*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mai fetelor ce naiba se intampla ca mie imi da mesaj ca nr cardului bancar e incorect,m-am tampit eu si nu mai stiu cum sa-l tastez???Nu sunt la prima comanda si pana acum nu mi s-a mai intamplat asta.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Mai fetelor ce naiba se intampla ca mie imi da mesaj ca nr cardului bancar e incorect,m-am tampit eu si nu mai stiu cum sa-l tastez???Nu sunt la prima comanda si pana acum nu mi s-a mai intamplat asta.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

sigur nu esti pe un cont si incerci sa platesti cu cardul aferent altui cont? Eu asa am facut la un moment dat si ma umplusem de nervi,pana mi-am dat seama ce greseam.

Dianarus,morala e : cand ai un cod care merge nu mai stai pe ganduri.Mi s-a intamplat si mie sa testez un cod,sa aman comanda si a doua zi codul sa nu mai mearga.De atunci m-am invatat minte.

Mergi la inceput

Sunt sigura,am mai platit pe contul asta cu cardul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Miki - refacere usoara!

A comandat cineva tricouri TAILLISSIME pt barbati? Vad ca astea sunt mai lungi (78-80 cm). Eu am dat-o in bara cu alte 6 tricouri din cele cu lungime 70-72 cm si acum nu stiu ce marime sa comand, m-am uitat eu la ghidul lor, dar mai bine cer o parere, ca nu sunt chiar ieftine.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Masoara pieptul si spatele ,adica de jur imprejur si vezi la ce masura te incadrezi.De exemplu fratele meu are 85 cm de jur imprejurul bustului asa ca i-am luat 80-87 ca nu vrea sa-i fie largi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

A luat cineva parka asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324127780&documentid=344707&categoryid=22920834&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail ?
As vrea sa stiu cat e de groasa.Pe mine m-ar interesa ceva mai subtire,de primavara.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Inex

A luat cineva parka asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324127780&documentid=344707&categoryid=22920834&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail ?
As vrea sa stiu cat e de groasa.Pe mine m-ar interesa ceva mai subtire,de primavara.

Inex ,de 2 x mamica

Eu am luat-o. E de iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Multumesc pt raspuns.O sa ma orientez atunci spre altceva.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Io-s in discutii cu LR pe baza coletului din 29 ianuarie nevenit. DUpa ce mi-au scris de trei ori sa ma duc la posta sa verific imi venea sa le scriu sa nu ma mai sfatuiasca sa verific atata si sa-mi dea un raspuns concret. Azi mi-au scris ca-mi livreaza coletul prin curier special Eu am verificat produsele si mai mult de jumatate din ele nu sunt. Astept sa vad de-mi vine ceva.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit ,a fost ceva cu siteul lor,cred.Oricum ma pun pe asteptat,eu ca eu,dar copiii deja trepideaza .

Mergi la inceput