Discopatia lombara si sarcina

Discopatia lombara si sarcina | Autor: __adelutza__

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor!

Am 26 de ani si ma pregatesc sa fiu mamica(sper sa raman insarcinata anul acesta sau anul viitor). De curand am descoperit ca am discopatie lombara L4-L5 si in prezent sunt in concediu medical(pana trec durerile ). Imi doresc foarte mult un bebe (sau mai multi ) si sunt hotarata sa il fac.
Vreau sa aflu la ce sa ma astept in timpul sarcinii. A trecut careva printr-o sarcina avand discopatie lombara? A fost o durere suportabila? O sa trebuiasca sa stau in pat toata sarcina?

Pupici de la o viitoare mamica!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Eu! Eu! La a doua sarcina!
Dureri suportabile si cand o luau razna treceau cu paracetamol care e permis in sarcina!
Avertizeaza-ti dr ginec de suferinta ta!
Si straduieste-te sa nu iei multe kg!
Mai incearca usoare miscari de gimnastica permise tot in timpul sarcinii, oricum cele permise pt discopatie nu solicita extrem de mult burticu'....
Hai curaj ca se poate! Sa ai bb dorit!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu am avut probleme cu spatele in timpul sarcinii. Nu stiu daca era chiar discopatie dar o singura data am ramasa blocata de spate si nu m-am putut misca doua zile. Dar in rest durerile au fost suportabile. Dupa cum s-a mai spus sa ai grija sa nu te ingrasi prea tare. In rest nu cred ca ar fi probleme. Dar trebuie sa iti informezi ginecologul pentru ca daca la termen esti in episod dureros se indica cezariana. Iti doresc sa ai o sarcina usoara.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si eu am problema asta, la mine a functionat acupuntura de minune, nu stiu daca este permisa in sarcina, mai bine intrebi, oricum, efectul este de durata la acupunctura, si daca esti atenta cum te ridici, apleci, intinzi dupa ceva aflat pe un raft prea sus ptr tine, cum te intorci cand vrei sa vezi ceva alaturi ajungi sa nu mai ai dureri. Asa cum au spus fetele trebuie sa fii atenta la kg nu doar in sarcina ci in general, este ireversibila insa se poate trai f bine cu ea cu cond sa fii tot timpul atenta la micile gesturi. Sarcina usoara si bebe sanatos.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

miscari controlate!nu te apleca,indoaie genunchii mai degraba,nu aduna prea multe kg ca te doare si dupa(ca pe mine!)!sarcina si nastere usoara!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns __adelutza__ spune:

Multumesc mult pentru sfaturi si urari
O sa am grija sa nu iau prea mult in greutate si sper sa fie bine.

Va pup,
Adela

Mergi la inceput