Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 8

Delidana spune:
Dragelor, azi sint libera de la scoala dar am de munca acasa. Rearanjam niste mobila prin camere si am de lucru , plus ca o sa mut si calculatorul asa ca daca dispar subit stiti de ce.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

anky spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Neata fetelor,
Multumesc celor care au transmis ganduri bune ptr. puiul meu.
Ieri l-am tinut in orez (cat a mancat, adica putin) in lapte de soia, si un sfert de banana +hidrasec biotics si niste pastile sa-l straga la burtica, pana azi cand trebuia sa-i duc scaunul la analiza.
Da l-a stras frate ca n-a facut NIMIC...de dimineata ma plimb pe langa el si-l intreb daca a facut kk, si el ff senin imi spune "Nu . Pipi." Asa ca sper ca e de la masele. Numai ca incontinuare nu vrea sa mamance nimic
Ma duc sa beau un ceai verde. M-ati molipsit.Eu am luat ceai verde curat, adica fara nici un fel de aroma, si am vazut la tine Mephala ca bei cu aroma de iasomie. E mai bun?
De mancat mananc o portie de ghiveci. si 2 portocale. cam atata stiu pana acum
Va pup
Hopes si minunea mea - Eduard
Si Cris a avut tot asa o enterocolita urita si nu i-a trecut decit cu antibiotic.Si el tot voma,diaree si nu vroia sa manince nimic,aiurea de tot

Da-i multe lichide pina primesti rezultatul analizei.Multa sanatate puiutului.

Anca,mami de doi nazdravani

an-k spune:
Buna, intru repede sa dau raportul cu intarziere, si ce vad? Un tort yummy... de-abia astept reteta.
Pentru raport. ca doar fu Pastele, si noi cum il serbam de doua ori... dar promit sa iau o floricica saptamana viitoare.
Ieri mi-am procurat o carticica (defapt cartuloaie i-as putea spune:) ), se numeste "Sanatos la masa", ieri am facut pui cu paste si sparanghel, delicios si cu 430 calorii per portie. Voi mai face retete din cartea asta. Daca intereseaza pe cineva pot sa postez reteta sau alte retete...anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by an-k
Ieri mi-am procurat o carticica (defapt cartuloaie i-as putea spune:) ), se numeste "Sanatos la masa", ieri am facut pui cu paste si sparanghel, delicios si cu 430 calorii per portie. Voi mai face retete din cartea asta. Daca intereseaza pe cineva pot sa postez reteta sau alte retete...
Daca sunt in romaneste, eu sunt curioasa

Carmen E. si

anky spune:
Delia,spor la rearanjatul mobilei.
Gusta,aceeasi problema o am si eu cu indulcitorii in prajitura,in cafea mai merge sau pe fructe, nu pun multa,dar in prajituri nu imi place.O sa incerc si cu fructoza,poate merge mai bine asa.
Eftimie,cum merge cu WW ?

