Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)
Raspunsuri - Pagina 21
dulcetica spune:
Adevarat a inviat!
Ieri m-am abtinut bine.Astazi sa vad cum evoluez.Imi doresc sa nu pun zilele astea,nu sa dau jos.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Adevarat a inviat!
Ieri m-am abtinut bine.
Adevarat a inviat!
nu o vei face nici azi caci... eu nu credeam ca te gasesc in zona ci in oala cu sarmale
ei,si sunt rautcioasa caci uite eu nu am sarmale desi imi plac dar nici cozonac si nici oua rosii caci le-am terminat deja - si uite-te pe lista (publicitate gratuita)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !
felicitari tuturor pentru rezultate, eu am ajuns la 82 de kile si se incapataneaza sa coboare, dar sper ca pana in 1 mai sa ajung la 80]
Adevarat a inviat! si foarte frumoasa urare
iar sa slabesti 8 kg.in timp scurt se incadreaza cu succes la capitolul Gemenute care stiu ce vor si chiar nu se lasa caci cred in stele si Da - nimic nu e imposibil de faci un efort cat de mic pentru a-l obtine si eu ca Alexandru Lapusneanu te voi urmari (desi nu sunt) ca sa nu te lasi caci viata e mai frumoasa nu cand esti manechin ci cand te simti bine in propria-ti piele indiferent la cate kg.se intampla asta
Luna75 spune:
1.70 in acte
1.69 stiu eu pe baza a unor masuratori din timpul liceului - de m-am inaltat sau din contra nu stiu dar chiar e o problema ce ma preocupa caci la o adica 1 cm chiar conteaza de vrei sa intri in armata - dar nu e cazul meu caci in armata chiar nu merge cu
olim spune:
bai vreau si eu sarmale
stiti ce m-am obisnuit de cand sunt in Spania adica de 8 ani sa nu mai fac mancare multa de pasti si de craciun, adica fac ca apentru o duminica,nimic mai mult.Mie mi se pare o tampenie sa faci amcnare 3 zile si apoi sa o mananci intr-o zi, dar fiecare cu parerea lui.
Luna, sunt multumita de rezultat, si cred ca putea fii si mai bine daca nu imi faceam pacate cu cola astaIeri am baut 3 doze, azi deja 2, o fii Paste,dar merit cel putin.
Tot am zis ca ma las de cola, dar se pare ca nu am ambitie suficienta, sau deja am dependenta totala.Sora mea zice ca am cola in loc de sange
va doresc o dumincia frumosa sa aveti si va pup pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Luna75 spune:
Olim,pentru ca trecem prin perioade "grele" o cola e permisa dar si o ciocolata mare pentru toate fetele din Gemeni si ascendent in Gemeni caci cand mananci ceva nepermis parca iti creste sufletul de bucurie - poate ca regreti mai tarziu dar la ce folos? caci raul a fost facut si asa devenim -ori caci si azi ceva si maine si poimaine
olim spune:
mai luna ciocolata nu vreau ca nu is mare fan, acuma de cand il am pe Alex mai mananc din a sotului, dar o cola nu o refuz
va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
MsLara spune:
Sper ca ati petrecut toate bine de !
Si eu am mancat bine, dar nu exagerat, deci de maine reincepe lupta tot de la 49 kg...
Lunate astept cu surpriza!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
eunice78 spune:
Fetelor, eu acum m-am intors de la tara, si am intrat sa va urez cu mare intarziere Sarbatori fericite! (mai bn mai tz decat niciodata).
Si..sa va zic ca am mai slabit un kg (adik am ajuns la greutatea dorita). Nu stiu cum s-a intamplat ca am mancat de Pasti dar cu masura..si cred ca si postul de saptamana trecuta si-a facut efectul (ca nu am mancat decat portocale si salate). Insa pana azi nu m-am cantarit intrucat ma gandeam ca se pune de sarbatori. Se pare insa ca nu..
Luna, sa stii ca am inceput sa folosesc si eu de vreo 2 sapt o crema anticelulitica desi la mine nu sunt probleme, dar asa preventiv. Poate si asta m-a ajutat, ca poate am eliminat apa din tesuturi..
Nora, felicitari pt target.
Ma duc sa despachetez...
Ca maine ma duc la serviciu .
Noapte buna!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)