Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 16
mamica dulce spune:
Pana la urma sa-i pun sau nu pernuta la ureche? Mie mi se pare ca-i face bine..dar daca nu e asa???
Zau nu stiu ce sa fac
vikinga spune:
Gata merg la nani, nu mai ceva sa mai zic ca uitasem si-mi statea pe inima. Apropos de acel reportaj m-a impresionat ce povestea sotzul, din interviurle dr si asistentelor. Cica at cind a fost gasita fetita in spital si cind au vazut ca e prea tirziu pt a fi salvata, asa de cutremurator arata de pina si dr si personalul medical dintr-un spital de urgenta va inchipuiti, au plins de mila ei..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mamica dulce spune:
Hai ma, nu se poate sa nu stii, e pe toate gardurile. Germany's next top model cu Heidi Klum, e joia de la 8 pe Pro7, deja editia a treia.Pe prima n-am vazut-o, m-a prins microbul anul trecut(cand a castigat Barbara, tipa aia frumoasa tare,roscata,cu parul lung din reclama de la panten si de la C&A),acum e a treia tura showul. Mie zau ca-mi place, vezi si tu pe un program cand o da in reluare(e duminica,dar nu stiu la ce ora)si joia viitoare pune-te cu posteriorul pe telecomanda si uita-te! Acum sunt 19 fete si urmeaza eliminarea ca in seara asta n-a mai aratat-pfui, ce m-am ofticat.A inceput numai de 2 sau 3 saptamani,n-ai pierdut mult.
uite aici fetele si ceva detalii.http://www.prosieben.de/video/germanys_next_topmodel/
vikinga spune:
Depinde de la ce e durerea. daca e infectie, clar nu e buna caldura, p'aici se recomanda la copilul febril, cu dureri sa doarma la racoare, 17-18 grade.Dar daca nu are febra, poate totusi nu e infectie si atunci durerea vine de la altceva si daca tu simti ca-i face bine, pune-i. O sa fie bine
anky spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Bun inainte de toate sa va mai zic oare ca potul la mine e tot 11580€? Cum se face poza la ceea ce e pe ecran? Niciodata nu am facut asta ca nu mi-a trebuit, dar tre sa arat cuiva minunea, mai ales adminilor
Gusta mama da' dotata mai erai, uger de uger ca sa zic asa. Se vede diferenta, dar ai grija mare ca dupa o perioada ca a ta e riscul ca at cind iti revii sa vina si kg. Mare grija acum!
Vad ca la tura asta de slabit impreuna cu fitness-ul facut pt brate si piept, decolteul inca sta la locul lui, nu ma parasi minunea. Dupa slabitul la primul bb nu am avut norocul asta, eram atunci la 80B, acum is la 85C si vine strimtut ca sa zic asa.
Tumpi cu sportul stii cum e, inceputul e mai greu. In prima sapt eram inchilozata rau p'acolo ca o matusa dolofana, icneam si ma vaitam ca altceva si acum zburd!
Azi am mai fost si la piscina cu copiii, pe urma o juma de ora mers intins cu Cooper, ciinele cel muschiulos si apoi si la gradi 2 ore am pregatit niste chestii pt Paste impreuna cu alte mamici.
Zuzilici ce carte sa scriu io mai, memorii inca, lol! Zic ca Amy Winehouse no, no, no cred ca ai vazut clipul, mi se pare tare haioasa:) Pai exemplarii tre sa scrie carti , nu vicioase ca mine
Eu ma autoironizez sa fac haz, dar acum is curata ca lacrima, nu fumat, nu mincat, alcool doar o cupa doua de champagnie ori martini cind ies cu fetele, cafea nu.. ce mai o sa ma ridic la cer de atita sfintenie. Dar memoriile mele hahaha well nu e bine deloc, nici un sobor de preoti nu m-ar spovedi .
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Musai sa faci o poza sa le-o trimiti adminilor .
Anca,mami de doi nazdravani
CRISCOSTY spune:
Neata! Haideti la o cafea sau la un ceai, fac cinste azi NU am dormit toata noaptea, m-a durut capul, cred ca ma incearca raceala.
Tumpi ok colega, deci facem echipa. Sa vedem cine se mai baga cu noi, trebuie sa luam premiu cu coronita
Ruxandra am vazut pozele, super. Ce dor imi este de munte, chiar ieri mi-a zis sotul ca poate de Paste mergem la munte.
Mamica chiar nu stiu ce sa zic referitor la durerile de urechi, Dany nu avut pana acum. Du-te cu el azi la doctor, tin pumnii sa fie bine.
Delia nu ai mai aparut, da un semn de viata...esti bine?
Carmen cum este Iustin, nici tu nu ai mai aparut aseara.
Gata, este tarziu...trebuie sa ne imbracam sa-l duc pe dany la gradi si apoi eu sa merg la servici. O zi buna va doresc
Crys si Dany
rolo spune:
Neatza,
Ma ajuta cineva sa calculez innaltimea in feet si greutatea in lbs?
Adica daca am 1.75 m cati feet inseamna? si 86 de kile cate lbs inseamna??
Cred ca incep si io sa imi calculez caloriile pe the daily plate. Daca reusesc sa aflu cum e cu lbs si feet.
Azi merg la socrii si sincer nu prea am chef.
Va las ca ma duc sa imi beau cafeaua.
rolo spune:
Zuzi nu e de la mine albastrul. Eu sunt zgarcita de felul meu si nu dau nimic, nici macar albastrul in care stau.
Da sa te sa treaca.
liris spune:
quote:
Originally posted by rolo
Ma ajuta cineva sa calculez innaltimea in feet si greutatea in lbs?
Adica daca am 1.75 m cati feet inseamna? si 86 de kile cate lbs inseamna??
neata!
Rolo: inaltime 5.74ft, greutate 189.5lb
mephala30 spune:
Neatza.
Baietii sunt cobza, muci, tuse, febra si voma. Iustin mi-a vomat ast' noapte, Teo a delirat un sfert de ceas de la febra (canta si vorbea pe la 5 dimineatza). Eu sunt la debut, adica stranut si ma dor toate.
sanatate multa tuturor, vad ca plutesc tot felul de virusi in aer.
Marilena, ai slabit ft. mult, e vizibil. Acum ai grija sa te mentii cat mai mult la greutatea asta sau la 55 kg, cum iti doresti.
Ruxandra, superbe peisaje! Am vazut ca te-ai intalnit c-un iepuras?