Piticlontzi de iulie-august 2004 (250)
Raspunsuri - Pagina 8
pako spune:
multumesc, multumesc, multumesc de urari...
Anca, daaa...Livache seamana a fetita...de mic ma intreba lumea daca-i fetita.Acum daca-i mai pun si cate o agrafa(ca asa fac) si-l imbrac si-n rosu'(ca-mi place culoare)chiar ca zici...
Ina...moama, ce traseu ati avut!?super!
Eu la 12 am program...s-o iau pe Andreea de la gradinita...si e in capatul celalalt al orasului
...
Sanatate la copilasii bolnaviori...si apropo de sanatate sora-mea de la inceputul anului pana acum i-a dat copilului de 1 an jumate de 4 ori antibiotic...o bestelesc mereu la telefon
g_ioana spune:
Neatza,neatza...la noi este soare,da' pana nu ridica Papa steagul verde ca a venit primavara,nu zic hop![]()
LA MULTI ANI FELICIA SA FI SANATOASA,FERICITA SI IUBITA SI SA TE BUCURI DIN PLIN DE PITICII TAI!!!

...tu cum te mai simti?s-au rezolvat problemele tale?.....mei acu tu esti de vina ca nu te-ai trecut in lista
..
Daria super faza cu testele de alergie ale lui Giulik
....asta cu tusea de gradi este valabila in toate orasele din pacate
Discutie cu mandra,din capitolul reclama-i sufletul comertului," mamaa,hai sa mergem si noi la kidex...sa-i cumpar haine lui Tinel"
....."mergem dar cand vine in Iasi"...vine de afara si-mi spune"mamaa a venit kidexul la Iasi..la o toneta!!!
avea bluze pentru Tinel!".....si juma de ora s-a chinuit sa ma convinga ca la toneta este kidex..azi trebuie sa cumpar o bluza pentru Tinel...
pupicei
szivarvany spune:
Adema, multa sanatate la voi !
Papadieee, cum steti ???
Pako, 

Leeloo, unde esti ? Cum e burticul ?
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Adema, multa sanatate la voi !
Papadieee, cum steti ???
Pako,
Leeloo, unde esti ? Cum e burticul ?
Daria &GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Leeloo este in Poiana,azi are o prezentare,dupa care distraactiee
szivarvany spune:
Ioana, cine i Tinel ???
Ahaaaa, Leeloo e la prezentare, am uitat ...
La noi e soare ... normal ...
Doar ieri a nins de le`a rupt 
Daria &
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ioana, cine i Tinel ???
Ahaaaa, Leeloo e la prezentare, am uitat ...
La noi e soare ... normal ...Doar ieri a nins de le`a rupt
Daria &GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Daria uite-l pe Tinel,
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/martie%202008/?action=view¤t=P3150391.jpg
este fratiorul ei

szivarvany spune:
Gorodica iz da best
Dementialaaa ! Spor la cumparaturi, doar nu lasi bb dezbracat ![]()
Daria &
pako spune:
l-am vazut pe tinel ....da' ce e kidex-ul asta?
Ioana, ma simt bine...multumesc de intrebare...daca te referi la problema mea cu colul uterin...trebuie sa fac primultest papanicolau dupa operatie, acum peste 2-3 saptamani...sper sa fie bine.
In schimb mama mea este internata cu diagnosticul de cancer la san....acum e in tratament cu citostatice...e speriata rau saraca...eu totusi am un dubiu ca ar fi tumoare maligna, inca nu i-a facut biopsia , asa ca eu inca mai sper ca nu e chiar atat de rau(nodulul este de 8 cm)
g_ioana spune:
Felicia kidex este un targ pentru cupii....www.kidex.ro...ma bucur ca te simti bine
...pentru mama ta multe
si tinem pumnii sa iasa toate analizele bune!!!(io-s ingrozita de vreo luna incoace nu trece o zi sa nu aud de cineva cu cancer,in plus acum o luna mi-a murit o matusa de 47 de ani,cancer la san,
...acu's hotarata sa ma analizez peste tot si io saptamana viitoare...la gineco nu am mai fost de un an
Azi a fost tati cu copilu' sa depuna dosarul si un buchet de flori la derectoarea de gradi
....dupa ce au plecat de acolo,mandra a zis ca ea nu mai merge din toamna la gradi...il intreb pe tacsu de ce,nu stie motivul..intreb intr-o doara..a vazut pe careva in halat alb...aaa da,directoarea era cu halat alb pe ea