Doctor Cotirlet Adrian-spitalul din Moinesti

Doctor Cotirlet Adrian-spitalul din Moinesti | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Astazi mi-s fost recomandat cu culdura pentru o operatie de chist ovarian,doctorul Cotirlet -directorul spitalului Moinesti.
Operatia va fi facuta laparoscopic,deci mai putina durere si perioada de recuperare mai scurta.
Va rog din suflet daca stiti ceva despre acest medic spuneti-mi si mie la ce sa ma astept.Din pacate dupa ce am primit recomandarea respectiva am dat cateva telefoane si parerile nu au fost deloc bune.Va rog din suflet astept sfaturile si parerile voastre.

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Chiar nimeni nu-mi poate spune nimic?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

De unde esti Monica?, de ce nu mergi la alt spital. Cotarlet e chirurg, opereaza tot(adica o sa-ti scoata ovarul cu totul), laparoscopic se opereaza peste tot, in toate spitalele. Eu as merge in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BRATU MONICA......vad ca te-ai hotarat totusi sa te operezi.ai renuntat la clinica din bacau,si ai ales spitalul din moinesti.daca tot vrei sa te operezi,de ce nu mergi in bucuresti la un doctor despre care auzi ceva de bine.....dar in locul tau eu as mai face niste investigatii...tot la bucuresti,poate nu e cazul de operatie.ca inteleg ca acest verdict ti l-a dat tot un doctor din moinesti.nu ca eu nu as avea incredere intr-un dc de moinesti....dar avand in vedere ca e vorba de sanatatea mea,de ovarul meu(apropo's i copii?ai de gand sa faci?....m-as gandi serios si la aspectele aste).....mi-as face niste analize mult mai amanuntite decat mi s-au facut pana acum si apoi daca imi zice 2 doctori ca trebuie sa ma operez,atunci inseamna ca e chiar grav si ca sa scap....trebuie sa ma operez.....mai gandeste-te!iti doresc sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

eu am auzit doar laude la adresa lui. stiu multe persoane care s-au dus special acolo pt investigatii si interventii.
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Si eu am auzit numai de bine de acest doctor. Si am inteles ca acest spital are conditii foarte bune. Mai multe nu stiu, nu am ajuns acolo.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am trait sa vad si moinestiul pe lista spitalelor discutate..pe bune e asa faimos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc pentru raspunsuri !
da Marina,asa se aude ca e un spital transformat in clinica prin nu stiu ce fonduri dar pe mine m-au speriat cu ceea ce au povestit cei ce au fost acolo.Se poate si ca au exegerat dar de la noi toata lumea pleaca in flanc dupa echografie la operatii acolo,bineinteles la recomandarea dr.echografist.
Cat despre mine trebuie sa fac aceasta operatie ,neexistand tratament pentru chisturi la aceasta dimensiune.Am luat o perioada Diane,am dat-o pe Mladite de mugur de zmeur apoi,nimic.Momentan nu e problema,am facut markerri tumorali dar din ceea ce am inteles eu de la medic in timp si de la o anumita varsta poate deveni acest chist o problema+ca-mi distruge ovarul ,apasa pe tesuturile din jur etc.
Sincer nu stiu ce s-ar putea intampla daca pur si simplu l-as lasa acolo si gata pentru ca nu m-a deranjat niciodata.Chestia asta n-am intrebat-o ce-i drept.

Monikka

Mergi la inceput