va rog sa vb cineva cu mine:((

va rog sa vb cineva cu mine:(( | Autor: laurasv

Link direct la acest mesaj

prima zi a ultimului ciclu este 10 feb, am facut teste si mi-au iesit pozitive toate , azi am mers la eco si nu s-a vazut nimic, oare este bebe si o fi prea devreme sau nu este?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Testul de sange l-ai facut? Am inteles ca este cel mai sigur.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Buna Laura,
Din cate stiu eu la eco se vede dupa 5-7 saptamani. Eu am fost la eco cand aveam 5 saptamani, s-a vazut ceva dar nu era sigur, asa ca m-a reprogramat la o noua eco dupa 3 saptamani.
Iti doresc sanatate si un bb mic si voios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

E posibil sa fie prea devreme pt a se vedea ceva la eco, mai ales daca este facuta abdominal. Mai asteapta putin, dupa care mergi din nou la dr si cere-i sa iti faca o ecografie transvaginala. Pe la 7 saptamani ar trebui sa vada deja bataile inimii daca e bb.
Multa bafta!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Felicitari, mamico!
Ecografic, sarcina se vede ~6 saptamini, asa ca mai e timp.
Analiza BHCG care iti confirma sarcina, o poti face la Synevo, dar rezultatul il ai intr-o saptamina.
Testele de sarcina sint elocvente.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna Laura.
Nu am fost insarcinata ca sa fiu sigura, dar din cate m-am documentat eu in ultimul timp, legat de BB, sunt si eu de parere ca nu are cum sa se vada deja la eco.
Un caz conctet...mama mea era gravida deja in 2 luni jumatate si de la eco ii spunea ca nu e insarcinata, ca probabil intra in menopauza. Si a facut 2 eco la interval de 2-3 saptamani. Dupa testul de sange...era BB.
Multa sanatete si ceea ce-ti doresti sa devina realitate!

Noi doi...proaspat logoditi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

multumecs mult fetele pt sarpunsuri, datorita voua m-am mai linistit, maine la duc la synevo sa fac analiza la sange,
sper din toata inima sa fie bebe
dar despre uter retrovers ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si la mine ultimul CM a fost tot 10 feb, dar anul trecut. Cam pe vremea asta am trecut printr-un stres enorm, ca nu se vedea bebe la eco. Am ajuns la un ecograf mai performant si, din fericre, samburica-gogosica era bine-mersi.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La Giulesti dau rezultatul la BHCG in aceeasi zi.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

sarcina balanseaza uterul retrovers, asa ca nu e nicio pb.
sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

buna seara
acum seara iarasi am facut 1 test si a iesit cat se poate de pozitiv ambele linii la fel de intense.

Mergi la inceput