Nou stil de viatza (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Olo distractie placuta in Elvetia
Claudia multa sanatate lui Marc.Ai grija sa nu patesti ca Gusta cu medicii astia nebuni. bolnaviorul
Meniu:
- + o banana
- 2-3 linguri de orez cu spanac
-ciorbica sau mancarica de fasole
Sper diseara sa nu o comit rau ca merg cu fetele de pe alt subiect la o intalneala si le-am auzit ca vor sa manance
Fug la treburi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata mai spre pranz si de la mine.Cine mai are o cafea sau un ceai si pt mine?
Acum un sfert de ora am aterizat de la munca, sunt varza, halal zi libera.Of of, maine as fi libera dar merg cu al meu la munca , ca nu am chef sa stau singura acasa, nah,desi as putea sa dorm si eu mai mult.
Cris, zici ca ma tin de program, oha, azi eram sigura ca am sa am program cum am si sambata si ca scap devreme si nu mi-am mai luat de mancare, dar uite ca am terminat pe la 10 si ceva , asa ca aveam o foame in mine si cum toti colegii erau inometati am facut comanda la MC si eu de fel nu mananc de la ei, asa ca am papat cativa cartofi si vreo 4 mcnaggets,of, bine macare ca mi-am facut portia de miscare:7439 de pasi, adica 251 de kalorii pierdutte.Si azi e vineri si am zis ca tin post.Of viata mea.
Carmen si eu as manca o iahnie, as face si eu,dar am spus ca refuz sa mai fac fasole pana nu-mi iau oala minune ca inbatranesc sa fierb in oala normala.
Sanatate tuturor bolnaviorilor de prin zona.
Sunt prin zona.Revin.....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza si de la mine. Azi Isabella m-a trezit de la 5. Ea doarme acum bine mersi si eu stau cu voi. Azi am liber asa ca sper sa mai adorm pe la pranz.
In rest, pentru ca avem long WE, ieri cand am venit de la munca (6 seara) am facut si eu un tort de branza si humus. Acum vreau sa fac o ciorbitza de salata si avem facute de ieri sarmale. Asa ca meiul pe week. e stabilit. As vrea insa sa fac azi peste cu mamaliga, Maine un gratar de vita si abia duminica s ane-atingem de sarmale. Din cate mi-aduc aminte, de ce stau, de ce-s mai bune.

Mephala multumim de ceai. Ce program ai azi?

Gusta sanatate multa. Niic nu stiu ce sa mai zic. Ar trebui sa incerci si cateva leacuri babesti sa te pui pe picioare ca prea o tii toto intr-o boala in ultima vreme.

MamicaDulce Spor la tapetat. Ce bine de voi c-aveti o luna ca s ava mutati. Eu n-am decat o singura zi. Si vreau sa-i schimb culoarea Isabellei in dormitor si nu stiu cum o s-o tin departe de vopsele si bidinele. Abia astept pozele de la tine. Sa mai intreb si de dieta?

Cry ai verificat aparatul de foto? Ai baterii? Ai tot ce-ti trebuie la el? Succes la serbare si asteptam pozici.

Claudia imi pare rau ca-i Marc asa de bolnavior. Sanatate multa si sper sa scape de febra cat mai repede.

Olo, ce faza si cu puiutele Tale. Saracutele! Distractie palcuta la munte si sa nu uiti sa faci poze.

Ruxandra ma bucur ca esti mai bine. Azi muncesti? N-aveti liber?

Violeta cum merge postul? Nu prea iri mai vad meniurile. Te pupic si pe tine si pe Dordia.

No, merg sa-mi iau cafeaua si revin. ...Si-un shake de la Louisea ca prea arata yummy. Multumesc! Louisea

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Io cred ca glumesti iubita

quote:
MamicaDulce Spor la tapetat. Ce bine de voi c-aveti o luna ca s ava mutati. Eu n-am decat o singura zi. Si vreau sa-i schimb culoarea Isabellei in dormitor si nu stiu cum o s-o tin departe de vopsele si bidinele. Abia astept pozele de la tine. Sa mai intreb si de dieta?

Aveam o luna, de la 1 martie la 1 aprilie si nu am facut NIMIC din lipsa acuta de timp si din motiv de consort plecat in Rusia. Pardon, am impachetat o cutie de carton cu 5 prosoape si 3 lenjerii. Asta e tot. Weekendul asta o sa punem tapet,apoi de marti pleaca iar barbatul pana sambata in Rusia si ne mai raman fix 2 zile sa mutam mobila si cele 2 milioane sapte sute paispe chestii din casa.
Mie de asta mi-e ciuda. Ca am avut timp si pana la urma ne rupem gatul si spinarea in doua zile. In care trebuie sa lasam si apartamentul asta curat si detapetat

Ma duc sa bag niste muffins cu iubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, ce ai fost azi, cum se face ciorba de salata?
Programul de azi: frec menta, ma uit la seriale, iesim la plimbare.
Multumim ca ne-ai votat.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput
Mergi la inceput