Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
Buna slabutelor!
N-am renuntat, inca sunt pe baricade cu ziua 5.
Cris bine ne-am intalnit si aici
Andra rautatile mi-au fost servite (si nu doar mie) pe subiectul "NOu stil de viata" de catre una din fete care a trecut de faza dietelor si acum adopta un stil WW.
Dupa parerea ei si a sustinatoarelor ei, nu ar trebui sa tinem diete drastice (de parca asta ar fi drastica), ci sa incercam sa mancam cu cap.Eu ma invart de mult timp la 92kg si cred ca am nevoie sa-i ofer un soc corpului cu o dieta mai stricta si apoi sa incerc sa slabesc incet dar sigur.Daca nu dau mult cu Scarsdale, voi tine si Daneza si apoi ma bag la mentinere.
In speranta ca te-am lamurit inchei subiectul ca sa nu fiu acuzata ca vorbesc pe la spate alte fete care nu sunt pe acest subiect(desi nume nu am dat)
O zi buna tuturor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
eva03 spune:
Eftimie sfatul meu este sa nu schimbi regimul. Eu am facut-o, e adevarat, nu cu daneza am inlocuit-o, dar nu mi-a fost bine deloc.
Daca ti se pare prea greu tine-l o tura, fa o pauza mai lunga de mentinere si ia-o de la capat. Rezultatele se vad repede si foarte usor.
Cu riscul de a ma trage Briana de urechi o sa precizez urmatoarele din propria experienta:
1. Prima oara cand m-am apucat de regimul asta, nu am putut rezista si in primele zile, cand aveam carne, imi luam un pui la rotisor de la Megaimage si numai oasele nu le mancam.
2. In ziua de banane, pentru ca aveam mari arsuri la stomac datorita citricelor si merelor, mancam si banane.
3. Daca seara aveam peste si salata si nu mai puteam de foame mai suplimentam cu inca o portie de salata.
Cu toate astea nu a fost tura (exceptand-o pe ultima, la care am si incalcat la greu regulile) la care sa nu pierd minim 4 kg. Cel mai mult am pierdut 7 kg intr-o tura, dar aveam 4 sedinte de aerobic pe saptamana.
Eu am mai constatat ca cel mai bine mi-a mers slabind 10 kg, fara pauza: adica doua saptamani regim, doua mentinere, si tot asa. Cand m-am multumit cu cateva kg date jos, le-am pus urgent la loc.
Va doresc sa dati cat mai multe kg jos, felicitari pentru cele care deja au facut-o si... asteptam o vara in care suplele de noi sa invadam plajele. (Eu sunt moarta dupa soare si pare asa lung drumul spre plaja. Vreau vacanta!!!!!!)
brianamica spune:
Buna dimineata !!! Poftiti la cafea ...cu zaharina !
Cred ca avem ceva finaliste saptamana asta ??
Haideti fetelor ca asteptam noutati !
gusta spune:
Neatza.
Eu ma bucur ca dupa prima saptamana cantarul arata dimineata 57.Eu am baut si bauturi dietetice dar sunt super multumita 2,3kg.Sper sa mai dau ceva jos saptamana care urmeaza.
Astept sa vad si rezultatul fetelor.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
si o saptamana buna tuturor!
Azi incepem o noua saptamana si sper sa treaca la fel de repede ca cea precedenta.
Eva multumesc pentru incurajari si sfaturi.
Recunosc ca sambata am papat 2 sarmale de post in loc de friptua la gratar si asta si pentru ca eram la socrii mei care postesc si nu am vrut sa-i tentez cu mirosul de gratar Oricum am rewzistat eroic la crema de zahar ars, clatite, cornulete cu rahat(de care cred ca n-a mai facut mama de cand eram mica), coliva si turte facute pe plita si chiar vinuletul bun de casa...
Gusta si eu mi-am cumparat cola zero, pentru ca simt nevoia de ceva dulce.S-ar putea de la lipsa zaharului sa fie si durerile de cap
Eu nu ma laud cu multe kg date jos, dar cum in ziua inceperii cantarul batea spre 93(desi eu v-am spus 92kg ), ma bucur sa contstat ca azi am cu 2kg mai putin Oricum se vede la haine si chiar la fata
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
gusta spune:
Carmen E ma bucur ca ai rezistat la bunatati si ca cantarul ti-a aratat ceva bun,sa vezi ce bine ai sa te simti cand ai sa vezi ca numarul kg o sa inceapa cu 8.Hai ca inca o saptamana nu e mult si dupa trecem la mentinere.
Briana la metinere ai ceva retete ce imi poti recomanda?
Marilena si Mara Augusta
mhldvrc spune:
Buna dimineata, spor la slabit!
N-am mai intrat de mult pe la voi, sa vad ce mai faceti,cum o mai duceti in lupta cu Kilogramele. As vrea sa ma apuc si eu de slabit, pana acum am redus din portiile de mancare si din dulciuri(desii nu pot fara ele, am glicemie mica, si uneori mi se face rau).
As vrea sa dau mai putine Kg/saptamana, deoarece nu pot face sport si nu vreau sa-mi atarne pieile. Asa ca astept raspuns de la voi. Cred ca voi tine si eu aceasta dieta, nu mi se pare grea.
Va pupasi SPOR la SLABIT.
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Eftimie C. spune:
Buna Mihaela, ne intalnim si aici Sfatul meu si al tuturor fetelor este sa tii Scarsdale pentru ca asta e subiectul nostru
In plus, eu cred ca ai putea face modificari, pe care eu le voi aplica la mentinere (Gusta asa iti raspund si tie).Dimineata lapte sau iaurt cu cereale.La pranz sau seara sa introduci o felite de paier integrala sau graham....si tot asa cum crezi de cuvinta, dar pe scheletul dietei Scarsdale.Voi detalia la timpul potrivit.
Fetele care ati tinut dieta, ca sa nu cautam noi in arhiva, spuneti-ne cam ce meniuri ati avut la mentinere, ca sa ne inspiram si noi
Finalistele de saptamana asta, asteptam rezultatele
Anca Wish spune:
Din nefericire, eu joi am ajuns la urgenta. Nu cura a fost motivul, ci cele 17 ore lucrate cu o zi inainte si cele 13 ore lucrate in ziua cand mi s-a facut rau. Glicemia mea arata de parca nu mancasem de 3 zile. Ca urmare, mi-a fost interzisa orice fel de cura pana cand nu ma stabilizez.
Bafta multa tuturor celor care continuati. Din pacate, eu ma opresc aici.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Eftimie C. spune:
Anca imi pare rau.Probabil ai avut niste termeni limita de respectat, de ai muncit atat Acum esti bine?
Chiar daca ai oprit dieta (apropo ce rezultate ai avut?), poti ramane alaturi de noi sa ne incurajezi si sa ne spui ce mai faci si cum vrei sa-ti echilibrezi situatia(sanatatea cu mancarea si stilul infernal de lucru).