BEBELUSI DE IUNIE-IULIE 2003-Partea a 2 a

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Apropo,Cornelia,La multi ani pentru Maria ta,azi,de Sf, MARIA!La multi ani si pentru Emma Maria mea si pentru toate Mariile,mamaici sau bebeici.
Si daca doriti,poftiti de-mi admirati printesica la paginuta personala(asta dataorita lui Parpalak,caci ea mi-a pus pozica acolo,caci daca era dupa mine,imbatranea fata si tot nu apucam sa fac chestia asta).Saru'mana,Parpalak!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ce bine va inteleg acum fetelor! Ce fata cuminte am eu (sau am avut?). Sunt dupa o noapte de nesomn. Nu am putut sa o linistesc nicicum. Acum e obosita si doarme . Ce as mai dormi si eu!

Multumim Claudya. Sa va traiasca toate Mariile! Chiar daca nu e botezata, Maria a avut ieri musafiri si a primit cadouri (poate de la asta i se trage noaptea nedormita).

Va pupam!
Cornelia si bb Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

bibi, tu ai citit prospectul de la fenobarbital???????
cred ca nu........asa am patit eu....este un truc sa adormi copilul, se da si in caz de epilepsie si in caz de insomnii grave. mie imi suna a un fel de drog pt copil...si eu i-am dat o sg data, fara a citi prospectul, si copilul a adormit super in acea noapte...pt ca era sub influenta pastilei...

asa ca eu nu cred ca ii trec colicii, ci mai degraba il ametesti si nu mai simte

si sa stii ca am aflat de la un dr f bun ca in strainatete nu se mai da asa ceva pt ca stopeaza inteligenta sau o franeaza...FACI CE VREI, DAR CITESTE MAI INTAI PROSPECTUL

kara si mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Astazi, domnisoara mea e mare...implineste o luna (ooopps...adica un an)...e mare si smechera tare. Incepe sa realizeze ca e bine in bratica, face mofturi la adormit in patut, vrea numai in brate, dar nu asa, ci lipita toata de corp, sa simta ea ca e cineva acolo, iar daca o punem in patut linga noi se linisteste ca prin minune. Incep sa ma intreb ce o sa ne facem de acum in colo si cum sa o dezvatam.
Si eu sint un pic ingrijorata in legatutra cu kk...de vreo 2-3 zile face numai o sg data (aseara a facut de 2 ori), dar cite o tona, de iese prin diaper si ii ajunge pina pe spinare si murdareste si bluzita. Acum nu stiu daca sa imi fac probleme sau nu. Cum e cu constipatia?
Astazi mergem la o petrecere...e ziua cea mare, ca va "iesi in lume" si toata comunitatea romaneasca de aici o sa o cunoasca personal. I-a pregatit mama toaleta frumoasa tare, sa ne mindrim.
La multi ani Mariilor, si mie ca si pe mine ma cheama Maria...uhhh...ce am mai urit numele asta cind eram mica. Eu stiam ca 15 august e de fapt Sf Marie a mortilor, si de fapt 8 sept e cea in care se serbeaza Mariile, dar, in fine, ma dau si eu cu lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetelor,bb-ii vostri cat cantaresc la 2 luni?Sunt inca ingrijorata cu greutatea datorita faptului ca a fost cam mic la nastere,vreau sa stiu daca a recuperat.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

mihaitu are la 6 saptamani 4,800, si s-a nascut cu 3,450....dar eu nu-l cantaresc des, greutatea asta o avea pe la inceputul saptamanii, poate o mai fi luat in greutate

ma gandesc ca atata timp cat mananca, doarme si nu vomita este totul ok.....aproximativ, pt ca pe caldurile astea nu si-a mancat toata portia, dar am completat cu ceiuc de musetel.

si el are probleme cu kk, acum iese sg la 30 de ore, dar pana acum il ajutam cu siropel lactulose, este egiptean si f bun, nu este absorbit de organism, isi face treaba decat prin intestine si nu este periculos.

kara si mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cristian - 8 saptamini si o zi

Salut fetele si bebelusii

Nu am mai scris ca am avut probleme cu conexiunea la internet.

Claudya: Fetita ta este o scumpica. Observ ca si sosetutele voastre sint mari pt piciorusul fetei. Si noi patim la fel.

Eu tot nu am fost cu bebe la doctor. Sotul zice sa nu ma duc sa nu se imbolnaveasca cu ceva de pe acolo. Ca daca manica si doarme si nu plinge e sanatos. Oricum trebuie sa-i facem vaccinul si cred ca simbata asta daca nu cumva se leneveste sotul, ca mai nou nu mai face mai nimic pentru noi.

