Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Miruna mea doarme,supa e pe foc,asa ca mai stau un pic...vroiam de fapt sa va intreb ce fel de ulei de masline folositi pt. pitici?Am retinut eu bine,ca cel extravirgin e mai bun?

Sim interesanta carticica pusa de tine pe mail,abia acum am citit-o (eram in cautare de retete de papa pt. bebei...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Danuta - Da extravirgin direct in piureul preparat

Mergi la inceput

micutilor sarbatoriti ieri si azi

sotz de greyeras

sotz de Bee

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melaniatud

Danuta - Da extravirgin direct in piureul preparat

Merci fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetelor!Eu nu am treaba cu astenia depresia ca e sotul acasa Apropo de asta sa ne traiasca sotii berbecuti si al meu e sarbatorit duminica.Mai sunt happy si ca am inceput ieri cu 2 lingurite suculet si a fost acceptat, parca mai vroia dar nu am zis sa o iau ffff incet. La pediatra nu am ajuns inca ca lipseste pana sapt viitoare.M-am linistit si cu statul in fundulet, bune ca s-a discutat ca si eu tot asteptm 7 luni ca sa steaSi despre invelit la noi sunt 25 grade in casa si o culc cu un body si pantalonas subtiri si de obicei nu o invelesc decat cu un scutecel.Insa cand a fost perioada aia mai calda ajunsese in casa temperatura la 28, 29 grade nu mai stiam ce sa facem de caldura, oprisem si caloriferele de fapt si acum la noi daca e soare creste temperatura in casa pacat ca platim caldura degeaba ca am sunat la radet si nu au de gand s-o opreasca inca.Sper ca bolnaviorii se simt toti bine, am citit si de pojar acum off.Inca un iepuras Tudor de Yaia, la noi nici vorba inca.Gata, va pup si va las deocamdata o sa mai intru pe seara.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Oare cine zicea de copii nascuti in anul porcului...ca-s norocosi?
Eu stiam de 'mistret'...hi,hi..pai io-s semn de metal si Miru e semn de foc...clar o sa ma topeasca (anii astia se repeta: '71,'83,'95,2007)
Recunosc cu mana pe inima...sunt o norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bine v-am regasit !
ieri seara am picat si eu, departe vremurile alea in care prestam la schimbul 3, avem zile foarte solicitante, doamnelor !

Roxana,eu chiar ma intrebam care-i tratamentul tau minune antidepresie, ca esti asa de echilibrata si impartiala, de parca n-ai avea 2 copii, probleme ca toate mamicile de-aici, etc. Si al meu sot suporta saracul cu stoicism crizele mele, ma mai lucreaza la psihic fara sa-mi dau seama, si-mi revin, ca n-am incotro. Acum mai e si astenia asta de primavara...
petrecere frumoasa pe seara !

Afibebe, cum adica s-a trezit dar nu a mai cerut papa ? aveti vreun cod ? al meu incepe foaiala si am incercat sa-l legan sa adoarma la loc dar nu merge, pana nu-i dau lapte nu adoarme. Eu zic ca e ok cat mananca , de Cristi zic, ce fructe i-ai dat si refuza ? Eu ii dau mar golden+ jumatate de banana si mananca tot ( daca mai lasa o lingurita, mananca mami ).Alte fructe n-am incercat, citrice deloc, maine ies la cumparaturi sa vad ce-i iau nou ( mango as vrea )

Pinacolada, bona Roxanei cred ca s-a dus si ea la tatal bonei tale , ati ramas amandoua fara bone astazi . O zi usoara va urez !

Bernix, ce frumusete de fetita ai tu ! pozele sunt superbe, dar degeaba luai tu camera aia bengoasa daca n-aveai si modele pe masura !
mie imi place foarte mult aia in care e imbracata in fustita, e o dulcica !. Adu-o mai des pe la noi si asteptam si rezultate de la revizie!

Bikmaria, e belea aia cu baba . deci tre'sa ma duc la coafor ! ok ! daca fac dublu-shoping se pune ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, eu mi-aduc aminte ca mi-a zis mai demult o farmacista sa nu iau lichid de-ala pt. sterilizat bibele si tetinele, ca da reactii naspa la bebei. Melania, tu folosesti ? Ma gandesc ca nu cumva asta sa fie motivul refuzului de laptic. Rox, tu folosesti ? Daca da, incearca sa faci o pauza, sa vezi cum se comporta bubitele lui Andreut.
Zic si eu ce-am auzit, eu n-am folosit tocmai de-asta, acum nu le mai sterilizez deloc, le spal cu detergent de vase si le clatesc ff bine.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Multumim mult ca s-a gandit si la noi cineva!Roxana
Eu sunt super ocupata la servici, a venit si cumnata la noi(asa ca ma ocup si de ea), Olivia e bine, face progrese, e vesela.
Am trecut doar sa spun ca suntem bine...ca mai pe indelete sa povestesc, voi intra sapt. viitoare.
pe toate fete si bebelusi frumosi!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

melania - eu ma refeream ca dr stie mai bine cum e copilul meu, cum a evoluat...etc...si am zis ca o sa o ascult cu diversificarea, nu ca iau o idee de la ea, alta de la mama, alta de prin parc si tot asa, ca ar iesi o varza!bineinteles ca pot sa fac si dupa capul meu, dar nu vreau!
alina - ne bucuram ca sunteti bine!
slippers - pe unde umbli??????????????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput