Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 3
hcclara spune:
La multi ani, Bianca, sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Carmen, buna negresa, multam! Pai tare draga ti soacra, ca vad ca intr-una o vizitati, sau vine ea!!!
Crys, i-au luat socrii bicicleta, multumesc ca te-ai gandit la mine...e faina, am vazut-o si eu ieri, i-au luat-o cadou, ce bine ca a costat si asta 170 euroi! acum plec repede cu barabatu-meu cat e Marc la fotbal sa-i cumparam si noi niste minuni de roboti, d-ne cat is de urati, si scumpi pe deasupra!
louisea, urasc calcatul, am calcat azi dimineata, da tot mai am 5 camasi, nu calc nici sa ma platesti, abia le calc pe ale mele!!!
nu mai am vreme fetele, as mai sta cu voi da fug ca acum e fiu la fotbal si avem o ora timp!
Marilena, nu ies din casa fara sa-mi fac buzele!!! in rest cand merg in oras ma machiez, dar asa numai pana la gradi sau cumparaturi numai cu ruj!
vreau sa ma tund, Cornelia, vazi ca ai zis ca ne pui poza, poate ma inspiri si pe mine!
pupici,
CRISCOSTY spune:
Louisa am terminat treaba, am fost sa-l iau pe Dany de la gradi, am si alergat prin 3 parcuri Zi plina azi..
Tumpi mi-ai facut pofta de ciocolata calda, cred ca imi fac si eu ca vad ca se pune de o petrecere mai tarziu. Sper sa nu adorm sa pot participa si eu.
Cuscra eu dimineata ma fardez in fuga, un pic de rimel si un strat subtire de fard. Nu-mi dau cu fond de ten si nici cu ruj, ca il mananc pana ies pe usa In rest, doar cand merg la petreceri petrec mai mult timp pentru a ma machia si aranja. Dar poate are dreptate olandezul, asa un pic sa te aranjei si tu, discret cat sa te simti tu mai bine
Claudia cum vrei sa te tunzi? Ca si eu trebuie sa ma tund, arat ca naiba.
Zuzi ti-a mai trecut starea blue? Un pupic ptr. tine sa-ti mearga bine azi
Carmen buna negreasa alaturi de un ceai caldut.
Crys si Dany
liris spune:
Carmen (Eftimie C), greutate: 202.8lb, inaltime: 5.57ft.
uitati si un site de www.metric-conversions.org/cgi-bin/util/convert.cgi" target="_blank">conversii.
Carmen (Mephala) reteta de negresa de dulce , cred ca ec am e ok. eu nu-s prea ok in bucatarie. negresa de post ai facut-o pina la urma? cum a iesit? imi dai reteta si mie, te rog?
Carmen (L_Carmen), nu pleca. chiar nu ai de ce. stai!
Loisea, my dear, nu mai stiu ce ziceau fetele alea de bicarbonat, ptr ce-i bun dar ziceau ca-l folosesc zilnic. initial ma gindeam la amoniac, si am zis , uuups, dupa aia mi-a dat seama ca habar nu am ce e. mai ziceau ceva si de infuzie de patrunjel. nici asta nu stiu ptr ce era, dar oricum tot ce e de pus pe fata, cum am un ten cu probleme, ma intyereseaza.
weekend placut tutulor tovaraselor!
p.s. apropo de gluma Andei (Carina), ati vazut-o pe call girl-a lui Spitzer?! fatuca are deja o oferta de la hustler si probabil va veni cel putin si una de la playboy. la urma urmei toti vor sa vada pe unde "a intrat" guvernatorul new york-ului .ce o fi in sufletul nevestesii acum. of Doamne, barbatii astia, unii dintre ei, asa animale sunt.
mephala30 spune:
Liris, am facut negresa. Reteta e www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13667/Negresa-de-post/" target="_blank">aici, cu cateva modificari (3 linguri de gem, o cana si 3/4 de faina, in loc de amoniac am pus bicarbonat stins cu otet). E tare bunutza!
am citit tot ce s-a scris dar nu mai am puterea sa comentez. Si nici nu vreau, imi consum energia de pomana, .
Marilena, voiam sa te intreb cum ai impodobit copacelul ala ce apare in poza, ce sunt chestiile alea galbene? Dau tare bine, ti-am recunoscut munca.
gusta spune:
Carmen asa se face aici de paste.Niste crengi de copac pe care le impodobesti cu diferite chestii(gen gobluri) si eu am luat niste oua si niste maimutici.Eu am zis nu e pastele meu dar cand am hotarat sa stau aici atunci am zis ca vom sarbatori de 2 ori si tot asa.Si mie imi plac tare mult chestiile astea.
Iar negresa arata super.
Cuscra vizionare placuta.
Maine calc asa ca pregatiti rufele ca vin.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Si eu am admirat negresa...
Mi-am luat si eu crengi din alea intortocheate ca a Marilenei ca demult tot am cautat, si mi le-am impodobit cu oute si iepurasi de lemn, mama cat sunt de frumoase...
Carmen, eu cred ca e un soi de salcie, mami are in curte un pomisor si aici in spatele blocului la noi este unul tare frumos, uita-te la piata poate gasesti, pe aici sunt si la florarii!
Crys, eu nu am parul lung, modelul asta cum ma tund eu imi sta ft bine, dar e scurt si acum parca m-am saturat de el ca de 2 ani tot asa ma tund...iar acum vreau altceva, am mai fost eu si asa, e putin mai lung dar nu stiu daca e destul de lung sa imi iese ca in poza! eu sunt antitalent la aranjatul parului, de caeea trebuie sa fiu tunsa bine ca in afara de sa-l dau cu spuma nu stiu sa mi-l coafez!!!
I-am cumparat robot lui Marc, dar nu stiu daca-l capata ca e tare rau si nu ma asculta! Saracul Luca, la el e mai problematic cu sarbatorile, ca niciodata nu stiu ce sa-i cumpar, practic are de toate!
va pup fetele si va doresc o seara placuta, mi-au facut copii capul calendar, iar joaca fotbal in sufragerie, abia astept sa-i culc!
liris spune:
multam. o s-o incerc si eu, nu pare foarte grea ... ce inseamna "sa stingi" si eu n-am decit otet alsamic prin casa. e bun?
tumpi spune:
quote:
Originally posted by liris
multam. o s-o incerc si eu, nu pare foarte grea ... ce inseamna "sa stingi" si eu n-am decit otet alsamic prin casa. e bun?
Il stingi cu putina zeama de lamaie.
Pauza la "Dansez pentru tine"
Acum fug si revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Carmen arata super negresa, mor de pofta.
Claudia si eu sunt antitalent la aranjatul parului, in plus al meu este ondulat si greu il pot aseza, decat daca ii dau o tona de spuma. De aceea in ultimul timp prefer sa il tund mai scurt. Si pe mine m-a suparat Dany azi, s-a facut obraznic, anturajul este de vina. S-a culcat suparat, mi se rupe sufletul. Cateodata nici nu stiu cum sa procedez....
Pai nu fu vorba de petrecere?...unde sunteti? Eu mai trag un ochi si la "Dansez ptr. tine", tare mult imi place emisiunea asta.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Tumpi vad ca si tu urmaresti emisiunea. Iti place? Care sunt favoritii tai? Mie imi plac mult Smiley si Adriela dar si Cristina si Alex.
Crys si Dany