Ati folosit Reductil?

Ati folosit Reductil? | Autor: Biancas

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare pt cele care au folosit Reductil
Cate kg ati slabit cand ati utilizat produsul?
Ati tinut si o dieta severa? Cum se manifesta medicamentul? In prospect scrie ca taie pofta de mancare.
Pe ce perioada ati utilizat produsul si cate kg ati slabit?
Mi-am cumparat si eu produsul si de maine incep. Mi-am luat Reductil de 10 mg, mi-a fost recomandat de medic endocrinolog.
Multumesc de raspunsuri.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bianca - in prima faza e posibil sa te simti ciudat dar cam in 3 saptamani te obisnuiesti.
Se slabeste minunat cu acest medicament, nu trebuie sa tii dieta pt ca oricum nu-ti vine sa mananci decat fructe si apa. Incearca sa nu faci excese (papa si ceva proteine si incearca sa mananci variat)
Toate prietenele mele au slabit fff bine cu ele

Insa e obligatoriu sa le iei cu hepatoprotectoare, conform chiar instructiunilor celor de la Reductil indicat e cu Lagossa si Essentiale (sunt perfect naturale si fara efecte adverse)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc pt raspuns Pisix. Trebuie sa ma intererez de hepatoprotectoare ( eu stiam de produsul Liv 52), nu stiam ca ar fi bine sa iau. Multumesc de sfat si de raspuns.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am slabit cu reductil insa am avut efecte groaznice: constipatie, piele teribil de uscata, inclusiv mucoasa gurii (noaptea aveam gatul atat de uscat incat simteam ca ma sufoc). Dupa ce intrerupi, foamea revine cu intensitate debordanta si cu mari chinuri reusesti sa nu pui la loc. Daca ai probleme de tensiune arteriala sa nu folosesti: cand am vrut acum ceva vreme sa reiau tratamentul, dupa vreo luna, mi-a crescut foarte tare tensiunea intracranian si la nivelul gatului incat eram convinsa ca am ceva foarte grav si ca risc sa mor, pur si simplu nu mai puteam face nici cel mai mic efort fizic, imediat simteam ca-mi plesneste capul cu toate arterele...
M-am gandit ca poate fi de la reductil, desi facusem tratament fara aceste simptome in urma cu un an. Am gasit ceva comun cu senzatiile de la nivelul gatului de anul trecut si am intrerupt foarte speriata tratamentul. Au mai durat simptomele vreo 2 saptamani si apoi nimic.
Eu cred ca este un medicament foarte periculos, mai ales luat dupa ureche. Si spun asta, dupa ce am luat reductil timp de un an, cu pauzele de rigoare...Plus ca toti care au luat, s-au ingrasat la scurt timp dupa.

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Este un subiect despre acest medicament. Eu am folosit si am scapat de 7 kg, dar dupa ce te opresti nu trebuie sa revii la vechile obiceiuri , ca revii si la forma initiala...Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Verisoara mea ia acest medicament de doua saptamni si acuza urmatoarele simptome: insomnie( cu nervii de rigoare), constipatie( cu alti nervi), tensiune marita, gura in permanenta uscata, pielea uscata si e cam apatica. I-am sugerat sa ia legatura cu dr care i le-a recomandat sa vorbeasca cu el despre simptome sau sa le intrerupa. Nu stiu daca a slabit, dar i-am recomandat cu caldura miscarea, ca venit primavara!

scumpii mei

Mergi la inceput

Mai fetelor voi ma speriati. Eu de azi am inceput sa iau Reductil. Mie mi l-a recomandat dr endocrinolog.Eu sper sa nu am simptomele scrise de voi si mai sper sa si slabesc ceva pe el.
Marilena, eu constipata sunt de felul meu asha ca...nu ma mai mira nimic.
Rapsody unde e subiectul? Eu nu il vad. Daca il gasesti da-mi-l sa-l citesc te rog.
Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Erau mai multe subeicte despre Reductil, nu le-am gasit. In schimb am gasit ceva, mai vechi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62924&SearchTerms=reductil

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

O prietena ia Reductil de 2 luni si a slabit 5 kg fara nici o dieta. Nu mi-a zis de nici un efect advers.
Drept care m-am dus si eu sa cer reteta pt el, si mi-am facut niste analize de sange, in special pentru tiroida, ca sa fiu sigura ca e ok sa iau.

Tocmai am citit insa prospectul la Reductil si Regenon, si va spun sincer ca nu-mi mai trebuie. Prefer sa ma chinui cu o dieta sau cu 50 de genoflexiuni seara, decat sa experimentez ce am citit acolo.
Cel putin la Regenon mi s-a zbarlit parul, nu multumesc!

Mergi la inceput

Cllaudia multumesc.
Andira ce reactii te-au speriat chiar asha? Sa inteleg ca Regenon e varianta romaneasca a Reductil-ului? Ca stiu ca exista dar nu stiu cum se numeste.
Eu deja am inceput cutia azi dimineata si am observat ca nu mi-a fost asha foame cum imi e de obicei. Doar ca m-am lasat si de fumat de 2 luni si...tot caut ceva de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Varianta romaneasca a reductilului este Lindaxa si costa 60 de lei fata de 80 cat e reductilul, cel de 10mg. Si sunt 30 de pastile fata de 28. Regenon cred ca este altceva.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput