Nou stil de viatza (191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Carmen: sanatate la puiut! Stiu ca e nasol cand sunt bolnaviori.

Eu am preparat pt maine dimineatza o cereale cu lapte. Adica: orez, grau, quinoa (ce-o fi aia?) si ovaz, fierte in lapte, cu miere, nuca de cocos si scortisoara. Sper sa pape fetele ceva, ca altfel rad singura tot!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Carmen (Mephala) sanatate multa! sa scada febra si sa se faca bine amindoi!
viata mea e anosta rau, poate de aici si "acreala", dar vreodata oi povsti mai multe.
la mine merg un purcelus (vacuta?) azi. 69.9
Zuzilici, n-am incercat proactiv. eu in general incerc sa curat si sa hidratez fata. in rest, parerea mea, totul e frectie la piciorul de lemn cind ai un ten asa ca mine, cu multe probleme. nu cred sa existe miracole. apoi mai am si niscaiva prejudecati fata de jessica, reclama produsului.

bai, dar scrieti intr-un ritm ... trebuie sa citesc aproape pe diagonala, altfel nu fac fat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olo, daca nu papa fetele tale, ma ofer sa te ajut eu.

Carmen, of, te inteleg, sper sa fie amindoi mai bine miine.

Gusta, gata pe seara asta? Te-ai dus la culcare?

Liris, acum vaz ca ai aparut si tu.

Cornelia, ma gindesc la tine.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen, sanatate puiutilor.
Liris ce probleme ai cu tenul?Si eu m-am ales cu o acnee taman cand nu ma asteptam.Ma lupt de cativa ani cu ea, culmea e ca eu nu am avut probleme de genul asta la pubertate si tare nasol e ca dupa 30 de ani sa mai astfel de pb, desi ar fi avantajul ca cine ma vede zice ca-s pustoaica la pubertate,asa ma mai amagesc si eu.
Gusta te-ai bagat in pat?
Violeta ai grija sa nu racesti.
Olo, cine stie ce iti rezerva sefii.
Hopes, bravo pt inscrierea la gradi a lui Edi.
Delidana, gata cu cititul?
Tlaura, cum te mai simti?
Ruxandra, ai grija cu raceala.
Mamidulce , cum merge cu tapetul?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumesc de urari, gata, mi-am linistit constiinta: l-am trezit si i-am dat antibioticul. Si acum incerc sa ma linistesc cu www.youtube.com/watch?v=E-af-k2P0g4" target="_blank">piesa asta. Imi place ploaia!

Liris, de asta incerc sa te antrenez, sa fii alaturi de noi...acum, cum vrei tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

capitol nou, 192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by gusta

Va invit la ceai.

Hopes acuma sa te vad cum treci cu hopu cu gradinita.

Marilena si Mara Augusta

Vai Marilena de asta mi-e cel mai putin teama. Se adapteaza ff repede, e prietenos. mi-e teama de raceli si alte minuni. Si mai avem un hop pana atunci. OLITA
Dar o depasim noi si pe aia
Mara ta e la gradi?

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Hopes, in sesiune nu-mi amintesc sa ma fi durut stomacul si s-a terminat cu ea de mult. Am avut gastrita acum citiva ani si m-am tratat. Culmea e ca pe mine de la stres ma ia si acuma chiar nu am parte de asa ceva.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tocmai asta incercam sa-ti explic, atunci in timpul evenimentelor nu te doare, dupa ce organismul se relaxeaza incep durerile. Exact asa am patit si eu. Si cam asta mi-a explicat dr. Organismul reactioneaza mai tarziu. Ea a zis nu eu

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput