Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Louisea, m-ai dat gata cu cartofii aia.
Claudia, ca sa vezi coincidenta, tatii nostri sint nascuti in aceeasi zi.
Gusta, eu cred ca ti-ar sta bine cu o nuanta de castaniu, cum are tipa din stinga www.ou.edu/boomerbytes/images/sarah/sarah_clip_image002_0006.jpg" target="_blank">fotografiei. Bafta in oras, astept poze cu noua tunsoare. Valabil si pentru Claudia.
Puskin, spor la munca!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
De ultimi mananc eu de obicei dar am sa imi cumpar si eu de aia dietetici ca am vazut aici dar nu se lipesc de mana mea.Si ma plang ca sunt grasa.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Neata si de la mine...am trecut o fuga sa va salut, sa aveti o zi buna..revin mai tarzior. Trebuie sa citesc si din urma, iar ati scris o gramada
Crys si Dany
louisea spune:
Ah da ca ma luai cu explicatii la cartofi si uitai de par
Si eu zic la fel ca Delia ca un castaniu ti s-ar potrivi bine. Doar sa nu fie prea inchis ca tu esti bruneta, da nici prea deschis ca face prea mare contrast cu tenul. Parerea mea :)
Claudia sa ne zici cum ti-a iesit si tie frizura
gusta spune:
Delia multumesc si sincer asa ma fac.Louisea si tie multumesc.
Sa va zic ce frumos a fost cand m-am programat la tuns.I-am explicat doamnei ca eu vreau sa las parul sa creasca si acuma vreau sa ii dau o forma si a belit aia niste ochi ca nu intelege ce ii zis eu.Sper azi sa stie ce spun ca daca nu o sa avem problema.
SI va invit la un ness ca eu o astept pe Mara sa faca o pictura si dupa mi-a zis ca este disponibila sa se imbrace si sa mergem in oras.Asa mai trebuie sa asculti si de copil.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Neatza!
In sfarsit, suntem mai bine, asta dupa doua doze de antibiotic. A parasit, in sfarsit, bratele si incepe sa se joace singurel. De maine merge si Iustin la gradi, asa ca reintram in normal. Tare bine e!
Claudia, i-am lasat 4 zile cu febra, cel mai mult au avut 39.5.
Sanatate lui Marc, poate o sa treaca si la voi fara antibiotic.
tati de Claudia,
tatalui Deliei,
Marilena, desigur, asteptam poze cu noua tunsoare.
Sanatate!
Ruxandra, sigur, se pune si ninsoarea, .
Ma bucur ca te simti mai bine.
Anda, multumim de praji, .
Criscosty, Violeta, Rolo, Anda si celorlalte fete si o zi lejera.
Hopes spune:
Neata,
Delia si Marilena din pacate v-am raspuns la capitolul trecut.
Delidana iti spuneam ca exact asta mi-a explicat si mie dr. cand m-am trezit intr-o perioada de maxima relaxare cu dureri de stomac. Organismul reactineaza mai tarziu. Atunci n-ai nimic, dar dupa...
Marilena, nu mie teama de adaptatarea la gradi, poate ca o sa fie putin trist o zi doua maxim, dar nu cred. E o fire ff independenta, de raceli si alti virusi mi-e frica. Si pana atunci mai avem un hop cu olita Abia astept sa ma vad si eu oricum
Printesa ta nu merge la gradi?
Mephala sanatate la puiuti. Mie dr. Siminiceanu mi-a recomandat Septilin (care se poate da si pe perioada cand sunt bolnaviori) ptr. imunizare. I-am cumparat ieri. O sa vad cum se comporta.
Mamica dulce succes
La restul feletelor
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
gusta spune:
Hopes Mara merge la gradi de 4 oori pe saptamana cate 2 ore si jumatate si a invatat atata si noi avem inca problema olitei dar eu nu imi fac grija vine si timpul ei.
Coechipierelor ce faceti azi?
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
E bine ca esti relaxata. Eu cand vad cum trec lunile si nu am nici un succes
Si nici nu se pune problema sa mi-l primesca cu pampers la gradinita
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
puskin spune:
Eu am ajuns la serviciu, mi-am facut o cafea si acum incerc sa ma apuc de treaba. Dar nu prea am chef .