Apendicita

Apendicita | Autor: FlorentinaE

Link direct la acest mesaj

Pentru o apendicita ce fel de anestezie sugerati? (pentru noi,mamicile)

FlorentinaE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Pentru operatia de apendicita cea mai indicata e anestezia locala, vorbesti cu medicul in timpul operatiei, normal nu simti nimic, si apoi dureaza 10-15 minute....
Multa sanatate,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Eu m-am operat in MArtie de apendicitä si mi sa fäcut anestezie generalä.
Nu am avut nici un fel de probeleme si dupä douä säpt. am inceput lucru si nu am avut nici un fel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Pt. operatia de apendicita acuta (nu ma refer la peritonita, care poate necesita anestezia totala) este indicata anestezia rahi(in coloana, esti anesteziata pe jumatatea inferioara a corpului si intr-adevar poti vorbi cu medicul , poti "felicita" asistentele care uita sa-ti schimbe flaconul perfuzabil in timpul operatiei in cazul in care te operezi in romania,....). Anestezia locala nu poate fi utila, deoarece anesteziaza doar tesuturile periferice. Si inca ceva, o operatie de apendicita nu dureaza doar 10 - 15 minute nici in cele mai frumoase vise. Am fost chiar eu operata de apendicita in urma cu 1 an jumate si toata operatiunea dureaza vreo 45 de minute (cu tot cu cusut). Oricum, medicul nu va fi de acord cu anestezie locala, mai mult ca sigur.

Angi

Mergi la inceput