Nou stil de viatza (195)
Raspunsuri - Pagina 14

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Tzuni
na, ca-s 24 de voturi acum! pe cine mai mituim sa ne voteze?
de ce esti rautacioasa?www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Hai mah, ca io glumeam si atunci si acum!

Gata, m-ai suparat si de necaz ma duc sa bag niste spanac in mine!

Tzuni

mephala30 spune:
quote:
Hai mah, ca io glumeam si atunci si acum!
gluma-i gluma, dar... de doua ori?

P&ANA spune:
multumesc Claudia !
mephala,lic. Eminescu
O seara buna va doresc !
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Tzuni spune:
Gusta, ia tine de la baba-Tzuni niste ca sa te potolesti, si niste
ca sa prinzi curaj!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

mephala30 spune:
auzi, sa mananci doua portii de spanac, asa...ca ma cicalesti. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

mephala30 spune:
Alina, am vazut-o si io pe Melie frumusica, .
Sunteti doua frumoase. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si

mephala30 spune:
quote:
Mephala, de azi nu mai vb cu tine!
baga limba-n gura!

pana cand nu vorbesti, sa stiu si io?

gusta spune:
Mai relelor vreti sa intru in voi 2(Carmen si Tzuni) .cat imi sunt de suparata ca am pofte de ciucalata si de alte lucruri fac aici cu voi 2 lupte.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
vaiiiii, nu vreau trante, nu ma pricep, si am o durere de cap...numai de la replicile lui Tzuni mi se trage. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si