Anul asta in mai implinim 12 ani de cand ne-am cunoscut si suntem impreuna.Mie mi se pare o cifra frumoasa si deosebita , avem o duzina de ani impreuna.
As vrea sa ii fac sotului meu un cadou deosebit.Ma gandeam la o bijuterie dar parca si o calatorie ar fi frumos.Aniversarea pica duminica.
Va rog sa-mi dati idei.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anul trecut am implinit si noi 12 ani de cind sintem impreuna si am primit in dar o orhidee mov in ghiveci superba, cu o explozie de flori, asa cum vazusem in Paris.
Cred ca intre o bijuterie si o calatorie as alege-o pe cea de-a doua.
Sa faci rezervare intr-o locatie frumoasa, unde sa va petreceti impreuna weekend-ul.
Petrecere frumoasa!
scumpii mei
Si eu m-am gandit la o calatorie mai ales ca e pe la mijlocul lui mai si ar fi frumos.
Mai stept si alte sugestii.
Asi eu zoc si o noapte romantica la un hotel. Numai voi doi,vin,petale de trandafir.Sa fie o surpriza. Vb inainte cu cineva sa stea cu copii si ii trimiti la serviciu o invitatie.
cam ciudata propunere. Nu?
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Redai multumesc asta chiar e o idee care merita luata in calcul.Imi place tare
Sustin ideea cu calatoria. Ai putea sa ii faci o surpriza sa va urcati in masina fara ca el sa stie destinatia. Cred ca ar fi frumos si un ceas gravat pe spate cu un mesaj dragut.
Sa ne spui la ce te-ai hotarat.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Cred ca vom face o calatorie la Londra.Nu e cel mai romantic loc dar cred ca va fi frumos.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de