Aparatul Salin?

Aparatul Salin? | Autor: monu

Link direct la acest mesaj

Buna,
Fetita mea cea mica (1 an si 2 luni) este acum la a 2-a bronhopneumonie. Destul de urata cu respiratie ingreunata si suierat (wizing). Acum este tratata cu cortizoni si alte medicamente. Medicul de la spital ne-a zis ca daca mai face inca vreo 2 bronhopneumonii va deveni astmatica.

Am tot cautat metode sa o ajutam, sa prevenim, sa ii fie bine. Salina ar fi o varianta. Dar.. am gasit ca ar exista un aparat numit Salin care ar reproduce conditiile din salina?! Stie cineva mai multe despre acest aparat? Este bun? Cum se foloseste?

Multumesc anticipat pentru sprijin.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Monu, in primul rand sanatate multa fetelor!
Aparatul de care zici am auzit ca e foarte bun, l-am incercat personal cateva zile insa prea putin sa-mi dau seama daca asa e...deci cum functioneaza: (aproximativ) are un ventilator in interior cu care atrage aerul din incapere, il filtreaza si purifica trecandu-l printre niste placutze de sare...il tii bagat in priza, in camera unde stati de obicei si, de preferat, in camera unde dormiti...din pacate nu e foarte silentios dar cred ca pana la urma te obisnuiesti cu bazaitul.
Daca mai ai intrebari sunt aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi,

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Noi avem aparatul de un an si ceva.Intr-adevar Razvan nu a mai facut forme urate de viroze si nici complicatii.A facut acum o luna o pneumonie virala luata de la gradi.
Nu reproduce intocmai salina insa imbunatateste calitatea aerului foarte mult si ajuta bine la problemele respiratorii.Merita din plin sa il cumperi.
Am o prietena care are aparatul si un baiata cu o forma de astm alergic.De cand il are copilul pare a fi mai bine si nu a mai facut nici o criza.
Sanatate multa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Eu personal nu l-am folosit, insa o persoana foarte apropiata il foloseste de cativa ani si e foarte multumita. S-a redus considerabil numarul de viroze pe care le facea copilul.
De multa vreme tot zic sa-l iau si eu, insa mereu apar alte lucruri prioritare.

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru raspunsuri. O sa incerc sa sun sa vad de care imi trebuie pentru camera fetelor. Are si consumabile parca. Sper sa imi explice la cat timp se schimba filtrele.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Si eu l-am cumparat acum 3 saptamani. Este f bun, aerul din dormitorul copilului este mult mai bun, il tin in priza toata noaptea, iar de cand il folosesc parca dormim mai bine, nasucul si/a revenit (facea f des rinite de la gradinita). Merita sa-l cumperi, costa cam un milion si il gasesti sigur la farmaciile Centofarm.

O data cu Salin, am cumparat si un aparat pt aerosoli si i-am facut lui Alex 3-4 seri la rand,iar efectele sunt vizibile. Ba, mai mult, acum face si sotul meu care tocmai a racit si se simte f bine. Aparatul are masca si pt copii si pt adulti, iar solutiile ti le recomanda doctorul. De ex., pt Alex pun 1 fiola dexametazona + 1 fiola fluimucil sau 1 fiola dexametazona + 5-10 ml ser fiziologic.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

e ff bun si isi face treaba si eu il am si e ok dar trebuie folosit mai mult timp adica rezultatele apar in timp!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastase spune:

BAIETELUL MEU ARE ACUM 5 ANI.A INCEPUT SA FACA TOT FELUL DE PNEUMONII,BRONSITE(UNEORI ASTMATIFORME),BRONHOPNEUMONII SI VIROZE DE LA 2 LUNI.DE 3 ANI MERGE CU REGULAROTATE(DE 2 ORI PE AN CATE 18 ZILE)LA SLANIC PRAHOVA SI FACE ATAT SALINA CAT SI AEROSOLI.STAREA LUI DE SANATATE S-A IMBUNATATIT VIZIBIL,CU TOATE ASTEA DIN CAND IN CAND RACESTE,DAR CA LUMEA...PANA NU SE AJUNGE LA BRONSITA NU SE LASA.APARAT SALIN NU I-AM LUAT INCA(O S-O FAC)DAR STIU CA E F BUN,CREEAZA EXACT ATMOSFERA SALINA DAR DEPINDE SI DE DR CE MEDICATIE II DA.ITI UREZ SUCCES SI ITI RECOMAND SA MERGI LA UN CONTROL LA ORL ATUNCI CAND VA IMPLINI 3 ANI,S-AR PUTEA SI DE ACOLO SA SURVINA PROBLEME.

Mergi la inceput

Unde gasesc un medic bun de plamani? poate sa ma indrume ce pot face.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Monu, cred ca iti trebuie o trimitere catre explorari functionale respiratorii. Baietelul meu este suspect de astm si medicul pediatru ne-a indrumat catre un astfel de medic.
Purificatorul salin il am de trei luni. De la sfarsitul lui decembrie, de cand a facut o bronhopneumonie, baietelul meu nu a mai racit. Perioada e cam scurta, nu stiu daca din cauza aparatului. Pot sa spun ca el raceste foarte des, iar in urma racelii tuseste cateva saptamani. Merita incercat totusi. Eu l-am cumparat de pe internet. A fost livrat prin curierat rapid. L-am primit impreuna cu factura , instructiuni si cretificatul de garantie ( necompletat, da era acolo).
Sa speram ca ne e de ajutor.Cu zgomotul ne-am obisnuit. Il bagam seara la culcare in priza si il scoatem dimineata.

Nona, mami de Denisache

Mergi la inceput