tumpi spune:
Gata, citit din urma.
Va invit la un ceai verde cu aroma de pepene galben, e super bun, mi l-a dat ieri o colega, chiar am sa-l caut si eu sa imi iau o cutie.
Mamidulce, arunca Cosmopolitatul, sau asa cum zicea si Vik du-l la un salon sau cabinet gineco.Si eu am in tara colectia Mami din 99 pana in 2004 sau 2005.
Eftimie sanatate lui Edi
Vik, sa-ti fie de bine cu tunosarea si culoarea noua.Sanatate multa puiutilor.
Liris, bine ai mai revenit
Ioana, mai usor cu atata munca
Carmen, sper sa fie in favoarea ta sentinta, tinem pumnii.E un ceaiul asta verde cu iasomie?
Zuzilici, inca nu ai instalat pc-ul?Spor la mutat
Laura, bafta la dr azi, sper sa nu fie nimic grav, mai bine cu ochisori.SI eu la fel ca tine cu vezica mica.
Louisea, cum mai e vremea la voi?
Doridia, nu te surmena cu slabitul, ai sa ai destul timp supa ce nasti.
Delidana, spor la treaba azi
Gusta,ai grija cu starile astea ale tale.Cat de arata bine, aiurea, imi iesisera si cosuri pe fata, aveam cearcana(nu ca acum nu as avea) si nu stiam cum sa ajung mai repede acasa sa dorm.De ce nu mai vrea olandezul un copil?Ce treaba are copilul din prima casatorie cu copilul vostru?Cumnatul meu mai avea 2 copii din casatoria anterioara si cu sora mea a mai facut 3.Si diferenta dintre fata cea mare si cea mica este de vreo 28 de ani
Yubi, interesant meniu asa de dimineata
Hopes, sanatate lui Eduard.Sa sti ca ceaiul verde e bun
Carina, nu te simti obosita acum, dar in timp se acumuleaza.Imi plac meniurile tale, am sa mi le notez si am sa incerc sa ma inspir catmai mult.
Claudia, ase e, aveam suvite blonde, eram in perioada cand eram un saten deschis spre blond cu suvite blonde.Veneam de la o nuanta de rosu vulcanic cu suvite blonde, ma saturasem de nuanta asta ,a poi de ce din poza si am ajuns sa fiu naturala, chiar cu suvite albe naturale
Vad ca vorbiti de seriale, eu nu apuc sa ma mai uit la ele, in afara de Neveste Disperate, restul habar nu am ce si cum si tot aud pe unul si pe altul cu serialele astea.Mie mai imi placea Dr House si NCIS.
Ziceam acum ceva timp ca citesc Tablete de stil de viata, f interesnata, am sa imi fac putin timp sa spicuiesc una alta, desi sunt sigura ca o parte din ce e scris acolo , stiti deja.
Gata m-am intins ca pomana tiganeasca, ma duc sa imi verific posta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Multumim ca v-ati gandit la noi Dany a plans, a luat-o cu plansul de la exudat si a continuat si la sange. Acum sta cu mana nemiscata, nici nu vrea sa-l ating, cred ca-i este frica sa nu-l doara. Am asteptat-o o gramada pe doctorita sa il si consulte. Are 15 kg si 103 cm, mic...pitic, cum zice el
Acum peste o saptamana asteptam rezultatele. Acum merg sa-l pregatesc de culcare si daca nu adorm si eu, revin.
Crys si Dany

carina spune:
http://andaoana.blogspot.com/2008/03/tort-cu-caise-si-rom.html
Pozele le pun cand ajung acasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

vikinga spune:
Prin zona si euE frumos afara, soare mult ai mei au scos sarmalele din schema ca nu se asorteaza cu dogoarea asta:) Doamne ajuta! O sa avem peste
Tumpi mai pune odata pozele sa mi te vad si eu:) am ratat linckul de l-ai pus capitolul trecut.Aldo a facut ieri noapte febra mare, am zis ca ma lasa inima cind am vazut 41,2°C
Deja ma vedeam in drum spre spital cu 200km/h. Asta cu termometrul pt ureche care daca-l tii aiurea poate sa dea eroare. Inteleg eu eroarea daca e mica ca nu-l tii unde trebuie, ori e aer intre el si piele, dar daca imi arata asa mult cum naiba e eroarea asta? Oricum aiurea termometrele alea, sunt nesigure, chit ca are avantajul ca-ti da temp in 2 secunde si mai si costa o gramada de bani. Tot alea clasice sunt mai sigure. I-am luat la popou si avea 40°C. Eu inca nu gasesc logica la eroarea aia de 41,2°C, ca termometrul e nou e de firma f buna, cica problema e cum il tii. Bun bun, dar totusi undeva el avea asa o temp ridicata, chiar de-l bagam pina in timpan!? Ma rog, cu exagerare zic asta, ca doar inca sunt normala
Mai vin io.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

anky spune:
Tumpi,multam de ceaiul cu aroma de pepene.
Vikinga,daca singerezi aiurea du-te la doctor,eu dupa 2 luni am scos steriletul si bine am facut.Singeram si eu mult si in plus aveam retentie hidrica,intr-adevar un bullshit.Acuma ma simt bine folosind metoda Persona.
Sanatate puilor tai.