Nou stil de viatza (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tlaura La ce ti-a iesit tie, Anda a adaugat si cal;oriile pe care le pierde zilnic cu sportul pe care-l face. Cel putin asa parca am inteles eu.
Sanatate multa si dormi daca ti-e somn ca eu ieri vroiam si nu puteam. O fi astenia de primavara.

Hopes ce devreme o ia de coada, Edi. Noi aici abia de la 4 ani ii primeste la gradi si atunci doar daca ii au implinit la 31 Dec. Cum Isabella o sa faca 4 in aprilie abia la 4.5 ani am s-o dau la gradi.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anky de azi intr-o saptamana , ma MUT. Nici nu vreau sa ma gandesc cate am de facut.
Isabella e ok, inca o chinuie canini de sus care nu vor s amai iasa. Deja are 4 nopti de cand incearca sa iasa si nu vor. Vineri noaptea, m-am dus la ea in camera la 12:30 si-am mai revenit la mine in pat la 5 dimineatza. Am fost zombi sambata. Bie ca n-a trebuit sa merg la munca.
In rest e o maimutica, imita tot , se chinuie sa vorbeasca si vrea atentia noastra non stop 100%.

Mephala ma bucur ca Teo e mai bine. Ce faci bun azi?

Marilena ai plecat in oras? Sa ne-arati poze cum te-ai tuns, ok?

Ai mai Claudia ne lasi cu ochii-n soare pana de Pasti? Ma bucur ca esti multumitya de noua tunsoare.

Tzuni, where are you?

CarmenE multumim pentru dedicatie. M-au pleznit si pe mine " amintirile din copilarie" .

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Azi am incercat una din curele de dezintoxicare postate de voi.
=dimineata pana la pranz, o plimbare luuuunga si
=1,5l apa + 1/2l bors(de fapt cam 1l) +zeama a doua lamai+ 2 linguri de miere de albine + seminte de bostan sau floarea soarelui...e mai mult pentru dezintoxicare...si va fi doar azi.
=daca nu rezist, diseara bag totusi o salata
Daca nu mai dau vesti anuntati Salvarea

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Laura: exista un metabolism bazal si un necesar zilnic de calorii. Metabolismul bazal = cat consumi doar ca sa fii alive (cel mai probabil e cel calculat de tine). Asta se inmulteste apoi cu factorul de activitate si rezulta necesarul caloric zilnic, la care tu adaugi sau scazi in functie de cat vrei sa te ingrasi/ slabesti. A scadea sub metabolismul bazal e o mare greseala. Vezi pe thedailyplate.com ca ei au si calculator.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Zuzulici, cum asa de tarziu il primeste la gradi, aici ma conditiona sa aiba 3 ani la 1 sept. Dar pana la urma am reusit prin cineva sa ni-l primesca, trebuie sa fac si o donatie graditiei ceea ce nu ma deranjeaza, e greu sa-l tin in casa o zi intreaga. Noi suntem plecati toata ziua la serviciu pana la 6 seara.

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hopes trebuie sa faci o donatie?E particulara gradinita aia?Sau se practica "donatiile" si la stat

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Eftimie C, se practica donatiile peste tot. Noi ne-am oferit, ptr. ca stiam ca nu are 3 ani la 1 sept. Nu facem donatie in bani, o sa facem ceva legat de IT. Un monitor, un sistem, o sa vedem, noi lucram in domeniu, si le luam mai ieftin.

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Delidana ,saru-mana .Inca ma doare gatul ,dar parca imi este ceva mai bine.Hopes si eu i-am dat Septilin ,fetitei mele pt. ca racea foarte des (pneumonii ,otite, faringite ,amigdalite etc.)A stat mai mult acasa decat la gradinita.Dupa ce a inceput sa ia Septilin ,nu am mai avut probleme deloc.Anul trecut sotul meu a facut gripa si eu am luat de la el,dar ea nu a luat de la niciunul dintre noi.Meniul de azi :ora 8 - 1 savarina (a fost ziua soacrei )mi-a dat-o aseara ,dar am preferat sa o mananc de dimineata ,ca sa aiba timp caloriile sa se consume. La ora 12 - 1 cana iaurt degresat cu cereale fitness.Ora 16 - 1 farfurie ciorba de legume si 4-5 linguri pilaf de orez cu ciuperci + castraveciori acrii + 2 felii de paine.Vroiam sa ma opresc aici ,dar cum mai erau 2 savarine in frigider ,pe la 18 mai bagai o jumatate de savarina si cateva sticksuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by puskin

Neata,

se uita omul la un film seara si voi va faceti de cap . La mine ieri a nins, se pune???

O zi minunata,
Ruxandra

Se pune daca ati facut ceva pe vremea aia. [/blue]

ZIETGEIST

N-am facut nimic, ca suntem raciti amandoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

inca ma chinuie gatul si am nasul infundat...

Am mancat o supa cu carne de vita, adica doar zeama si carne fiarta. Acum bantui pe net...

Si la mine a fost azi o vreme ciudata, ba iesea soarele ba ningea .

Revin.

Mergi la inceput