Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 11
amelita07 spune:
Buna! Va urmaresc e ceva timp si vreau sa ma alatur voua. Ma primiti si pe mine in grupul vostru? De azi am inceput dieta Scarsdale si sper sa reusesc sa o tin pentru ca nu prea am vointa.
Anul asta ma pun pe treaba sa fac un bebe si pentru asta trebuie sa mai slabesc pentru ca mi-ar fi destul de greu cu inca cateva kg in plus.
Ma treceti si pe mine in listuta? Am:
82kg
1,65m inaltime
tinta mea: 68kg
Pupici
Eftimie C. spune:
Wow, ce de fete noi
Blueiris si Amelita bine ati venit alaturi de noi si spor la slabit!
Amelita pentru tine bine ai venit si pe pentru ca am vazut ca esti la primul mesaj.Ai grija"ACEST SITE CREEAZA DEPENDENTA"
Andra succes in continuare.Citind mesajul tau ma incarc de speranta.
Adelaki felicitari Dar sper ca gogoasa aia a fost singura abatere grava pentru saptamana asta, altfel dam bataita la
Fug sa intind niste
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
ILUCAE spune:
Buna! Lunea trecuta m-am apucat si eu de regim din nou, din nou spun, pentru ca eu l-am mai tinut si anul trecut in luna iunie, si am slabit cu el 5 kg, dupa care am ramas imediat insarcinata.
Am nascut pe 8 martie si din motive de sanatate nu alaptez, asa ca am inceput din nou dieta asa cum spuneam de lunea trecuta, deci acum sunt in a doua saptamana de dieta.Am slabit 2kg in prima saptamana, cam greu dar sper sa rezist.Sper ca pana duminica sa mai dau jos 3, apoi sa ma metin in perioada de mentinere dupa care sa o reiau.
Va rog frumos daca vreti sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, datele mele sunt:1.70 m, 74 kg......tinta mea......60 kg.
Sucees tuturor!
http://bd.lilypie.com/mrVup2.png
mhldvrc spune:
Carmen, daca desarez telemeaua merge? Maine voi face ceva cumparaturi, saracul frigi e gol-golut, dar pana atunci...
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
mhldvrc spune:
Ilucae, Amelita si Blueiris, bine ati venit si spor la slabit!
Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Anca imi pare rau.Probabil ai avut niste termeni limita de respectat, de ai muncit atat Acum esti bine?
Chiar daca ai oprit dieta (apropo ce rezultate ai avut?), poti ramane alaturi de noi sa ne incurajezi si sa ne spui ce mai faci si cum vrei sa-ti echilibrezi situatia(sanatatea cu mancarea si stilul infernal de lucru).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Acum sunt mai bine. Ma pun pe picioare si-o iau de la capat. Nu am vrut sa sperii pe nimeni. Nu cura a fost problema. Asa cum am mai scris, oboseala a fost principalul motiv. Voi ramane aici, cu voi!Am slabit 3 kg in 7 zile.
Multumesc pentru grija si bafta in continuare!
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
SARRAY spune:
Nasera...sunt pasare de noapte...vreau sa tin si eu regimul...dar maine incep cu meniul de luni sau de marti?
Ma primiti in grupul vostru?
Am 1.64 si 107 kg
brianamica spune:
Buna dimineata....strigare la cafeaaaaa
Mhldvrc, Criscosty, Blueiris, Amelita, Ilucae, Sarray, Criscosty....Bine ati venit !
Sper ca nu am uitat pe nimeni....
Sarray,Amelita.......eu am inceput de la 96 kg la 1,64...si acum am 56 kg....deci SE POATE ! Dar cu mult efort si lupta la multe kilograme... Ajunsesem de visam ca mananc paine....si in somn ma simteam satula .
Criscosty, de la cate kilograme ai plecat ? Sa te pun in listuta.....
Asadar, noi suntem aici sa ne sustinem. Orice intrebarea veti va rog sa o puneti. E foarte important sa facem totul cat se poate de perfect.
Deci, fetele....mult optimism de la mine pentru voi la inceputul unei noi zile de regim !
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Ce vad eu aici?Ne inmultim
Ilucae bine ai venit la noi si felicitari pentru ambitia de a te apuca de dieta la o luna dupa nastere.Sa-ti traiasca copilasul si sa fie sanatos iar voi sa va bucurati de el(ea).
P.S. Pune la semnatura numele tau si al pentru ca inca apari insarcinata in aproape 44saptamani
Spor la slabit!Si eu tot 2kg am dat in prima saptamana si sunt tare multumita
Mihaela nu ai telemea pana vineri.Eu cred ca e ok sa o desarezi, dar poti sa o papi si asa.
Anca ma bucur ca ramai alaturi de noi
Sarray bne ai venit si spor la slabit!Bineinteles ca te primim si-ti facem si galerie Cred ca poti incepe direct cu ziua 2.Asteptam mai multe informatii despre tine.
brianamica spune:
Mihaela, regimul trebuie respectat. Asadar nu face inlocuiri si nu pune nimic in plus fata de ce este mentionat (asta pentru rezultate maxime )
Eu stiu ca branza ai voie doar joia...parca.......si nu conteaza cum este !