LMA * Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
quote:
Originally posted by Noe
errrr.....
...........hmmm......
....................pai........
......eeeeu.....stiti.............azi........cum sa spun........intelegeti..................ooofff......nu vreau castane in cap
va rog, nu ma ....
P.S. Mari a intrat in joc sub tortura si amenintata cu trafic blocat Paradis-Buc., deci impotriva vointei ei, e nevinovata, iertati-oooooooo!!!!
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)
Fiti-ar pielea sa iti fie ... Na si mai na . Ouch
Promiti ca nu mai faci? Mai na
Prea repede te intorsesesi de la ecograf. Ti-a luat cam 20 de min sa te intorci de la eco cu vestea a mare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Qamar spune:
(Ciuf, )
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
aha, lucrarati in tandem.... invatare de minte
buna poanta!
Ok, dati-mi careva oala aia cu castane sa ma apuc de treaba cu Noe
Delia21 spune:
NOELINOOOOOO,EU......propun sa te pui pe treaba si.....sa indrepti situatia in timp util,adeca in maxim 1-2 luni sa vii cu 2 buburuz la purtator,ca altfel......nu o sa mai credem nimic.Deci spor a treaba si.....fie ce-o fi......dar GEMENI sa iasa,si nu ma refer la zodie!
mihaser spune:
Noelino ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!...Ce as mai rade de de dumneata sa te vad maine poimaine cu gemini sau tripleti bre!
Poate patesti ca baietul ala cu lupu`
Ciuf sper ca e bine Eva!
Diana o sa te trec si pe tine la lista sarbatoritelor...pe 20 e si varul meu...face 18 anisori anu` asta!
Delia si al meu a cerut apa cand am ajuns acasa in prima zi...dar azi am aflat ca ei primesc acolo de toate...chiar si bombo dupa ce papa...chestie de care nu stiam...Eu zic sa-l mai duci pe Rudy daca se simte bine si sa insisti sa i se dea apa mai des.
Va pup! V-as da si eu o veste, dar pare pacaleala de 1 aprilie...asa ca mai astept!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
ciuf spune:
Castane, Catrinel, iti arunc eu de peste balta. Daaaa?! Sa nu o uiti pe Mari. Ca fuse complice.
Mai, dar ce se accelerase ritmul, se umplura doua pagini . Ca sa vezi, Noelino, ce iubita esti!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Va pup! V-as da si eu o veste, dar pare pacaleala de 1 aprilie...asa ca mai astept!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Sa nu spui acum ca ai in burtiq baiat .
Qamar spune:
iertareeeeeeee!
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
Exact la asta ma gandeam si io, CIUF!
MIHASERU, baga mare cu vestea! pe tine te credem!
si pe tine, si pe tine, NOE
ciuf spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
MIHASERU, baga mare cu vestea! pe tine te credem!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Ha, pai mai are curaj? Stau cu biciul dupa usa .