Concediu in Italia-Rimini,sau?
Dragilor,
la sfirsitul lui august plecam 2 saptamini,in concediu,in Italia.
Dupa indelungi discutii cu sotul meu,am hotarit sa mergem la Rimini cu bilet cumparat prin agentie,aici,in Germania.
A mai fost cineva acolo?Cum este plaja,cum sunt hotelurile,restaurantele,preturile,etc?
Imi prinde bine orice informatie,mai ales ca mergem cu fetita noastra(1,4 ani)si vreau sa fiu pregatita/echipata cu tot ce am nevoie.
Eu sint balanta si ma hotarasc greu...aveti cunostinta de o locatie(in Italia) mai buna decit Rimini,pt un concediu frumos??
Multumesc pt ajutor!!
Alina
Raspunsuri
dayen spune:
Incerc s-ti fiu de ajutor in acest fel...http://www.riminirimini.com/index1024.htm
Eu inca nu am fost la Rimini dar din cite am auzit este foarte frumos.
Eu sint mai aproame de mare Ligure,dar aici mie nu mi-a plcut di causa plajelor fara nisip...si foarte aglomerate.
Trebuie sa prenotezi mai din timp la hotel.
Concediu placut!
Daca mai ai nevoie de informati...cu cea mai mare placere!
ali spune:
NU vreau sa te dezamagesc.Poate daca va luati bilet din Germania o sa fiti altfel tratati.
In iunie am fost in excusie in Spania, cu autocarul.Cand am ajuns in Italia ghida ne-a spus ca daca e sa venim vreodata in Italia sa ocolim cazarile in Rimini.Firma cu care am fost a avut neplaceri anul trecut(prosoape murdare, haine de pat neschimbate).
ali
mari spune:
Buna Alina
Noi am fost anul trecut in Rimini ( bineinteles fara bebe :) ) dar am fost 9 persoane si am inchiriat o vila. Despre conditii pot spune ca au fost foarte bune, vila a fost utilata cu tot ceea ce e necesar intr-o casa, lenjeria de pat am primit-o acolo dar daca vrei poti sa-ti iei de acasa, preturile sunt comparative cu Germania, poate putin mai mici dar nu semnificativ, plajele sunt cu nisip si bineinteles ca e foarte mult tineret :) . Intr-un cuvint noua ne-a placut mult ! Va doresc un concediu placut !!!
Mari
Yasmine spune:
Alina, dupa cum shtii noi am fost la Roma in mai shi am luat hotel de 4 stele, care a fost foarte curat, micul dejun cam "spährlich", ca ei nu maninca dimineatza ca in Germania, dar bun. O zi am fost shi la Ostia la mare, ne-an hotarit ca la anul sa mergem cu Andreas, caci plaja e super, shi apa e mica pe o portziune considerabila, ceea ce e super pt. copii.
Parerea mea ca daca iei hotel de 4 stele, o sa avetzi comfort, sa iei demipensiune, caci la bufetul de seara o sa avetzi de ales, shi hotelul sa fie aproape de mare, ca sa nu ai mult de mers pana pe plaja, mai bine ar fi un Beach Hotel. Sigur aia de la Reisebüro o sa-tzi gaseasca ceva adecvat. In plus din Italia am cumparat Sonnenmilch pt. bebei cu factor 50, extraordinar de bun.
Concediu placut!
Corinna
Alina spune:
Multumesc mult pt ajutor.
Noi inchiriem un apartament de vacanta intr-o vila,desigur prin Reisebüro.
Dar apartamentele astea nu sunt clasificate cu stele ci pur si simplu zic ca sunt noi,dotate cu tot ce trebuie unei vacante cu familia:frigider,aragaz,etc.
Ali,am auzit si eu ca in unele hoteluri italiene serviciile lasa de dorit,indiferent de unde cumperi biletul.Verisoara mea locuieste in California si in iunie a fost 2 saptamini in Italia cu bilet cumparat din SUA,si nu prea a fost multumita...zicea ca in hotelul din Torino era mizerie mare,a trebuit sa sune la agentie in SUA sa-i schimbe locatia.
Aveti idee cum e vremea in septembrie,la mare?
Va pup cu drag si mai astept informatii,
Alina
tinatache spune:
Alina, tocmai am intrebat pe cineva de Rimini si a zis ca e un loc f bun de mers cu copiii, apa e mica inca mult dupa ce intri, se adanceste departe de mal si au copiii loc de joaca berechet.
Cristina, mamica cu burtica
Lauraa spune:
Intr-adevar in Italia e cam problematic cu cazarea.
Am trait de fapt doua experiente diferite. Prima, in Lido Di Jesolo, langa Venetia, pe malul marii, hotelul Cesare Augustus, SUPERB 4* , mic dejun langa piscina,cu vedere la mare, super-bogat, etc.Deci excelent. Pret pe masura.
Experienta 2 :Milano, hotel in centrul orasului, camera mica-mica cu vedere in curtea interioara unde se aruncau resturile,cabina de dus in care daca intrai nu era sigur ca si iesi (fff. mica), mic dejun asa si asa..., parcare subterana la 200 m de hotel, receptioner roman . pretul invers proportional cu calitatea...
LAURA
Alina spune:
Cristina si Laura,multumesc mult pt informatii .
Stiti cumva daca la Adriatica, vremea in septembrie
e la fel de buna ca in august?
Mi-e ca ma voi plictisi 2 saptamini mai ales daca o sa vina ploile...
Va rog,mai ziceti cite ceva.Inca nu sunt convinsa ca vreau acest concediu si sotul ma bate la cap sa ma hotarasc!
Alina
camelia-daniela spune:
Alina,
noi am stat la Rimini, acum vreo 4 ani...am stat la un hotel fff inalt, chiar in centrul agitatiei si nu pot sä spun cä am stat räu...cä era cam piperat pretul!
Dar plaja m-a deceptionat atit de tare, cä am zis cä nu mai merg acolo niciodatä!!!...atitea gunoaie in apä, nu am väzut!!!
Erau fff multi romani pe acolo, cä la un moment dat ziceam cä sint in Ro...
Auzeam la fiecare colt: " bäi, hai repede, cä vine politia!!"...dar erau si romani seriosi, care fäceau numai concediu.
De mincat, poti minca peste tot...restaurantele sint unul lingä altul...si nu era scump.
Marea era perfectä pt copii, dacä era si curatä!!!
Eu am petrecut un concediu de vis la Sabbiadorro...este la ca. 60 Km de Venetia, tot la Adriaticä.
In orice caz, vä urez un concediu pläcut!
Cami.
Alina spune:
Camelia,
Multumesc foarte mult de informatii.
Noi vom fi ,incepind cu 29 august,la Riccione(la 8 km de Rimini).
Am inchiriat un apartament de vacanta pt 2 saptamini,sper sa fie curat si placut,tipa de la Reisebüro ne-a zis ca resedinta e noua,ca e excelent,etc....vom vedea,mai ales ca nu a fost tocmai ieftin,dupa cum zici.
Zici ca sunt multi romani pe-acolo.Precis ca din multimea de romani ilegal in Italia,sunt destui care se ocupa cu furturi si mici gainarii.Crezi ca sunt in siguranta camera video,camera digitala si alte cele lasate in camera?
Sper ca intre timp s-au facut baieti de treaba italienii astia si mai curata si apa marii...
Alina