site-uri cu vanzari online cu livrare in RO

site-uri cu vanzari online cu livrare in RO | Autor: danita

Link direct la acest mesaj

salut

de pe ce site-uri ati cumparat online ? eu , recunosc ca sg site de pe care am cumparat este laredoute.fr , livrare ok, plata ok .

D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Danita, eu am cumparat mai mult de pe site-urile cu produse pt copii. Dar nu stiu daca sa le spun sau nu, sa nu se considere reclama.. A fost o vreme cand copilul era mic, si nu puteam iesi la cumparaturi, si sa-l las pe sotul sa cumpere nu ma induram, nu de alta dar mi-a cumparat odata un premergator pt bebe cu doar 2 roti, cu care evident l-am trimis inapoi... Totusi ma mananca limba si trebuie sa spun un site reclama . Am fost foarte multumita, am facut comanda la ei duminica iar luni la primele ore mi-au si adus-o, costul transportului fiind gratuit. A, si am mai comandat de cateva ori si de pe un site cu produse avon, care la fel a fost ok, ca livrare si plata. Dar am si o bila neagra pt un site, si anume Quelle, de la care am primit comanda dupa o luna si ceva...

EDIT : am observat ca in locul denumirii site-ului este introdus cuvantul reclama. In concluzie, nu putem da numele siteului, cel putin nu in format www

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

eu am cumparat de la promod.fr, mai ales la reduceri. livrarea se face cu ups deci o poti monitoriza tot timpul, nu se pierde pachetul

Cum a mers la redoute? am incercat si eu de cateva ori sa comand, mereu imi dadea cate o eroare. am citit si ca au fost pb cu livrarile prin posta. de asemenea am vazut ca exista un subiect cu tema la redoute chiar aici, nu am avut insa rabdare sa citesc tot ce scria.
mi se pare insa periculoasa livrarea prin posta, eu am comandat de la 3suisses cu livrare in paris, pachetul s-a pierdut, a trebuit sa ma agit cu o gramada de emailuri, a durat 2 luni ca sa livreze a 2a oara pachetul ( timp in care a ajuns si priml pachet)

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu am cumparat multe lucruri de pe ebay. Plata prin paypal, livrare prin posta. Eu sunt foarte multumita.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela30 spune:

si cu plata cum ati facut?
in momentul cand v-au venit comenzile ati platit sau prin credit card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by daniela30

si cu plata cum ati facut?
in momentul cand v-au venit comenzile ati platit sau prin credit card?

daniela iordache

eu am platit cu card de credit

numai ceea ce am luat din RO ( tara fashion, chic bebe ) am platit la livrare

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

La fel am platit si eu, prin card. Pentru produsele comandate de pe site-urile romanesti se plateste la livrare.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Stiu ca sunt offtopic dar poate ma ajuta si pe mine careva cu o info:pentru shopping on line .com am folosit pana acum o luna un card Visa Clasic de la BCR si era ok.Acum am facut acelasi tip de card la Tiriac,specificand ca imi trebuie pentru cumparaturi on line si,surpriza,nu mi-l accepta nicaieri..nici la .ro,nici .com.Am incercat de toate..cosmetice..medicamente,lenjerie,bilet avion,genti..nicaieri,in tara sau .com nu mi-l accepta.Pana sa ma duc sa ma revolt la banca,a mai avut cineva problema asta cu Visa Clasic(de debit) de la Tiriac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc pentru raspunsuri . am mai cautat pe google " magazine online cu livrare in romania " , am gasit o "colectie" si acum incerc. sper sa nu zik intr-un ceas rau dar pe laredoute a mers totul f bine .

astept sugestii de site-uri bune , ieftine , faine :)

D

Mergi la inceput