Acnee la 35 ani!

Acnee la 35 ani! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

De vreo 2 luni imi tot apar cosuri unele mari si dureroase...nu stiu ce poate fi. Am tot citit pe net ca ovarele polischistice si problemele cu tiroida si prolactina pot da asa ceva. Eu am facut tartament si pt chistulete la ovare si pt prolactina marita acum citiva ani ....ma gindesc sa nu o fi luat iara razna organismul meu. Dar mi-e asa o groaza sa umblu iara pe la dr si analize...nici nu mi-as fi imaginat ca la virsta asta mai poate aparea acneea !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

La varsta asta acneea tradeaza adesea un dezechilibru hormonal. Fuga la endocrinolog si daca elimini varianta asta...trateaza-te strict dermatologic. Gandeste-te si daca ai schimbat ceva in ultima vreme in alimentatie, cosmetice (crema de fata, fodnul de ten)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Adevarul este ca tin si un post si nu prea mai maninc carne si lactate decit de 2=3 ori pe saptamina. Insa totusi cred ca e si un dezechilibru hormonal, parca am cam facut si burtica eu care nu am avut pina acuma niciodata si cu toate ca maninc putin nu reusesc sa slabesc...e drept ca nici nu fac sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Nu sunt medic de specialitate,e doar o parere cand spun ca poate acele ovare polichistice ar putea fi,de fapt,sindromul ovarului polichistic.Citeste thread in legatura cu PCOS aici pe forum.Chiar daca nu vei stii sigur ce ai pana nu faci o vizita la endocrino,acolo gasesti liste cu endocrinologi buni.

Mergi la inceput