Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 6
gusta spune:
Bine Cuscra te iert si te astept mai pe seara.
Vikinga am vazut poza si am rams uimita cred ca pontu e special pentru tine.
Tumpi hai ca dau ness.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Neata si de la mine fetele, va pupa o grasa si pufoasaDa las' ca-mi revin eu pana la raport, e o juma' de kil in plus dupa weekend, dar e incredibil cum il simt
Am citit din urma, am vazut pozele cu Maria lui Tzuni, e o draguta!!! Chiar ma tineam demult sa te intreb ce ai mai rezolvat cu actele, e a ta definitiv? Acum ceva vreme spuneai ca nu poti posta poze cu ea pana nu e definitiva adoptia. Sa inteleg ca ati trecut hopul?
Eu am saptamana asta vacanta de la scoala dar n-am scapat de belea ca am si ceva cucoane privat si tot n-am timp de ale mele. Ma bucur ca vin, clar, dar imi pare rau ca n-am reusit sa le pun pe toate intr-o singura zi.
La noi e tot vreme bacoviana, nasoooool, si tot trebuie sa ma duc in oras cu carti la biblioteca si la xerox ca am o tona de copiat si mi-e mila de imprimanta mea
Ieri am muncit jos in ap, am dat tavanele si la colorifere cu var, am vrut sa punem tapetul in dormitor dar -tzeapa!!!! cand sa ne apucam n-am mai gasit lipiciul de tapet...cred ca l-am uitat pe banda la magazin asa ca o sa fac noapte alba azi, cu alt lipici.maine pleaca sotzul si macar o camera sa terminam, desi n-am nici o sansa sa mut vreun dulap ceva
Ma duc sa strang pe aici si apoi fuga in oras, fuga acasa,apoi lectia,apoi tapetat...parca mai aveam si-un copil, nu???
Va pup, o saptamana frumoasa ca voi!
Cand se fac echipele pt concursul de maine? Zuzi, Carmen(Eftimie),nu mai uitati.hai ca-s buna rau si am ambatzu' la cote maximeIncerc sa dau si de Sigrid,poate mai vrea sa incerce o data.N-am mai vorbit cu ea de un secol.
Ma duc ,intru cand mai pot
tumpi spune:
Neata trupa, am aterizart si eu, beau cu voi un ceai si citesc din urma ca vad ca aseara can am plecat la biliard ati avut chef de gluma nu alta, ati derschis un nou cap care a mai si ajuns la pg 5.
Marilena de rooibostee vb tu la un moment dat?
Ma duc sa ma jos cputin cu pedometru si sa citesc din urma si revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Salutare,
N-am mai apucat sa descarc pozele dar in seara asta le pun.
Tzuni: capul sus si mergi inainte. Eu mi-am batut capul o viata intreaga cum sa fac si ce sa fac sa ii multumesc, pana intr-o zi cand mi-am bagat picioarele (nu din proprie initiativa ci ei au mers asa de departe incat m-au trezit si pe mine). La mine, mama nu mi-a zis pe fata ca nu m-a vrut, ci ca am scapat de la avortat (programat) pentru ca in noaptea dinainte a visat-o rau pe sora-mea si i sa facut frica de pedeapsa divina.
Chestia care a pus capac s-a intamplat anul trecut, si n-am mai povestit-o in public pana acum, dar v-o zic voua poate ca eu gresesc.
So, in 2006 ai mei ne-au ajutat sa luam un credit (dupa rugaminti 1 luna zi de zi), prin faptul ca au fost de acord sa puna ipoteca pe aprtamentul lor (ne trebuia garantie si nu aveam altceva). Sora-mea n-a stiut ca sa nu se supere (ai mei au vrut sa ii spuna personal). La un an dupa momentul asta, am dat avansul pentru casa si le-am promis ca in max 8 luni din momentul ala, cand actele casei se vor finaliza, vom transfera ipoteca. A fost ok, pana in iulie anul trecut, cand m-au sunat din aeroport (veneau de la sora-mea) si printre altele mi-au zis ca ei vor sa vanda apartamentul, sa ii dea sora-mii de avans pentru o casa (e mai mare cu 7 ani ca mine) si ca sa fac ceva cu ipoteca ca se grabesc.
