Colectia de toamna-iarna 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,te rog ,hai sa stabilim de azi unde si la ce ora ne vedem maine ,ca eu plec de dimineata de acasa si nu o sa mai pot intra pe net,da-mi si mie nr tau de tel .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ando, uitashi sa ne zici PIN-ul

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea la raceala incipienta - vitamina C picaturi. (creste imunitatea) Si citrice daca vrea.
Zyrtecul e antialergic; eu nu l-as da fara recomandarea medicului.
Panadolul e doar pt febra si durere; mai degraba Nurofen ca e si antiinflamator. Desi are si asta efectele lui adverse...

Ina dar ia-o incet cu harnicia, mai mami!

Si eu sunt pentru redirectionarea banilor. Am sa trimit direct in cont.

Ripley ce mai fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, asa de zuza sunt ca nu stiu daca am felicitat-o si eu pe MARIA peny=tru bbic. SA-TI TRAIASACA MICUTA si tu sa-ti revii cat mai repede.
(astea-s de la Alex, care acum roade telecomanda)

eu incerc sa merg azi la spital. daca nu, poate maine dupaamiaza sa ramana cristi cu vlad.

Zyrtec-ul noi l-am luat ca ni l-a dar dr S si apoi i-am mai dat de 2 ori de la mine putere.
eu i-am dat si panadol cand il mai lua la inceput raceala si-l vedeam ca nu-i este bine. (adica eu asa fac daca simt ca ma loveste un pui de raceala, iau panadol)
sa fiu sincera, mai mult i-as fi dat nurofen dar nu-i bun pe termen lung.

alex trage de tastatura asta si am corectst deja de 2 ori in urma lyui

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mda, din maaarile neajunsuri ale unui parinte singur.A trebuit sa-l duc pe T la mama ca NU am gasit pe nimeni sa stea cu el maine dimineata cind am eu examen.Imi vine sa mooor.Sa-l scot din casa,sa fac bagaj, cu zeci de medicamente dupa mine...Lavi,Tania multumesc de sfaturi.De toate i-as da numa sa nu fie mai rau.Dar cum spuneam,deja e.

Da Anda cred ca nu PIN-ul a vrut Ripley sa zica ci CNP-ul.Cred.Ori poate nu.Cert e ca mie mi l-au cerut,CNP-u-tzi, la banca.Au facut figuri nenumarate ca nu-l am.Pina la urma au zis ca daca tot la BRD ai cont...fie.La noi apari Tudor.

Ma puc de invatat in ajun.N-am citit nimic saptamina asta.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, te-am sunat azi de-am innebunit si tot tel. inchis ai avut.

daca va trebuie CNP, imi dati tel cand sunteti la banca si vi-l dictez

ripley, pune-ti pofta-n cui

acum s-a dus un fotoreporter la spital, pentru un articol viitor in Sibianul. sper ca pozitiv. I-am zis sa zica ca n-a primit decat 400 roni(nici 500 nu erau de fapt:)) de la el si are cheltuieli zilnice in spital, ca medicamente le suporta prietenii si fundatiile, ca el are carnet de sofer inapoi, ca martorii nu mai raspund la telefon si ca, asa zice ziarista de la sibianul, au disparut de la dosar declaratiile martorilor ca avea peste 80 km/h. acum are 30 km/h la dosar....

sunt cam scursa de energie , dar voi incerca sa pun cap la cap informatiile sa trimit la mai multe ziare din bucuresti povestea, poate din 20 de ziare, va publica sau o va contacta unul. sa apara si-n bucuresti
joy, daca te duci la spital, neaparat sa vb si tu macar cu o asistenta ceva, m-ar interesa care este pronosticul copilului. mama lui este putin confuza uneori, nu zic mai mult.

hainute si jucarii io am adunat si de pe la serviciu cativa saci, deja e ca la magazin in zi de inventar la mine acasa.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau

Leea, sanatate lui Tudor! Nu putea mama ta sa vina sa stea maine la tine, in loc sa-l duci tu pe el la ea?

Ioana, cum e cu dez-suzetarea? Vroiam sa-ti spun ca si Rianna tuseste si acum o tratez cu Sumetrolim si se pare ca merge. Initial i-am dat ceva sirop homeopat ce l-am cumparat eu de-aici, dar nu a prea ajutat-o. Saptamana trecuta s-au intors ai mei din Romania si mi-a adus maica-mea siropul asta si mi-a zis sa i-l dau 5 zile de 2 ori pe zi. Suntem la a treia zi si deja se observa o imbunatatire. Pupam Maria suzetoasa

Roxi draga, nu mai zici nimic??

Mergi la inceput

meems, stii ca sumetrolimul e antibiotic, nu? vezi dozele. e bun si pt caile respiratorii, dar noua ni-l da la infectii gastrointestinale cu diverse. noi abia l-am terminat ieri.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hello
am cunoscut-o pe Joy azi.o fi treaba de femei dar parca ne cunosteam de cand cu Noe.l-am vazut numai pe Alex care e un dulce si un zambaret.

Anda mai ai timp de strans ajutoare? nu mi-ai raspuns dc poti sa iei trici si salteluta de pat.

Madau nu vreau sa cred ca-i adevarat.se pare ca-l doare la basca pe al tau.m-am suparat pe el. dar precis il doare la basca si de asta.

Leea sanatate lui Tudor si bafta la examen miine.

Mergi la inceput

bic parca spunea odata ca la copii ne putem vedea propriile ticuri verbale. jur ca nu mi-am dat seama ca pronunt asa des o anume sintagma cu nichita.
il timit pe nic in alta camera la ai mei, unde era mama, si-i spun: du-te si vorbeste cu mamaie! spune-i....., n-are importanta ce-i transmiteam maica-mii.
se duce nic, intra in camera respectiva unde era maica-mea, sta 3 secunde, nu zice nimic si iese. ai vorbit cu mamaie, il intreb, desi auzisem ca nu spusese nimic. Da! raspunde sigur. Cum mai, da, ce-ai vorbit? insist eu. "IN LIMBA" raspunde nichita
el a auzit de la mine si de la gradinita des: "in ce limba vorbesc eu cu tine?" si copilul cand a tacut a zis ca a vorbit "in limba"

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput