stie ceva reguli de prim ajutor...erau mult prea ocupati sa tina pasul cu coloana de masini..ca deh...ar fi blocat circulatia...si graba zilnica..intr-un Bucuresti sufocat de masini...Macar unul din citi erau sa fi fost instare as ajute...
Eu cred ca situatii din astea te intaresc...si poti face ceva...
Si eu am trecut pe linga accidente cu victime, dar deja era ambulanta, am trecut si pe linga accidente usoare, cu raniti usor...si aici am oprit...cred ca oricine ar face asa...dar se pare ca sunt cazuri cind regulile nu se potrivesc...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Dar Spitalul Elias era asa de aproape. Chiar nu inteleg de ce nu a luat-o nimeni sa o duca acolo.
Iar cucoana respectiva sper sa plateasca pentru fapta sa, ca parea atat de indiferenta ca si cand deja sunase pila x si i se afirmase 'nu-i nici o problema, mai poti omori 3'.
Monibony tu ai fi dirijat in continuare asa linistita traficul fara sa intreprinzi nimic ? era un sirag de politisti in continuare care ar fi putut dirija, cei din preajma trecerii ar fi putut face multe, muuuuuuuuuulteeeee. Pana la urma puteau urca fata si in masina cu Tariceanu daca asta iar fi salvat viata.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Dana...ai pus punctul pe I!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Nu cred ca e o ideea buna ca oricine are o masina sa ia un ranit grav in accident rutier si sa il duca la spital.
Toata lumea ar trebui sa stie ca o persoana ranita atat de grav nu trebuie miscata pana la sosirea salvarii, pentru ca ii poti face mai mult rau, daca are de ex. o fractura cat de mica la in zona gatului...

Faptul ca salvarea a venit in 20 de min e strigator la cer, in tara asta poti oricand muri cu zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Scena cu cei 3 politisti dirijind traficul de parca nu s-ar fi intimplat nimic si fata pe 3 sferturi morta si abandonata pe trotuar, nu departe de ei, nu face decit sa ilustreze pe viu cam cit le pasa autoritatilor de populatia Romaniei, de omul de rind. Pentru ei omul de rind este un 0 taiat in 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Pe mine ma scoate din pepeni atitudinea soferitei.Relaxata....chiar iritata de intrebarea incomoda a reporterului.

´´cat poti avea pe aici??60-70..mai mult n-ai cum´´

Zau? Pai si aia 60 km la ora sunt o nimica toata?Te loveste unul cu bicicleta si poti sa mori...si din cate stiu eu,nu poti circula IN ORAS cu 60-70 km pe ora.

O femeie care loveste de moarte un alt om,intra in panica,tremura,nu-si gaseste locul,nu e in stare sa articuleze cuvintele.Pe cand idioata asta era extrem de relaxata.Si da,e o idioata.Nu pentru ca a lovit un om,se poate intampla oricui.Ci pentru felul in care vede ea problema asta.O mare durere la basca adica.

Iar politistii...stiti cum e,cand vine vreo coloana oficiala,n-au nici mama si nici tata,ochii la coloana si la trafic.Ca-si risca slujba.Nu este o scuza.Macar unul din ei putea face ceva,o vorba buna,un prim ajutor.Ca nu e nevoie de un card de pilitisti pentru a face loc lui tariceanu,NU?

Mi-e scarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cum, pushca mea, soferita care a facut accidentul sa fie asa senina ! 6à la ora pe trecrea de pietoni ! In Ro nu sunt limitari de viteza de 50 la ora in orase ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tot eu, alta intrebare : din toata lumea care trecea nu era nici un cadru medical ? (un medic, o asistenta medicala), sa-i faca macar un masaj cardiac si sa o tina treaza ?

Mergi la inceput

http://www.jurnalul.ro/articole/120885/lovita-si-abandonata-pe-trecerea-de-pietoni-sub-privirile-politistilor-(imagini-socante)

asta ca sa vedeti cine era autoarea accidentului...hmmm...

Mergi la inceput