nu mai am menstruatie din august 2007

nu mai am menstruatie din august 2007 | Autor: simonavd

Link direct la acest mesaj

am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Din august 2007 nu am mai avut menstruatie.Am fost la meidc ginecolog,m-a trimis la endocrinolog mi s-a dat un tratament, duphston dar nici un rezultat bun am avut o tentativa de menstruatie de o zi cu o culoare dubioasa dar in luna urmatoare iar nu mi-a venit.Medicul endocrinolog mi-a recomandat sa iau anticonceptionale dar mam uitat sa mentionez ca de la intreruperea anticonceptionaleleor nu am mai avut menstruatie si in plus eu doresc sa fac un bebe deci nu mai vreau anticonceptionale.Ma puteti ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ai tinut vreo cura de slabire drastica ceva?

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu cred ca tot un ginecolog te poate ajuta in problema ta. cunosc un caz asemanator, dar tot cu ginecologul a rezolvat problema.sanatate.
esti din VD? eu tot de acolo sunt.........

*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Inainte sa iei anticonceptionale aveai ciclul regulat? S-a oprit brusc odata ce n-ai mai luat anticonceptionale? Ce partile luai? Ai facut vreodata vreun chiuretaj? Hormonii tiroidieni ti i-ai facut? O ecografie abdominala? Daca vrei sa faci un bebe investigheaza problema din toate unghiurile. Asta cu ia Duphaston sau anticonceptionale e cel mai la-ndemana pt orice medic. Nu spun ca-i gresit, poti incerca cu altfel de anticonceptionale o cura de trei luni si se poate ca odata intrerupte sa fii foarte fertila in prima luna, dar zi-mi intai daca ti s-au facut investigatiile de care te-am intrebat mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SIMONA se pare ca este o dereglare hormonala. In masura sa te ajute e tot medicul tau ginecolog.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Eu iti scriu "patania" mea, poate te ajuta.

In decembrie 2005 am mers la medicul ginecolog in Romania pentru un consult general, spunandu-i ca vreau sa raman insarcinata si ca vreau sa stiu daca totul e in regula (la momentul acela luam anticonceptionale). Primul lucru pe care mi l-a spus (in afara ca trebuie sa intrerup anticonceptionalele si sa ne protejam cel putin doua trei, luni dupa) a fost ca trebuie sa slabesc zece kg pentru ca "la cum arat o sa iau minim 15 kg la o sarcina". Nu pot sa spun ca eram obeza, am fost tot timpul mai corpolenta,am facut mult sport si odata cu intreruperea lui si cu stresul facultatii s-au mai strans niste kg. Am mers la un nutritionist, ca sa nu slabesc de capul meu, dar regimul plus sportul intensiv pe care l-am facut au rezultat intr-o scadere ponderala de 12 kg in aproximativ doua luni.
Acum,referitor la menstruatie, dupa ce am intrerupt anticonceptionalele, am mai avut o data in ianuarie, dupa care nimic. Prin mai am fost din nou la ginecolog, m-a trimis la ecograf care mi-a pus diagnosticul ovare polichistice ca posibila cauza a amenoreei, drept pentru care mi-a prescris din nou anticonceptionale, de data asta Diane pe care nu le-am tolerat si dupa prima luna le-am intrerupt (am avut o menstra, dar putin, cred ca doar indusa de pastile). In continuare am mers la endocrinolog, am facut dozari hormonale care au iesit normale, dupa care am plecat in Canada unde nu am reusit sa vad un medic prea curand.
Dar de cand am venit aici, am tot citit pe net si am aflat despre eventualele efecte ale acizilor grasi Omega3 si Omega 6 in astfel de probleme, drept pentru care am inceput sa mananc multe sardine, paine cu seminte, oua, lapte cu Omega, toate produsele pe care le-am gasit ca fiind sursa de acesti acizi grasi. Si in acelasi timp, m-am mai relaxat, nu m-am mai gandit atat de mult (n-am scris ca ajunsesem foarte deprimata din cauza asta, ma gandeam ca nu o sa mai am copii si tot felul de ganduri negre), am continuat cu sportul si mi-am mentinut forma fizica.
Nu stiu caror factori din cei enumerati de mine (poate niciunul, asa a fost sa fie) s-a datorat prima menstra in septembrie 2006, la noua luni dupa ultima fara pastile dar a urmat una in octombrie si apoi
Dupa toate astea eu cred ca am trecut printr-un dezechilibru hormonal, nu stiu daca e si cazul tau dar decat sa mergi pe la toti medicii, sa faci tratamente care te-ar da si mai rau peste cap, eu zic sa astepti ca organismul sa se autoregleze, de cele mai multe ori nu-i dam sansa asta si facem rau. Precizez ca eu nu am avut alte simptome in tot acest timp (dureri de cap, de burta, ameteli) dar daca tu ai, cel mai bine e sa consulti un medic.
Si ca sa-ti mai dau un pic de curaj, iti mai spun ca am avut o sarcina foarte buna, cu greturile obisnuite, dar fara alte complicatii, un bebelus normal si sanatos, ceea ce iti doresc si tie !

P.S. Emotiile nu au trecut detot insa, bebelusul meu are opt luni, il mai alaptez inca partial dar nu am avut inca nici o menstra dupa ce au trecut lohiile, sper sa nu o iau de la capat cu problemele.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

simona daca intri la <aspirante> sigur se vor gasi sfaturi bune pentru tine

Mergi la inceput