Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

copy-paste

luna asta am slabit 7 kg.nu prin Scarsdale,efort fizic intens dar si intelectual intens deci la sfarsitul lunii

quote:
Originally posted by rall

Nora, te stiu de... peste 3 ani cred, in lupta cu kilogramele (sunt in aceeasi situatie

si eu credeam ca stiu tot dar o sa-o vezi pe Nora in vara...si asta din ciclul "eu stiu_voi nu" ca sa ne mai si jucam caci virtual se poate - afara nu prea....caci risti sa ti se spuna ca ai innebunit ...cu toate ca nu...dimpotriva...vrei sa schimbi ceva si tu canti si canti...dar nimenu nu te aude...dar ce conteaza cand canti I will survive si viitorul suna bine si pentru ca sa nu i se taie aripile din start unei asistente de nadejde a unui cavaler neinfricat fara ca ea nu sa se fi inaltat deja (desi in cazul de fata nu se pune) a slabi e ca si soferita la inceput de drum - la inceput ti-e grea si o parcare in linie dreapta sa zicem dar lucruri mult mai grele vor parea ultrausoare cand are permisul in mana - desi inca procesul de cunoastere nu s-a terminat caci greul de atunci va incepe... insa satisfactii pe masura daca iti conduci propria masina pe care ti-ai si cumparat-o singura (dar nu e regula)iti conduci si propria viata si nu stai ani de zile sa bati pasul pe loc
deci incepeti sa VISATI caci prin vis se nasc actiunile marete dar totusi nu DORMITI caci daca o faceti altii care nu dorm vor culege lauri chiar daca acestia la o adica sunt imaginari dar nu conteaza cat timp ai un vis si faci ceva pentru ca el sa se implineasca

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU NEDISCRIMINARE

Luna, am citit de citeva ori postul tau si - totusi - mi-e neclar. Ma ajuti sa inteleg ?

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari pentru ca incercati sa schimbati ceva si pentru efortul pe care-l faceti !
Dupa n diete fara nici un folos,dupa Regenon,REductil si alte shpe ceaiuri si mai stiu eu ce chestii/trestii la sfarsitul carora puneam pe mine mai mult decat dadusem jos,m-am hotarat sa tin propiul meu regim,calm,echilibrat ,fara exagerari,si am slabit 2 kg jumate in 10 zile !
De la 85kg am ajuns la 82 jumate si vreau sa ajung la 55 macar!Am 33 de ani si cand cad din pat vreau sa nu fac groapa in ciment,hihihi,si vreau sa nu mai obosesc atat desi sunt ff activa si merg enorm de mult pe jos,zilnic!
Am taiat painea de shpe ani (exceptie cd da salata de vinete peste mine,hihihi),am taiat zaharul,pastele fainoase si beau la apa de-mi curge-n vene in loc de sange,cred!
Nu vreau sa slabesc 30 de kg in 30 de zile (desi mi-ar place) dar nici in 30 de luni nu vreau !
Deci....ma primiti in grup?

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Off topiceala :Luna,votat !

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LauraNicole

Felicitari pentru ca incercati sa schimbati ceva si pentru efortul pe care-l faceti !
Dupa n diete fara nici un folos,dupa Regenon,REductil si alte shpe ceaiuri si mai stiu eu ce chestii/trestii la sfarsitul carora puneam pe mine mai mult decat dadusem jos,m-am hotarat sa tin propiul meu regim,calm,echilibrat ,fara exagerari,si am slabit 2 kg jumate in 10 zile !
De la 85kg am ajuns la 82 jumate si vreau sa ajung la 55 macar!Am 33 de ani si cand cad din pat vreau sa nu fac groapa in ciment,hihihi,si vreau sa nu mai obosesc atat desi sunt ff activa si merg enorm de mult pe jos,zilnic!
Am taiat painea de shpe ani (exceptie cd da salata de vinete peste mine,hihihi),am taiat zaharul,pastele fainoase si beau la apa de-mi curge-n vene in loc de sange,cred!
Nu vreau sa slabesc 30 de kg in 30 de zile (desi mi-ar place) dar nici in 30 de luni nu vreau !
Deci....ma primiti in grup?

Brian Adams-Heaven

Laura, bine-ai venit !

Nora

Mergi la inceput

Multumesc de primire,Nora!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Luna foarte reusita poza din concurs!
Mie te rog sa-mi pui o bulina neagra ... sunt in picaj, am ajuns la 55Kg...:((, poate bulina ma mobilizeasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

Luna foarte reusita poza din concurs!
Mie te rog sa-mi pui o bulina neagra ... sunt in picaj, am ajuns la 55Kg...:((, poate bulina ma mobilizeasa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Sau poate asta

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Lunaaaaaaaaaa, modifica-mi targetul, ca ma demoralizez !!! Scrie 70, in loc de 60......pleaseeeeeee!

asa se nasc invingatorii si pentru ca sa nu va demoralizati aflati ca in vara dau la facultate...nu va spun ce si cum dar sa stiti ca am terminat deja una si de acum incolo tot ce scrieti aici v-a fi adanc "analizat" si "salvat" deci manifestati-va in voie caci asa imi pregatesc si teza de doctorat

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Luna, ai ceva cu mine azi? De ce ai modificat doar jumate din ce te-am rugat ?

sa stii ca nu stiu ce am modificat si nici ce ar mai trebui modificat
azi am fost la mare si m-am si bronzat iar dimineata aveam invazie de pmuri si stiind ca decoratiile nu au mare importanta dar relatiile personale da -am dat prioritate celei din urma

dar cu mine cum ramane sunt si dar si

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LauraNicole

Off topiceala :Luna,votat !

de n-o faceai tot te treceam

scuze pentru toate celelalte fete insa de acum incolo voi avea mai putin timp dar cu o atentionare ma descurc si pe bune fetele cand slabiti parca vin si noi idei,parca nici somnul nu iti vine -de inteles tot nu inteleg

Mergi la inceput