Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 11
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca sunt prima asa ca va invit la o cafea
Mai fetelor, da ce-i cu voi asa bolnavioare. Bantuie rau de tot gripa. La mine la firma am 3 persoane pe care ieri le-am trimis acasa. Sper sa nu racesc si eu ca asta imi trebuie acum. Am sa bag niste fervex, asa preventiv. Sanatate multa va doresc.
Am intrat putin inainte sa plec la firma.
Zuzilici sora-mea Dordia este bine, cam greoaie. Sta in casa, mai mult in pat si ia proportii. dar bine ca mai are putin.
Ieri am inceput ziua cu fructe (mere si kiwi) si am terminat-o cu o pofta de dulce. asa ca dupa ce am mancat niste pate Mandy vegetal cu ceva paine, am terminat o bucata de halva cu vanilie si susan. Ar cam trebui sa puneti bicele pe mine ca m-am cam enervat.
Sper ca azi sa fiu mai potolita.
Va las acum ca trebuie sa ma pregatesc de plecare.
O zi buna va doresc
Pupici
violeta70 spune:
Am revenit. Se pare ca nu am fost prima, Delia a fost mai matinala ca mine.
Am uitat ca azi e marti, si chiar daca sunt la mentinere dau si eu raportul: stagnare, adica un umil 62,7 kg ( tinand cont ca aseara mancam halva, care este super-hiper-calorica, ce sa spun...)
Va pup
Azi ati inceput concursul. Succese maxime va doresc.
rolo spune:
Gusta scoate bicele alea, mama lor de bice. Ieri am mancat un mar, un iaurt cu castravete ras, o felie de telemea cu o rosie si seara, o ciocolata milka. Una intreaga.
Nu mai pooooot. Nu am vointa deloc cand vine vorba de ciocolata. Nu stiu ce sa fac. M-am saturat de jocul asta: doi pasi inainte, unul inapoi. Dau jos 2 kile si pun unul inapoi. De 3 luni de cand am inceput, cica, noul mod de viata am slabit 5 kile si am pus 2 inapoi.
In plus nu ma pot mobiliza deloc sa ma apuc de aerobic, desi am gasit sala perfecta, abonamentul perfect dar nu imi pot face chef sa ma apuc. Am alergat o perioada in parc, de o saptamana am renuntat si la asta. SUNT UN OU STRICAT!!!!!
OLO ajuta-ma ca daca nu, o sa pierdem concursul.
Acuma ca mi-am spus oful... Neatza la toata lumea. Ma duc sa imi beau cafeaua ca tocmai ce s-a terminat de facut.
Violeta, pup-o pe Dordia din partea mea. Hai ca pregatesc Cat mai are pana la ziua Z?
gusta spune:
Neatza.
Sa va zic ca nu am dormit toata noaptea ca ma doare o ureche si gatul.Uitasem cum e sa te doara urechea dar mi-am amintit repede.Cred ca virusul mai vrea odata cu mine da eu nu vreau deloc cu el.
Ma duc sa imi fac un ceai si va citesc un pic si daca am timp inainte de a duce copilul la gradi va zic mai multe vorbe.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Gata ca nu am avut mult de citit.
Delia eu am observat ca cel mai greu se dau ultimele kg.
Tzuni multa sanatate .Si cu concursul pun batu pe tine daca nu te tii de treaba.
Rolo dau si la tine cu biciu ca nu ma doare mana ci numai spatele,urechea si gatu.
Anky nu am facut nici un masaj nimic in schimb ma tinut in brate toata noaptea si bine a mai fost.
Ruxandra multa sanatate.
Violeta buna halva dar papa tu si pentru mine.
bafta la toate fetele la concurs.hai ca vreau sa va rapoarte de unde se pleaca.
Aseara l-am rugat pe olandez sa ma tina in brate ca urechea lipita de el ca tare ma durea si stiti ce bine a fost ,mi-am amintit cand eram mica si tatal meu facea la fel.Toata noaptea am stat asa si el ma intreba te mai doare si eu la un momendat am zis nu chiar daca ma durea nu gluma .A fost tare bine.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Neata! Succes fetelor din concurs si nu numai, haideti ca la sfarstul concursului sa fim niste iepurasi sexy Raportul meu este de +700 gr, adik 87 asa imi trebuie daca am bagat in mine ca o purcica in weekend. Gata, sunt hotarata..trebuie sa ma tin de treaba, altfel mai slabesc eu in 2050. Fetele din echipa mea....pregatite de concurs? Nu uitati sa scrieti meniul.
Rolosi eu patesc la fel, nu esti singura...mobilizarea si la treaba.
Tzuni ai grija de tine
Violeta, Delia o zi buna
Carmen ce fac baietii? Mai bine sau ai trecut la antibiotic?
Cuscra cred ca trebuie sa dormi mai des asa pe olandez si nu o sa mai racesti asa de des Glumeam...ai grija de tine
Ma apuc de treaba, revin mai tarziu cu meniul.
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
'Neata!Iar am de citit din urma Da' azi nu ma las.Va ajung din urma!
Meniu pentru ieri:
-2 iaurturi, o banana, putin ton (din conserva) cu lamaie, dar fara ulei si 2briose mici (facute de o amica si cum miroseau tare bine n-am rezistat) + multa miscare si H2O
Azi incerc sa tin cura aia cu bors si seminte...O scriu mai tarziu.
Acum
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
louisea spune:
Neata fetele
Vad ca sunteti matinale. Si eu m-am trezit de la 6.30 desi am liber pana dupa Pasti. Asa ca am facut putina ordine prin casa :)
Acum pregatesc ca astept niste prietene la brunch peste cateva ore. Va servesc si pe voi cu un ceai.. cine doreste, cine serveste?
Ce nume fain ati ales pt concurs Bafta multa la fetele participante
Revin..
tlaura spune:
'Neata fetelor! Vad ca s-au format echipele deja: fetelor Rolo, Olo, Gety, va salut si va doresc spor la concurs!
Cu mine nu stiu ce se intampla, unde saptamana trecuta eram la 57,4, acum am cu fix 1 kg. mai putin, asta in conditiile in care nu am tinut nici un fel de dieta in perioada asta! oare sa fie de la faptul ca saptamana trecuta eram inainte de "musafiri"? Chiar asa sa ma fi umflat? Si cat m-am necajit atunci!!!
Deci raport: 56.5, ca sa fie mai rotunda cifra!
Nu am mai fost nici la sala din motive de sanatate; sper ca totusi azi sau maine sa ajung la doctor!
Gusta, Mara e mai bine? ca tu vad ca dai din una in alta! iti doresc multa sanatate!
tzuni, si tie sanatate multa! Maria ce face?
ce aveti mai fetelor?
louisea spune:
Carmen E.. lasa ca 2 briose mici nu´s asa problema mare :-) Important e sa nu ai si alte abateri pe ziua aia si sa nu papi tarziu ca sa compensezi.
Cum e cura aia?
Gusta.. ai vazut ca tot mai bine ti-e langa olandez decat musculosii aia? Aia nu s-ar fi gandit numa la curatenie :)
Ce ai facut pe tine azi?
Carmen.. cum mai sunt prichindeii?
Cry.. pey e frumos sa raportezi in plus? Vezi sa te imobilizezi :)
Delia.. Spor la citit
Rolo si la treaba
Restul fetelor