Eu sint in continuare super obosita. Chiar daca prind mai multe ore de somn dupa ce ma trezesc si trec vreo 30 de min sint la fel de obosita ca si inainte de a ma culca. Ma gindesc ca o fi de vina si caldura.

Vrem sa-l botezam pe Cristi pe 31 august, impreuna cu varul lui care e cu o luna mai mare, dar inca nu am stabilit nimic cu preotul.

Am observat ca s-a mai ingrasat, cel putin pe picioruse. Din pacate nu am unde sa-l cintaesc asa ca nu stiu la ce greutate a ajuns acum.

ALte realizari: zimbeste cu toata gurita cind se trezeste din somn si ma duc la el sa povestim. Insa si cind ii e foame face ca o sirena, daca nu reusesc sa ma misc eu repede ca sa bage ceva in stomacel.

Isi intoarce foarte bine capul de pe o parte pe alta. Intr-o zi s-a intors de pe spate pe partea stinga, dar nu a mai repetat miscarea ori nu am foost eu pe faza ca sa o observ.

I-am comandat un carusel muzical de pe pagina reclama . E foarte frumos , isi face banii. Are 4 caluti frumos colorati si e fascinat de ei si de muzica ,

Va sarut Romana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Astazi bb Taisia face o luna!!!! Vreau sa va spun ca sunt tare fericita ca aseara a dormit 8 ore (de la 22 la 6 dimineata). Cred ca a vrut sa-mi faca un cadou de ziua ei. In rest, avem si noi colici. Pt colici f bun e Gripe Water si are si putin efect sedativ, si e natural.Am ajuns si noi la 4 kg (650 gr intr-o luna) si 56,3 cm. Ieri bb mi-a zambit pt prima data si am fost in al noualea cer. In rest, ma epuizeaza...are niste plamani!!!
Doina, bb al tau ar trebui sa ia teoretic 750 gr in prima luna si 600 in a doua, dar nu toti bbeii iau asa. In medie in prima luna se ia 500-550 gr.
Acum cu intrebarile. Alt remediu impotriva constipatiei in afara de supozitoare cu glicerina si termometru????CE-i cu siropul acela, pot sa il dau si dupa capul meu sau trebuie prescris de medic? Mie dr mi-a spus ca ceaiul de musetel nu e indicat, pt ca produce fermentatie prin intestine...si tocmai luasem ceai de la Milupa...
Pt cele care fac laptic praf - ce fel de apa folositi - plata sau de la robinet? Eu folosesc plata dar am citit ca nu ar fi grozav.
Pa!, va doresc bbei somnorosi si cumintei si fara colici.
Gio si bb Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna spune:

Buna fetelor,si fetita mea de o saptamana face caca doar o data pe zi sau la doua zile,si cand face face da afara prin pampersi.

Eu nu i-am dat nimic decat putin ceai de anison,eu banuiesc ca este
de la similac ,ca o data pe zi bea c-am 100 ml,daca plec cateva ore din casa,restul bea de la mine.
Atata timp cat nu plange de burta si are pofta de mancare si da si gaze eu zic ca e OK.
torticollis se refera la muschiul de la gat sterno-cleidomastodian,
adica este intepenit spus,nu poate intoarce capul in partea afectata si se simte o umflatura la gat.
mai multe daca vreti sa cititi cautati pe www.google.com introduceti cuvantul si o sa gasiti multe articole.
Noi am descoperit dupa 2 saptamani de la nastere ,ca sattea maimult cu capul pe stanga.
miercuri ne ducem la doctor si poate facem Rx,eu am facut gimnastica zilnic cu ea,si este mai bine.
pa,o zi buna pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Arianna,multa sanatate fetitei tale!
Fetelor,multumesc ptr raspunsuri.
Nu stiu ce sa mai zic,bb-ul meu tot constipat este,si mi-e asa mila de el,incearca sa faca,se screme si-l doare burtica rau de tot..
Acum doua zile o ,,prietena,, a mea care este asistenata la intrebarea mea cu constipatia mi-a raspuns ca nu a mai auzit asa ceva...bebelus hranit la piept constipat,probabil eu sunt de vina...si nu va spun,incepusem sa ma simt eu vinovata.oare ce am mancat,ce am facut...?si tot nu stiu.Oricum,bine ca va am pe voi,imi mai descarc si eu sufletul pe aici.
Daniel,are 2 luni si 2 zile,cantareste in jur de 5.200,cred ca e ok,luand in considerare ca s-a nascut de 2.200,voi ce ziceti?

Mergi la inceput