ma omoara monotonia, pt ca am multe de facut

ma omoara monotonia, pt ca am multe de facut | Autor: eurobianca

Link direct la acest mesaj

va rog da-ti-mi un sfat sa scap de chestea asta. am foarte multa treaba si nu sunt buna de nimic pt ca n-am chef am doi bebei si stau in casa de 2 ani(n-am mai iesit in societate desi sunt f tanara), si asta ma roade.
SIMT NEVOIA SA TRAIESC SI PT MINE!!!!!!!!! Sa ies si sa am cu cine vb. nu-mi pare rau deloc ca m-a binecuvantat dumnezeu cu 2 copii frumosi si sanatosi si sunt f mandra de asta dar toti prietenii mei nici macar nu s-au casatorit si eu n-am cu cine sa vb pt ca de la ei nu am intelegere si aceleasi subiecte.
pt mine copiii sunt pe primul plan!!!!!!!!!!!!
Problema e ca sunt in ultimul an la facultate si nu am chef de licenta. si trebe s-o fac. m-am cam saturat de acelasi lucru zilnic, inclusiv de internet.
Sper ca acest forum ma va putea ajuta pt ca sunt noua si nu vreau sa fiu dezamagita.

SALUTARI LA TOATA LUMEA SI VA ROG SA MA PRIMITI PRINTRE VOI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

In primul rand bine ai venit printre noi !!!

Apoi ce zici u parca vb despre mine ,eu am 24 de ani si un baietel de 2 anisori ,la fel sa intamplat si la mine cand ne-am hotarat sa avem un bebe prietenii nostri nici nu stiau cu ce se mananca treaba asta(nici noi dar ne-am dorit tare mult sa avem un copil de tineri pt.ca am vrut sa fim niste parinti tineri ,sa ne crestem copilul cat mai aproape de el).Asa se poate spune ca am ramas fara prieteni intr-o oare care masura !!!
Dar sa stii ca nu este sfarsitul lumii ,apar prieteni noi (cum am gasit aici pe forum la DC),in parculetul unde merg cu copilul .Eu am o singura prietena buna dar si ea este cam departe acum vb pe mes,la telefon ...
Poate poti eu stiu sa vb cu sotul tau sa mai iesiti din cand in cand spunei si lui ce simnti ,poate poti lasa copii cateva ore cu o bunica sau o bona ceva...si incearca sa iesi cu el undeva oriunde la o cafea ,un film ,o piesa de teatru sau chiar la discoteca...
Eu am fost asta vara la discoteca in romania ,am last baiatu cu mama mea ,dar am fost tare dezamagita ...nu m-am simntit foarte bine ,oricum poti sa incerci,poate la tine merge !!!

La mine cel mai bine functioneaza iesirile la cumparaturi (dau cate o gaura in buget) dar merit si eu cate un mic rasfat ,tot foarte bine ma simnt cand merg la un salon gen spa (sanbata can are sotul meu liber)...

Incerca si u una din variante si cel mai important vb cu sotul tau spunei si lui ca ai vrea sa mai iesiti ca pe vremuri ,poate impreuna gasiti niste idei !!!

Te pup dulce si iti doresc multa sanatate tie si ingerasilor tai !!!

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Buna, Bianca, si bine ai venit pe DC!
Sa iti traiasca copiii si sa iti aduca numai bucurii. Nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau, dar vreau sa te asigur ca nu esti singura.
Cat despre prieteni, poate daca mergi cu cei mici in parc cunosti alte mamici si iti faci alti prieteni, cu care sa ai mai multe lucruri in comun si mai multe subiecte de discutie.
Iar daca din cand in cand simti nevoia sa te ocupi si numai de tine, poate ar trebui sa rogi pe cineva sa stea cateva ore cu cei mici (mama ta sau cineva in care ai incredere), iesi in oras, mergi la un film, la un salon de cosmetica sau eu stiu ce ti-ar placea tie sa faci.
Nu prea stiu ce sa iti mai zic, poate au fetele mai multe idei.
Bine ai venit printre noi si speram sa auzim numai vesti bune de la tine!
Mii de pupici pentru tine si cei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eurobianca spune:

multumesc mult fetelor. dar crede-ti-ma ca am incercat si iesiri da n-a mers, pt ca gandul mi-era doar la bebei. m-am hotarat sa las timpul sa treaca ca poate asa se va rezolva problema

Mergi la inceput