Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Brianamica multumim pentru raspunsuri.
Eu nu incerc sa pacalesc pe nimeni si mai ales nu pe mine, dar formulez intrebarile exact cum ar face oricine care vrea sa tina o dieta strict, dar nu intelege prea multe din ce e scris.
E greu sa pricepi cand acolo scrie carne rece (eu nu inteleg care e diferenta daca o mananci calda sau rece), salata de fructe (nu e scris ce anume poti pune si atunci sigur bagam toate banana ca e mai consistenta)....Uite de aia insist cu intrebarile, dar crede-ma ca tin strict.
Painea mea era un graham, care are feliile minuscule....de aici si intrebarea.Cafeaua e foarte scarboasa cu zaharina si speram sa pot pune putina completa....dar de maine, ma conformez
Multumesc pentru ajutor si te rog permite-mi sa te mai stresez si in zilele urmatoare
Pentru tabel: am 1,70 si (tineti-va bine)92kg.Intelegeti dar, de ce insist sa tin corect dieta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen E uite ca iti raspund eu.La salata de fructe nu ai ce cauta cu banane ,struguri,pepene rosu.Faci tu o salata de fructe din mere,portocale,kiwi si 2 pahare cu apa si gata masa.Si cand bei cafeluta sa te gandesti la mine ca sunt dulce si sa vezi cum se indulceste.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

M-am cantarit. Ziua a 4-a: -2 kg. Parca nu-mi vine sa cred. Tot zic ca nu merge cantarul bine. Nu am trisat cu nimic. Singura abatere (din nestiinta) a fost bananutza la salata de fructe.
Parca si senzatia aia de foame s-a mai diminuat. Nu, insa, si poftele. Din cauza oboselii, as papa o ciocolata ..miam, miam. Am 2 chiar cum deschid frigiderul, dar nu ma ating de ele, dar ici nu le iau de acolo (cred ca am o doza de masochism).

Am citit primele 2 capitole ca sa fiu si mai motivata. Super rezultate.
Ce nu am inteles io e: de ce sa nu se tina mai mult de 2 saptamani? Pana la urma mancam din tot cate putin si e un mod de viata sanatos.

Bafta multa tutror!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by gusta

Carmen E uite ca iti raspund eu.La salata de fructe nu ai ce cauta cu banane ,struguri,pepene rosu.Faci tu o salata de fructe din mere,portocale,kiwi si 2 pahare cu apa si gata masa.Si cand bei cafeluta sa te gandesti la mine ca sunt dulce si sa vezi cum se indulceste.

Marilena si Mara Augusta

da' ce are pepenele rosu? ca io stiam ca are f putine calorii...nu ca as avea de unde lua pepene, da asa de curiozitate...

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Gusta ma voi gandi la tine,desigur
Eu sunt mare bautoare de si sufar ca asa trebuie sa beau mai putina
Azi a trecut cu bine si fara completari

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai ca te obisnuiesti tu Eftimie cu zaharina in cafea,nici eu nu credeam sa reusesc asta dar uite ca acum nu mai sufar,si o beau cu zaharina.

Eu am inceput sa pun curea la blugii care nu se inchideau inainte ,asa ca hai fetelor ca se poate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Haideti la cu zaharina!Vezi Andra, incep sa ma obisnuiescOricum, nu-i chiar asa de grav, ca am mai baut cafeaua amara sau cu zaharina, cand tineam Daneza.

Mergi la inceput

Neata!!

La mine abia azi s-au terminat primele 2 saptamani de dieta, am cam facut-o varza pe ultima suta de metri, insa tot am slabit 2.5kg.
Brianamica, te rog pune-mi noua greutate : 72.5kg pentru motivare

A combinat cineva dieta asta si cu sport? cu ce rezultate?

Mergi la inceput

Adela sunt bune si cele 2kg, mai ales ca ai calcat stramb.Felicitari!
Tu ai facut sport?

Mergi la inceput

nu am facut sport deloc dar am inceput de azi cate un pic. sunt convinsa insa ca daca tineam strict dieta slabeam mai mult. din pacate am fost sambata si duminica la munte la petrecere, mancare multa si buna, n-am putut sa ma abtin

Mergi la inceput