Ce-mi parere aveti despre produsele nemtesti LR?

Ce-mi parere aveti despre produsele nemtesti LR? | Autor: maricar

Link direct la acest mesaj

Astazi la serviciu o colega a adus catalogul de la LR, cu produse cosmetice de care ea zice ca e foarte incantata. Adevarul e ca sunt foarte bine prezentate si m-ar tenta sa cumpar si eu cate ceva, dar n-am auzit pana acum de ele si ma gandeam sa va cer parerea voua.
E cineva care le-a incercat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamara_s spune:

Eu am incercat doar cateva produse LR si pot sa iti spun ca parfumurile sunt foarte bune, tin toata ziua (exact ca cele "de firma"), ojele sunt de asemenea foarte bune (tin o saptamana), cremele pentru fata (doar vreo doua am probat) sunt ok, de asemenea produsele cu aloe (am luat lotiunea termo si inca ceva, sunt similare celor de la Forever).
In rest nu stiu ce sa zic, probabil ca sunt bune, dar e si "pe incercate", eu de exemplu fac usor alergii si nu prea experimentez. Pentru ce am incercat pot garanta.

Tamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

eu am avut un set de mostre de parfumuri si pot sa spun ca m-au impresionat negativ pt. ca au mirosuri foarte tari si nu mi se par feminine. Chiar daca persista ideea e sa mirosi frumos nu sa traznesti ca o distilerie cu mirosuri prea puternice. Ca urmare desi e un alt topic tin sa precizez ca le prefer pe cele Yves Rocher, cu multe mirosuri florale.
Ca preturi totusi mi s-au parut mari pentru o firma neconsacrata.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput