Intrebare - candidoza

Intrebare - candidoza | Autor: satulica

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
Am si eu o micuta problema. De cateva zile am niste mici secretii ca de candidoza si as vrea sa fac niste bai de sezut cu bicarbonat de sodiu. Voi stiti daca am voie, luand in calcul ca ar putea sa fiu insarcinata (am avut ovulatie acum o sapt. si nu stiu inca)?
Va multumesc si va doresc multa sanatate!

Satulica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Bai de sezut da, dar nu face spalaturi vaginale, nu folosi irigatorul. Si cel mai bine ar fi sa consulti un medic,exista tratamente pt candidoza care se recomanda in timpul sarcinii.
Eu am avut o asemenea problema cand eram insarcinata si medicul meu mi-a prescris ovule vaginale si un antibiotic.Din pacate nu am scapat de ea pana cand am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Sigur, doar bai de sezut! Am avut si eu candidoza in prima sarcina, dar stiu ca atunci medicul mi-a dat tratament cu antibiotic si ovule dupa primul trimestru de sarcina. In primul trimestru nu se ia nimic. Si nu mai stiu daca mi-a zis atunci de bai de sezut tot in al doilea trim. sau era posibil in timpul primului trim de sarcina.
La medic nu pot sa ajung zilele astea si ma gandeam asa azi dimineata la chestia cu bicarbonatul de sodiu, caci stiu ca mi-a mai recomandat medicul (am mai avut si altadata, de la antibiotic luat pt alte probleme).

Satulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

bai de sezut da si cel mai bun e ceaiul de musetel si eu am avut candida si am folosit ceai de musetel nu se mai recomanda bicarbinatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

din cite stiam eu se folosesc amindoua,dimineata bicarbonatul si seara musetelul

Mergi la inceput