*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 18

ralualexandrei spune:
Mai fetelor ce naiba se intampla ca mie imi da mesaj ca nr cardului bancar e incorect,m-am tampit eu si nu mai stiu cum sa-l tastez???Nu sunt la prima comanda si pana acum nu mi s-a mai intamplat asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Mai fetelor ce naiba se intampla ca mie imi da mesaj ca nr cardului bancar e incorect,m-am tampit eu si nu mai stiu cum sa-l tastez???Nu sunt la prima comanda si pana acum nu mi s-a mai intamplat asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
sigur nu esti pe un cont si incerci sa platesti cu cardul aferent altui cont?

Dianarus,morala e : cand ai un cod care merge nu mai stai pe ganduri.Mi s-a intamplat si mie sa testez un cod,sa aman comanda si a doua zi codul sa nu mai mearga.De atunci m-am invatat minte.

ralualexandrei spune:
Sunt sigura,am mai platit pe contul asta cu cardul asta.

ancamari spune:
Miki - refacere usoara!
A comandat cineva tricouri TAILLISSIME pt barbati? Vad ca astea sunt mai lungi (78-80 cm). Eu am dat-o in bara cu alte 6 tricouri din cele cu lungime 70-72 cm si acum nu stiu ce marime sa comand, m-am uitat eu la ghidul lor, dar mai bine cer o parere, ca nu sunt chiar ieftine.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

ralualexandrei spune:
Masoara pieptul si spatele ,adica de jur imprejur si vezi la ce masura te incadrezi.De exemplu fratele meu are 85 cm de jur imprejurul bustului asa ca i-am luat 80-87 ca nu vrea sa-i fie largi.

Inex spune:
A luat cineva parka asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324127780&documentid=344707&categoryid=22920834&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail ?
As vrea sa stiu cat e de groasa.Pe mine m-ar interesa ceva mai subtire,de primavara.
Inex ,de 2 x mamica

claujro spune:
quote:
Originally posted by Inex
A luat cineva parka asta:
http://www.laredoute.fr/vente-parka.aspx?productid=324127780&documentid=344707&categoryid=22920834&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail ?
As vrea sa stiu cat e de groasa.Pe mine m-ar interesa ceva mai subtire,de primavara.
Inex ,de 2 x mamica
Eu am luat-o. E de iarna.

ioana_77 spune:
Io-s in discutii cu LR pe baza coletului din 29 ianuarie nevenit. DUpa ce mi-au scris de trei ori sa ma duc la posta sa verific imi venea sa le scriu sa nu ma mai sfatuiasca sa verific atata si sa-mi dea un raspuns concret. Azi mi-au scris ca-mi livreaza coletul prin curier special Eu am verificat produsele si mai mult de jumatate din ele nu sunt. Astept sa vad de-mi vine ceva.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008

ralualexandrei spune:
In sfarsit am reusit ,a fost ceva cu siteul lor,cred.Oricum ma pun pe asteptat,eu ca eu,dar copiii deja trepideaza .