Pe moment am ramas gura casca. Apoi le-am explicat ca nu pot atunci, ci cam in 2-3 luni ca asa hotarasem impreuna. Din ziua aia si pana in octombrie cand am reusit mutarea ipotecii, nu trecea zi de la Dumnezeu fara aceeasi intrebare: nu rezolvati ipoteca ca se grabeste sora-ta.
La un moment dat am rabufnit, si i-am zis mamei ca nu mi se pare fair ce face: pe langa faptul ca pe noi nu ne-au ajutat financiar niciodata (nici nu am cerut si nici nu am vrut asta vreodata), nici macar cu asteptarea nu poate sa ne ajute. I-am zis ca nu am nici o pretentie de la ei decat sa ma mai amane cu 2 luni, sa nu mai intrebe nimic. Tot ea a fost lezata, si mi-a reprosat ca le vreau raul. In octombrie am rezolvat toata tarasenia, si sora-mea si-a primit banii (o parte au mers la ea, vreo 10000 de euro si-au pastrat ai mei sa isi ia masina, iar Carina a primit cincisute de mii de la bunica sa isi ia ceva frumos - primul cadou de la ei ever pentru Carina). Partea faina e ca sora-mea nici in ziua de azi nu si-a gasit casa, deci banii stau in banca. Asta e cireasa de pe tortul meu, pe langa atat de multe....
Anky: ti-am ramas datoare cu povestea slabitului. Pe scurt, in 2006, in martie, mi-am schimbat radical domeniul de munca. Eram asa stresata ca nu o sa fac fata incat vreo 4 luni de zile, mergem la 9 la firma si plecam noaptea la 1-2-3. Atunci s-au dus primele kg de la 73 si mi-am dat seama ca ma simt tot mai bine. Tot anul 2007 a fost o incercare de a gasi metoda potrivita mie de a slabi. Era haotic. ba mancam, ba nu mancam, slabeam si ma ingrasam in valuri. Bilantul a fost bun la sfarsit dar nu era echilibru. Spre sfarsitul lui 2007, am ajuns la echilibru, si acum stiu clar cum sa slabesc si cum sa ma ingras cand vreau eu. Am ajuns sa ma cunosc la nivel alimentar foarte bine si e usor. Pastile nu am luat niciodata, nici shakeuri sau alte chestii. Sport am inceput sa fac prin vara lui 2007 (sarit coarda si abdomene). de la sfarsit de 2007 am inceput alergatul pe banda in mod constant.
Meniuri:
Ieri:
MD: 2 biscoti cu pate de casa+cherry tomatoes+1 cracker cu dulceata de caise si ceai
P: ciorba de perisoare
C: pui la cuptor cu bere (o pulpa) cu cartofi crocanti la cuptor si castraveti murati, inghetata, prajitura diet de branza si ananas, jumate de mar
Azi:
un iaurt cu ananas si aloe vera 0% de la Brenac+ jumate de para
pui la cuptor cu pastai si salata de varza
cereale cu iaurt, praji cu branza si ananas, ceva fruct
Va pup pe toate si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
nastad spune:
CORNELIA, multa sanatate mamei tale, sa de Dumnezeu sa fie bine!
TZUNI, 1000 de pentru tine
Am zis ca scriu mai mult dar iar a intervenit ceva, va si va doresc o saptamana frumoasa!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Da Tumpi Rooiboos este.Si sa stii ca ajuta si la tranzitul intestinal.
Vad ca spuneti de parinti ai mei tare m-au judecat ca am divortat si am plecat ,dar dupa jumatate de an in care eu nu am zis nimic am lasat totul asa nici nu le-am spus suferinta mea din casatorie absolut nimic,a trebuit sa vin in tara pentru acte si atunci taicamea mi-a zis ca am facut cea mai buna alegere ca am plecat si ca ii pare rau de tot ce mi-a zis la fel si maicamea care nu stia cum sa intre in vorba cu mine.Acuma dupa 4 ani sunt atatea oameni care vorbesc cu mine cand vin in tara si zic ca bine am facut care l-a inceput numai cuvinte frumoase nu mi-au adresat dar eu am lasat totul asa si nu am incercat sa imi justific gestul pentru ca am zis lasa ca o sa se vada si s-a vazut fostul batand-o si pe actuala plus ca multi au vazut-o vanata si tot asa.Asa ca ma bucur ca mi-a dat Dumnezeu puterea sa inchei atunci si sa plec chiar daca am avut multe de pierdut acuma am numai de castigat.
Tzuni facem echipa de 4 cu Tumpi si Cuscra ca vad ca nimeni nu zice nimic de echipe.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Tumpi cum e masca cu aspirina?
Si pentru ca tot sunt la capitolul asta. Liris , ai incercat cumva produsele www.proactivereviews.com/proactive-1.jpg" target="_blank">Proactive ?
Carina multumesc!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici, eu ma simt super dupa masca asta mai ales in combinatie cu iaurt.
Cornelia imi pare rau pt vestile despre mama ta, sper sa nu fie asta totusi diagnosticul.Oricare ar fi rezultatul multa putere iti doresc.Si multa sanatate si mamei tale.
Liris, eu cam de un an am renuntat la cremele cosmetice, merg doar pe cele dermo cosmetice.Nu stiu eu toate ingredientele comodogene, dar inainte de a-mi lua ceva ma interesez.Eu am probleme cu fata si incerc sa fiu cat mai atenta la ce pun pe ea.
Mamidulce nu numai la tine e o vreme asa naspa si la noi la fel, ploua mocaneste si astia anunta din ce e in ce mai naspa, spre sf saptamanii vom avea maxime de 0 gr si ninsoare.Si cica e primavara
Of mai fetelor ce povesti triste de viata mai aveti.
Meniul meu de azi:
dimineata: o cafea, un croissant si un sandwish
gustare:un iaurt cu 1,5 % grasime si un ceai
pranz: o salata
cina: un polonic de ciorba de vacuta si pulpe de pui la cuptor cu sote a la louisea
E posibil sa fie invers pranzul cu cina, in functie de cum ajunge al meu acasa.
CRISCOSTY spune:
Citit in fuga din urma....
Cornelia imi pare rau pentru ce se intampla cu mama ta. Ai incredere in D-zeu si v-a fi bine. Multa putere iti doresc si multa sanatate mamei tale.
Cuscra gata, am aparut nu ma mai certa Buna ideea cu echipa, ramane asa...Tumpi, Tzuni, Gusta si Crys? Sunteti de acord Tumpi si Tzuni? te felicit si eu ca ai avut curajul sa renunti la vechea casnicie si sa o iei de la capat iar
Carmen ce fac baietii? Vad ca nu ai aparut pana acum, esti cu baietii la medic?
Anda am citit tot ce ai scris despre parintii tai si imi pare tare rau, stiu din experienta ca doare al naibii de tare. Si eu am unele probleme cu ai mei, dar inca nu sunt pregatita sa povestesc.
Mamica spor la treaba.
Tumpi pregatita de concurs?
Scuze daca nu am scris fiecareia in parte dar ma grabesc....va salut pe toate fara exceptie.
Crys si Dany
tumpi spune:
Crys sunt pregatita, chiar mi-am anuntat sotul ca nu am sa mai mananc seara cu el daca mai vine tarziu.
Anky am pregatit masa de calcat si rufele, trimiti un calcator, da nu foarte tarziu ca sa termine pana ajunge al meu acasa.Aaa si sa fie unul care face si masaj.
Stiu ca esti plecata, da poate vi intre timp, pana ajunge si al meu
Gusta mi-am luat si eu rooiboos cu miere, aveau si cu vanilie, da eu nu ma omor cu vanilia.Am baut deja o cana, imi mai fac si mai tarziu una.
Eftimie C. spune:
Buna ziua tuturor!Cum ati inceput saptamana?
Eu l-am dus pe Edi la gradinita si apoi am facut o plimbare lunga (mai bine de-o ora), cumparaturi si acum sunt la capitolul curatenie(deci tot miscare)De fapt sunt intr-o pauza si am bagat un ochisor sa vad ce mai spuneti, ce mai faceti.
Edi m-a intrebat azi cand mai vine vara ca el vrea sa pape capsuni (niciodata nu i-au placut)I-am luat din alea congelate si sper sa-i treaca pofta.
Va doresc sa aveti o saptamana buna, cu mult soare si fara raceli Incerc sa din urma.Mult ati mai scris!Am ramas la pag.3 a capitolului trecut si n-am lipsit decat 2 zile.Sunteti de coma!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)